Duben 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7374
23.4.09 23:14

Terko, ja jsem 86 rocnik a manzel je o sest let starsi, takze 80 :wink: Ale vy teda mate uz peknej rozdil 8O 8) Jak jste se vlastne poznali, jestli s e smim zeptat :?:

S tim vekem jsem to hrozne prozivala do 20 let, to byl znat kazdej rok. Kdyz me bylo 12, tak Milanovi 18 - coz je mega rozdil, to bychom spolu asi vazne nemohli chodit, ale kdyz me bylo 17 a jemu 23, tak uz nam to nejak vubec neprislo :wink:

Veru, vy jste s manzelem taky o vic let od sebe, ne?

Se tady porad flakam, protoze se mam ucit a nejak mi to vubec neleze do hlavy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
23.4.09 23:26

:lol: Terko , tak to jooo :wink: Ja jsem si podle tech fotek rikala, ze manzel vypadal starsi a ne na 29 let :lol: :lol:

Evelin , ja jsem to taky driv hrozne resila, v 16 a neco jsem zacala chodit s klukem, kteremu bylo 22 :wink: Me to ani tak nevadilo, ale on resil, ze jsem moc mlada a ze kdyz mu bylo 18, tak me bylo 12 :lol: :lol: :wink: To jste dobry, ze jste to vydrzeli, ja vubec obdivuju lidi, ze to treba od 16 vydrzeli v jednom vztahu 8O Ja bych to nedala, vzdycky mi prislo, ze to neni ono, pak zmeny bydliste, skoly a tak… :lol: :lol: :wink:
No ja jsem '79 a Dan je '70, takze jsme asi o 8,5 roku. Nevadi mi to, ale obcas me chytaj takovy ty debilni napady, ze mu bude 40, a aby mi brzo neumrel, kdyz je starsi a chlapi umiraji driv :roll: 8) Jsem blazen :lol: :lol: Ale to prislo s Domcou tedka az :wink: Jinak se mame fajn :lol:

No nejradsi bych sla taky krmit kachny, ale jelikoz je po 23 hodine, tak si pujdu asi lehnout :lol: :lol: :P Dobrou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
23.4.09 23:40

Evelín: jo tááák…já asi měla rychločtení, takže sem jen přečetla, že tvůj manža je starší… :oops: :oops: známe se z práce…asi 3 roky :oops: :oops: :oops: předtím sem byla s přítelem(stejně starym jak já) 5 let :oops: :oops:

Veru: manža si to přečet, tak byl smutnej, že nevypadá na 29 :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
24.4.09 00:00

Tak jak tady čtu tu diskuzi, jaká jste která ročník, tak se tady teda hlásí jedna stařena - já jsem ročník 73 :?
Mikul, a kačeny v 11 večer jsou fakt bomba :D

Jinak Klárka si dnes řekla, že když má ten rok, tak začne chodit a navečer se pustila stolu a začla si sama vykračovat po pokoji. Strašně se jí pak líbil ten aplaus takže to pak pořád opakovala a evidentně z toho měla ooobrovskou radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
24.4.09 00:13

Ahoj holky,
u nás dnes celý večer blbne internet, tak snad aspoň něco teď napíšu :evil: .
Klárce všechno nejlepší k narozeninám :dance:

Jinak dnes (vlastně už včera :roll: ) jsme byli na roční kontrole a Adýs váží 10,1 kg a měří 78 cm - odhadem, neměli tam tak dlouhý metr a navíc se Adam příšerně kroutil a nechtěl se nechat změřit :roll:

Veru - Adam spí přes den hodinu, někdy hodinu a půl, ale to už je výkon :wink: .

Víc dnes už nestihnu, padají mi tady víčka, jdu do pelechu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
24.4.09 00:28

Veru, jj ty myslenky me taky napadaji, sice to souvisi i s vekem, ze je starsi, ale celkove se ted bojim vic, kdyz mame Stepana a myslim, ze s vice detma ten strach bude vetsi :roll: :( Holt, si to nesmime tak pripoustet, na druhou stranu ale asi ani zbytecne nehazardovat :wink:

Ernat, Klarka je sikulka, ze si prvni krucky nechala na narozeniny :D :potlesk: :srdce:
A ve Tvych letech dnes jeste hodne zen nema ani jedno dite, takze zas tak spatne na tom nejsi :wink: Zalezi, jak se citis Ty sama :D

Terko, ja jsem si to myslela, ze z prace, kdyz jsi tam delala brigadu :D

janus, hezky miry :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
24.4.09 00:34

Ha vy jste jeste tady,no to je bomba 8O :lol:

Kaceny pokrmeny,videli jsme i raka a veverky tak Mik nadsena…a ano u nas je teprve pul7vecer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
24.4.09 00:41

Mikul, jeee raka bych taky chtela videt 8O :D
Ja tu strasim docela nedobrovolne a u emimina relaxuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
24.4.09 07:08

Veru díky: pardon Klárce přejem vše nejlepší a vůbec všem oslavencům tento víkend, protože jedem na chatu a tam není net. Dokonce problém se signálem na mobil :twisted:

nemám dočteno, tak nevím, al enapsaly jste toho pěkně hodně.
Hezký víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.4.09 07:34

Dobré ránko,

u nás krásně sluníčkové, takže dnes vyrazíme i ven :D :D :D A mamka mi tady nechala její auto (do práce jí hodil táta ráno náklaďákem a večer pro ni zajede osobákem, Radek v práci taktéž autem, tak to aby jsem se měli popřípadě jak dostat k dr., pokud si to rozmyslíme a vyrazíme…)

79´ :arrow: je i moje ségra :) :) :) takže nás velká oslava čeká teďka v červnu a ještě si to spojí s Tobiáškem (ten je 4. a ségra 7.-mého, si ho hezky nadělila k narozeninám)

Má máme s Radkem věkový rozdíl 4 a 3/4 roku a začli jsme spolu chodit v červenci a v září mi bylo sladkých 19-náct :lol: :lol: :lol: Ale to už jsem měla pár známosti za sebou :oops: :) :)

Terko: To máte pořádný věkový rozdíl 8O 8) 8) Taky jsem si myslela, že se znáte z práce :wink: :wink: :wink:

Mikul: 15 let 8) 8) 8) My budem letos spolu 7 let (od svatby 2 roky)

Evelín: Jsem si myslela, že ponocuješ nedobrovolně, já jsem na učení hodila bobek a šla spát v deset a dobře jsem udělala, jelikož vstávačka v 5 :? :? :?

Adam mi usnul, tak ho jdu dát do postýlky a vymyslet co budu dnes kuchtit :) :) :) a vyndat si ingredience z mražáku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2589
24.4.09 09:33

Holky,
jdu popřát oslavencům- některým později (Silví a Ondrovi a Klárce) a některým zas napřed (Peťulovi), takže všem vše nejlepší, ať se vám líbí na světě :srdce: :-)
Vydáváme se nakonec na víkend k mým rodičům, tak tam taky v neděli spácháme nějakou akci, už máme holt taky velkýho kluka :) Jsem moc zvědavá, jak se mi vydaří plánovaná patlanina, nakonec do toho asi vrazím ty alnatuří jablečný sušenky, no, o výsledku poinformuju, i když na Jonášovo patlání bude stačit vlastně cokoli :) Ještě pro jistotu zkouknu ten mmb recept od Mikulenky ;)
Přejem hezký víkend všem! A v pondělí zas naklušem, máme opět kontrolní akci, tak podle toho pak uvidíme, jestli se dostavíme toho 11. (kdyby ne, objednala jsem nás aspoň na ráno k zubaři, abychom měli aspoň nějakou zábavu :twisted: )
Ahoooj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.4.09 10:04

Ahojky, tak vy jste tady takoví mladosi? Já jsem ročník 81 a manžel 75 8O , ale nejak mu to porád nedochází, rpotože se občas v autě koukne :evil: a to mu hned škodolibě připomínám, že by to mohla být jeho dcera :lol: :lol: :lol: Ať si nemyslí chllapec :D
A sjme spolu už 8,5 roku, od svatby skoro 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.4.09 10:12

Eveli - tak ten střed města ti opravdu závidím, já musím vlakem, sice jsem tam za 15min., ale jede 2X do hodiny, což mě opravdu štve, že nemůžu jet jak potřebuju, ale jak jede vlak :evil: A přírody je tady dost, ale ty vycházky jsou děs - mám jenom 2trasy, ale jezdíme na Kameňák, do obory, k tchánům k letišti na zahradu, takže se to dá :roll:

Mikul - jo koně tady jsou porád, tam občas jdeme, ale ten kopec :roll: , to je zabiják :D :D , kór s tím naším „Otesánkem“ :D , zrovna o víkendu jsme tam byli a Maty byl úplně vyřízenej

A nechci vás nasr… :P , ale my spíme 2× denně, dopoledne kolem desátě tak 1 a půl až2hodky a odpo kolem čtvrté taky 2hodky a v noci s jedním kojením tak do sedmi - no snad to ted nezakriknu :? k, kidyž jsemse vám tak svěřila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.4.09 11:21

Ahoj,

tak k dr. jsme nakonec nejeli, s rýmo mi to připadá zbytečné :wink: : :wink: :wink:
Odpoledne půjdem na procházku s kamarádkou a její 6m holčičkou k nim do hospůdky a abych takovou šterku nešla sama, tak pro nás přijede Radek, tak že pojedu golfáčema, doufám, že z Adama nevytřesu po tom asfaltu duši :lol: :lol: :lol:
Jinak jsem moooc ráda, že jdeme ven, jinak bych už se z toho doma zbláznila, Adam neskutečně zlobí :twisted: :twisted: :twisted: Dneska teda dostal docela i na zadek :oops: :oops: :( Tááák vybufeťačil koš, i když jem mu předtím několikrát řkala NE, NE, NE !!!!!

Kajdul: A vy slavíte výroči v červnu, že? Jestli si to pamatuju dobře, my až v září :) :) :) Takže u vás je malý počnut po svatbě a u nás ještě před svatbou
A to máš náhodou dobrý, že ti jezdí vlak dvakrát do do hodiny, to mě jednou za hodinu a to ještě v tom lepším případě, většinoiu jednou za dvě hodiny :roll: :roll: :lol:
A nejvíc mě dokáže vytočit, že když se ženu na vlak a on si klíďo-píďo má zpoždění :-D :-D :-D

Pádím, Adam spoští tu svoji sirénu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
24.4.09 11:48

Ahoj holky,

hmmm, tak to ponocovani mi nesvedci, jsem jak prejeta parnim valcem :roll: Stepan je s babickou venkou a ja bych mela delat neco do skoly, ale nejde mi to :? A venku je taaaak krasne, ale odpoledne snad pujdem na prochazku :wink:

Hmmm, tak doprava z vesnic a mestecek je asi nekdy docela narocna, ze? No, to je u me duvod, proc bych tam zatim nemohla bydlet. Museli bychom mit dve auta a ja bych musela zacit ridit, protoze ta zavislost na spoji, ktery jede jednou za hodinu by me asi trochu deptala, kor ted, kdyz uz jsme zvykla na centrum a dostanu se kdykoli a kamkoli :D
Ale zase se ted moc tesim na dovolenou, kde budeme cely tyden v zapadle vesnicce v prirode a na certvem vzduchu.

Kajdulo, heeeezky spani 8) Takove spave deti mam rada :twisted: :lol: A potrebuje mit pres den svoji postel nebo se spokoji i s kocarem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí