Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak u nás veselo,Vítek spolkl malé plastové kolečko,část hračky z kinder vajca,Jiřulka to nechal ležet na posteli.Dr.ještě nebyla v ordinaci,tak jsem se ptala na 112 a tam mi řekli,že mám jet na rtg.
Než jsme se vypravili,tak už tam dr.byla a řekla mi,že nemáme nikam jezdit a 3 dny sledovat kakání.A jestli jsem si jistá,že to opravdu spokl.V tu chvíli to bylo jasné,ale teď už si fakt vůbec nejsem jistá.
Každopádně jsem ź toho úplně rozklepaná,Jirku jsem odvolala z práce,naštěstí jen o dvě a půl hodiny
Ach jo ![]()
Dočtu vás pak.pa
…a Želvíku ty máš ještě v úmyslu u vás něco provozovat?
Ti to nestačilo, jo?
S kartáčkem jsem si samo dělala srandu, ale čistě náhodou marodí přesně všichni ti, kdo si ho půjčovali
(ale neber si to hlavně osobně, stačí, když si tam každý přidal svýho osobního bacílka a už to jede) Adámek od Janusky, tam s Tomem a Pájou taky stál u stolu a ke konci jsem viděla kartáček u Adámka od Týnky. Ačkoliv ty lahve a dudlíky, tam taky dobře kolovaly. Takže se to dalo čekat, tady alespoň vidíte, jak jsou jesle pro dítě zátěžovým prostředím, teda když vidim Tomáše jak na sebe pořád něco chytá, hlavně od Jíři, tak si myslim, že by v jeslích vůbec netušili jak vypadá! (ne, že bych měla v úmyslu ho tam dávat, jen mě to tak napadlo)
No a s dárkama to byl docela fičák, vůbec by mě nenapadlo, že to napadne každýho! S mamkou jsme ještě mluvili o té motorce, ale nakonec, že se po ní podívají někde v Německu a tak mu koupili bazén. Tak alespoň, až nás omrzí, tak se vyfouknou a někam zastrčí.
A v létě, až se napustí voda, tak bude mít každý svůj a nebudu se dohadovat
…no ale oni se budou dohadovat i tak, o to kdo má třeba čistější vodu ![]()
Venku se dělá nějak hezky, ale Tomáš je úplná mrtvolka, tak ho asi ani ven tahat nebudu, jen až usne, tak tu pořádně vyvětrám. K doktorovi jsem nakonec taky nešla, protože jsem totálně vytuhla a prospala celý dopoledne. Už se alespoň necítím jak zmlácená, i když teda energie do nějaké práce taky nedorazila, tak to hold dneska proválíme. Tom právě usnul na koberci v obýváku, tak to je fakt mimo - toto se nám nestává.
Jdu ho nějak jemně přemístit.
…juj Adél tak držim pěsti, ať to dobře dopadne - to je jasný, že jsi rozklepaná, kdo by nebyl. Bude to v pohodě, neboj!!! Dávej nějaké projímající potraviny, ať ho to trochu prožene.
Adeeeeeeeeel
Ja bych z toho teda taky byla hotova, taky bych volala Dr. a Danovi..
Hlavne, ze se nedusil a ted sledovat ty bobky!!!
(teda ted si z toho delam srandu, ale asi to neni nic moc
)
Lucy , ja myslim, ze akce dopadla dobre, hlavne proto, ze mi tam pak zbylo tolik dobryho jidla (teda ne, ze bych mela radost z tech bedaru, co se mi na obliceji udelaly po sezrani cely mega bonboniery od Janusy
)
Bazenky se podle me nestrati, kor kdyz planujete 3 deti
![]()
No a nemoci a jesle/skolky, to mi povidej, ja se toho desim uz ted
kdyz je v kolektivu obcas a hned neco chyti… ![]()
Ahoj,
tak Adam vytuhnul až teď… si dával docela na čas
Potřebuju jít do toho města, ale zase nechci aby mi spal v kočárku (radši doma, abych mohla něco udělat
)
Lucy: Hele, teorie dobrá
Ale zrovna si myslím, že to Adam chytnul od Radka
, bo ten hnusně kašle alespoň 14 dní a není schopný si dojít k dr.
![]()
A kde jsi, prosím, sehnala ty malé míčky?
![]()
Teda Adél
Mazec ..... taky bych hned volala!!! Tak přeju, ať výjde kolečko bez následků
![]()
Veru: Super že jste si užili víkedníku a v ZOO jste prošli celou? My jsme teda pořádně prošli jen tu spodní část a i tak nám to zabralo dost hodin
![]()
A já jdu najít Adámkovi na MMB tepláčky a pak tu musím vytřít … teda pokud se mi bude jooo chtít
![]()
Tynko , jojo, taky bych potrebovala nejake teplacky, na ven a do bordelu k nasim, levne a trvanlive a hlavne tmave
![]()
No, prosli jsme hlavne spodek (kozy a ovce a gorily
) a pak jsme sli nahoru do Afriky
protoze jsme vedeli, ze nemame sanci to projit s Domcou cele ![]()
Ale uz jsme tam parkrat byli, takze jsme to tak nejak dohromady videli uz vsechno
Ale najednou se to podle me projit neda
![]()
Veru: No to teda vážně nedá
Fakt se mi líbilo, jak je ta ZOO připravená na rodiny s dětma
, nějak moc si to totiž nepamatuju v „naší“ liberecký, jelikož jsem tam sice už byla s Adámkem, ale to byl ještě mimčo
![]()
Já objednávám i světlý kousky, sice né na ven, ale na doma taky dobrý
Je teda fakt, že i na MMB hledám jen značkové (ono to dýl vydrží
, myslím kvalita matroše)
No do … , Adam už řve v chůvičce a to spí deset minut
![]()
Tak jsem vás dočetla. Veru na ty Noleny jsem se neptala já,ale taky nevim kdo
My je máme
A s tím chozením to je zajímavý,vzpřímené lezení,tak to jsem ještě neslyšela.No já chtěla dneska ty bačkory koupit,tak zas nevím,jestli mám ještě počkat,až začne fakt chodit,tak 2-3 měsíce?
![]()
Jinak krááásný fotky.My to v té ZOO střídáme,posledně jsme třeba vůbec nebyli na slonech a gorilách a tygrech,tak zas příště.Každopádně vždycky stihnem oběd v Arše
![]()
Katy to mě pobavilo,u nás nemoce žádné,zato tchýně dorazí
Ale pro tebe to taková legrace nebude co ![]()
Super,že jste si na chatě užili! ![]()
Týnko tepláčky bych taky potřebovala
Vem mi nějaké i pro Jiřulku jo?
Vítek už spí hodinu a půl v kočáru,jak jsme se balili
,tak jsem ho kontrolovala,jestli dejchá
![]()
Jo a to kolečko,co si myslím,že Vítek spolkl,prý máme jen jedno,říkal Jirka,a já tu jedno mám.
Tak buď jsem blázen,nebo spolkl něco jiného ![]()
…no kdyby jste měli holčičky, tak tu mám hadéééérkůůů
Co Týnko Adámek v růžové?
![]()
Jinak mi pěkně teplotkujeme a protivita se zhoršuje, teď mi navíc povídá Jirka: „asi jsem to chytil, je mi nějak divně!“ - ten aby si hned taky všechno nevsugeroval na sebe!!!
Áááách jo, to mě tu z nich zase klepne, tři pánský mrtvoly na krku, no co může být lepšího?!
![]()
No Veru je fakt, že po této stránce to byla výhodná akce!
Tak teda příště u nás, ale místo koláčů dovalte pořádný kotle guláše, nějaký pěkný flákoty masíčka a třeba pěkně šťavnatou kačenku!
![]()
Týnko míčky jsem koupila v Tescu (100 kusů), ale měli je jen u nás v tom malém - v Ústí, už nic neměli. A pak dalších 50 kousků bylo součástí toho zeleného bazénku a asi 30 jich bylo u žlutého autíčka, takže míčků máme celkem dost, ostatně bazénů též!
![]()
Adél, jejeje… ale fakt bych se zas tolik nebála, nedávno jedné mamince spolkla dcerka teď nevím, jestli prstýnek, nebo naušnici (maminčinu), a dr. taky doporučila hlídat kakání, prý tak za tři dny se to dá očekávat
Určitě to bude v pořádku, uvidíš - pokud to vůbec spolkl ![]()
Veru , tak to teda taky nevím, s těma botama… protože i kdyby udělal první krok už zítra (což myslím nehrozí
), tak chůze bude PŘEVAŽOVAT někdy v roce a půl, ne? Ty jo, a vzpřímené lezení, to jsem taky ještě neslyšela
Ale vy snad na ven boty máte, ne? My zatím ne, a už by se hodily, kdyby chtěl Ondra třeba někde venku obcházet lavičku nebo tak… Tak si myslím, že venkovní už asi pořídíme a s bačkůrkami tedy ještě počkáme.
Ahoj
Adel-no to hrozné,ozaj stačí sekunda a Drobci hneď niečo vymyslia.Neboj,on to koliečko vykaká a je dobré,že je to kolečko a nie je to ostré.Ešte toho tie naše deti pojedia.Sofi má zase v oblube chrobáky.Na dvore máme brezu a tam je strašne veľa takých tých červených chrobákov a Sofi tam chce stále byť a keby sa len na sekundu otočím,hneď by chytila aspoň jedného a zjedla.Fúúúúj.Už sa to raz stalo,že ho stihla dať do pusy,no keď som jej ho takého rozmačkaneho vyberala,bolo mi na vracanie a celý deň som už nemohla papať,lebo by som určo vracala.Dobrý nápad na diétu,že?
A všetkým marodkom rýchle uzdravenie.
Papa
Mozna jsem to napsala spatne, mozna je to „vertikalni lezeni“
uz fakt nevim, protoze jsem to taky nikdy neslysela.. Rikala tam proste, ze jak vlastne se pritahujou za ruce do stoje k tomu stolku treba, nebo k choditku, nebo vlastne „ruckuji“ podel stolu, tak porad jako zarazuji vsechny ty svaly jako pri lezeni, ze to neni v podstate pohyb „jen“ nohama, jako pri chuzi, kdy musi udrzovat rovnovahu.
Ale je to logicky ![]()
Simi , jojo, my boty na ven mame, presne proto, jak pises, kdyz se vzteka v kocaru, jak vcera, tak ho dam obchazet zidli a je klid
Nebo ho muzu vyndat nekde u kocaru a neresit, ze bude mit na capakach vetvicky
nebo jehlici
![]()
Ty backurky zaradim tak za mesic (sice, jak psala Adel , taky to vidim az tak za 2 mesice, ze zacne chodit
), ted mi hodne jeste leze, tak nechci, aby si nejak tu nohu krivil
Ale zase ty latkovky jsou docela mekke, i ta podrazka, jsem to zkousela… ![]()
Adel , my vcera ani tygry nevideli, tam jsme nedosli, dokonce jsme nejak blbe obesli i slony
![]()
Wenee , fuuuj, cerveni brouci
Ale rika se, ze maji hodne proteinu
![]()