Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2766
30.6.09 14:14

Ahoj holky,

to mám radost,jak si pěkně píšete o lístky :wink:

Amazonko dík za odkaz,dost mě to uklidnilo!

Veru hurááááá,Domča má zub :D :wink: Vítek je na tom asi jako Pája,pořád zkouší stát bez držení,tak uvidíme :wink:
Napiš napiš :)

Týnko právě přemýšlím,že na hřiště nepůjdeme,jen něco pokoupit a domů,je hrozné vedro..Ještě jsem řešila,jestli vyrazíme už teď nebo až za hodinu..,prostě nerozhodná.Možná půjdu na tu poštu a do spořky a bylo by tam míň lidí. :roll:
Holky dodržujete ty hodiny,co se nemá chodit na slunce,od 12 do 15 h.?

Adik co se dá dělat,hlavně ať jste co nejvíc v pohodě!Já je taky neměla,asi si je nechám očkovat i oběma klukům :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
30.6.09 14:18

Adel , ja napisu, az to pujde 8O
Jinak Domca na dovce od 12 do 14 vetsinou spal (na pokoji, aby mel klid), jinak byl furt venku, klouboucek a krem faktor 50 :lol: Ale bylo tam hodne lidi, jak jsem koukala, co nejaky hodiny vubec nedodrzovali, natoz aby deti meli ochranne tricko nebo tak 8O
Tady v CR jsme vetsinou taky pres poledne doma (nebo nekde zavreny, kdyz to jde) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.6.09 14:39

Tak jsem tu uz ted 8)

Zelvi, viiiitejte doma. Cestu jste asi teda nemeli nic moc, ale zvladli jste to. A gratulujem k zubikovi! S jidlem to dela tak, ze vetsinou ji mala domaci, ale kdyz nekam jedem nebo nestiham uvarit nebo cokoli jineho,tak dostane sklenicku, vetsinou pak vybiram to,co doma nevarim(napr jehneci,teleci a podobne)a s ovocem taky tak-jednou za cas ma sklenicku na zpestreni nebo kdyz nekde jsme a vybiram to co jinak nema. Ale ted koukam ze se ptas tech co je vubec nedavaji :oops:

Adik, Sanelce foukame na bebicka, je mi to lito, drzte se obe dve.

Wenee, jak moc je Sofi drobna? Nase mala je taky docela prcek, v roce mela 8,9 kg a 71cm a to kdovi jestli. Teprve ted jsem koupila plinky 4,ale ty trojky by ji jeste byly. Nas nikdo po doktorech nehoni, nase dr. tvrdi,ze je to normalni :nevim: A mas pravdu, je to roztomile, na nas porad nekdo cuci, ze jaka malicka a uz tape a povida :lol:

Mahulko, drzte se a odpocivej co to jde, taky se mi nechce verit ze uz 28. tyden 8O

Zebrus, Wenee, 5 mesicu zvracet 8O ja se zvraceni bojim, fuj, jsem srabek, pri Denisce mi spatne nebyvalo,jen obcas nevolno trosinku od zaludku, ale zajedla jsem to 8) do budoucna se budu bat a porodu nekolikanasobne :oops:

Vic nevim,flakam se tu abych nemusela nic delat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
30.6.09 15:29

EVELINKO..tiez planujem daco k vode..ale neviem, co??? :? v tescu v Madarsku mali take akoby sandalky z takej peny s normalnym zapinanim..no..vtedy sme nekupili a etraz som nikde take nevidela..ktovie kolkokrat pojdeme do vody., nechcem kupovat nic extra drahe :?

TYNKO..no po cisarskom hadam ma..este mi, potvorka jedna nenapisala..som nervozna ako fras..cely cas :? asi je este na ARE.u ans byvaju cely jeden den..tak mozno sa k tomu este nedostaal napisat mi..ale keby bolo daco zle..uz to viem.tak aspon ze to.. :?

a jeejda..vyliata sladka voda..ja som cakala daco horsie..ako je mi ajsne..vyliat sladku stavu vo volve, je daco ine ako u ans vo fabii.. :lol: ved to sa da vycistit..urco ti ho pozicia este :wink:

VERUU..gratulujeeeeem k zubuuuu..ale nemozem si pomoct..ked si napisala, ze ste si prineisli daco navac..cakala som mimiska v brusku :lol:

papanie..uvarim zeleninu a rozplacim..teraz uz zje aj normalne nase jedlo.len menej soli..
ovocie som kedysi varila a mixovala..etraz uz odkusuje z osupaneho jablka..hryzie banan.ine ovocie moc nechce :(

AMAZONKO..tak yie ihly mi prisli tiez v maily..skoro mi zle z toho doslo..fujha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
30.6.09 15:42

tak uz viem spravicku..kamoska ma malu PAulinku 2700g a 48 cm..sa tesiiiim :potlesk: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.6.09 16:20

Zulocku,super zpravy, gratulujem kamosce!

A ty boty do vody , my mame Playshoes asi za 190Kc, nosime je i do plavca k bazenu, takze je vyuzivame dost. Jsou to prave ty neoprenove s protiskluzovou podrazkou. Kupovali jsme je v Rozkvetu na Svobodaku, maji vic typu,alemaly vyber, da se i prres net nebo jinde urcite.

Dneska nemuzu z Denisky, radi tady jak cerna ruka, cetli jsme v knizce a tata po ni chtel ze srandy ukazat bagr, nakladak a buldozer, trefila vsechny(asi nahoda,nikdo ji to neukazoval nikdy) a zacla rikat BÁBeK na jablko a ted to tady mele porad dokola, tanci, vyplazuje na nas jazyk no certik,ale sranda je s ni :lol:

A objevila jsem 7.zoubek pred chvilickou.

Holky, kdo tu jeste kojite? Ja ted porad premyslim, ze uz toho necham, kojim jen rano, ale kdyz dam male flasku s UM, vezme to v pohode, kolikrat jeste lip,jako ze to vypije a jeste usne,kdezto po kojeni vetsinou vstava uz. Ted nemocna jsem ji kojit nechtela, bylo mi fakt zle a mela jsem i Paralen a cosi na zaludek, tak mi pro ni prijde lepsi to UM.
Tak jsem si rikala, ze uz to pri te prilezitosti ukoncim, ale furt nevim nevim.

A prosim, kdyz davate nad ranem nebo v noci UM, pripravujete si to nejak predem-treba ohratou vodu a mleko zvlast? Ja vzdycky vstanu a jdu to nachystat, je to teda pravda asi tak dve minuty, tak nevim co resim, ale kdybyste mely nejaky zlepsovak tak sem s tim :)

Dneska je tu plno jen mych kecu co :roll: tak ja uz toho necham :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.6.09 16:39

Amazonko co bys toho nechávala,jen si pěkně doplň ten svůj deficit! :lol: :lol:

Já už vám chci napsat od božího rána, ale copak to jde s tím naším klíšťákem.
Dneska mi dal první dva francouzáky, doteď líbal jenom bráchu a nikoho jinýho, takže to je pocta. Taky dnes spadl po hlavě do klece ke králíkovi, no takový běžný „pohodový“ den.

Já balím pomalu na dovču, Jirka se teď potí u psychotestů a zítra se snad konečně dovíme, jestli budeme moct odjet všichni, nebo jak to bude. Aby to nebylo tak jednoduché, tak včera volali ještě z jedné firmy, že se jim uvolnilo místo - takže jsem hrozně zvědavá, jak to dopadne a kam se taťka rozhodne. Obojí má pro i proti, sama bych teda vůbec nevěděla. No uvidí se jak dopadne dnes, třeba nebude o čem rozhodovat.

Psala bych a psala, ale mám tolik práce, že nevím co dřív. S tou naší bandičkou,co jezdíme, jsme si vymysleli léto v duchu Vánočním :lol:. Každý rok se snažíme dětem pobyt nějak zábavně vylepšit, tak letos takto. Vymýšlím tedy nějaký koncept, jak by těch 14 dní mělo vypadat a k tomu pro každého člena nějaké sranda-dárky, nejlépe vlastní výroby. Momentálně šiju Jirkovi červený plášť ala Santa - bude nadělovat! :lol: :lol: :lol:

Tak se zatím pěkně opatrujte, tady už od včera začalo konečně letní počasí - teda divila jsem se té vaší bouřce, my nic 8O
Tož pohodičkové léto a budu se snažit ještě alespoň šmírovat, než odfrčíme. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.6.09 17:06

…hm, tak jen jsem to odeslala, tak začlo bouřit..... :D a to se mi akurát doprala pračka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
30.6.09 18:58

Jeee, ja jsem uplne zapomnela napsat, Terko , my mame uplne stejnej stan (slon + chobot tunel) :lol: :lol: Akorat jak ho dam do obyvaku, tak se tam neda chodit :lol:

Evelin , my mame do vody tyhle botky http://www.mamaja.cz/…-pro-kojence

Amazonko , taky jsem zjistovala, jak se to dela s tim rannim UM, kdyz jsem prestavala kojit :wink: Ja to delam tak, ze si ohreju vodu a necham ji „vystydnout“ na takovou teplotu, kdy se to da pit a dam ji do termosky. Rano jen zaleju UM a je to hned, nemusim cekat, az to vychladne.

Lucy , uzijte si to tam!!! A at nezmoknete!! :roll:
Kazdopadne muzovi drzim pesti, at dopadne ta prace..

Zulocku , kamaradka porodila takovou malickou holcicku, tak gratulujeme :wink: A dekuju za to jidlo, Domca prave taky nechce nic jineho nez banan a jablko (syrove).. :roll:
A miminko jsme si nedovezli, protoze jsem to bohuzel mela :wink: :wink:

No, my se vratili pred pul hodkou z pisku, nastesti, protoze uz tady prsi, Domca spinavej jak prasatko, takze sel hned do vany. Ted uz tu lita v pyzamu.. nejhorsi je dite jak z divokejch vajec, kdyz nechodi, je porad zaprasenej :roll: :lol: :lol:

Zitra jsme chteli jet do ZOO, ale jestli bude zase boure, tak nevim nevim.. :roll: Nechcete jit nekdo do ZOO? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
30.6.09 19:04

Terko , i ty fotky mame stejny :lol: :lol:

http://img2.rajce.idnes.cz/…DSC03947.JPG

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
30.6.09 19:32

Ahooooj,

zpráva dne od nás: Jsem přjata na VŠ!!!!! Jupííííí, mám radost i obavy, jak jinak :roll: :roll: :? Jak to zvládnem, učení-praxe a navíc se budu muset na tuty vráti na částečný úvazek do práce (chtě-nechtě…) a navíc má bobky, abych po víkendu nenašla na testu // … :oops: :oops: :oops:
Tolik od nás :wink: :wink: :wink:
Jinak odpolko super, koupačka na zahrádce, potom se hnalo na bouřku, tak jsem to uklidila a nic, taže se vydáme pro vajíčka (u nás do slepičárny) a stavili jsem se na pozemku a tam nás potom chytla taková bouřka 8O 8O :roll: , no ještě že už máme část střechy :lol: :lol: :lol: Akorát pady i kroupy, tak jsem měla strach, aby to nepoznamenalo na autě (to bych už měla do třetice :roll: :roll: :lol: )…

Veru: Ahoooj, zoubek je venku, paráda :) :wink: :wink:
Oběd skleničkový dávám, jen když někam jeden a nebo když se mi jooo nechce něco jiného vařit Adámkovi, když to naše je pro něj ještě nevhodné a ovoce dostává buď přesnídávky a nebo banán, hroznový víno a nebo melouna… jinak teda např. to syrové jablíčko mi nechce teda vůůůbec :roll: :roll: :?
A já bych teda do ZOO šla hned! :wink: :wink: :wink:

Evelín: A kdy odlítáte do Bruselu?? Že bych se přibalila k vám? :lol: :lol: 8)

Lucko: Muži držím pěstičk pro štěstí, ať mu výjde práce :wink: :wink: :wink: A kam dělal psychotesty, jestli to není tajný? 8) :) :)
A užijte si dofču s dětma!!! :) :) :D

Amazonko: Ranní přípravu UM dělám na chlup jak Verča, je to víc než roční vyzkoušený recept :lol: :lol: :wink:

Adél: OK, napíšu ti SZ s adresou a díky :wink: :wink: :)

Wenee: Super že už zrak je OK a vidíš jak ostříž :P :D :D

A víc už, holky, nevím :oops: :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.6.09 19:42

Tynko, moooooc gratuluju!!! :dance: :-) No vidis, ze to vyslo :D :potlesk: JJ, ted zacne boj, ale pokud Te to bude bavit, tak mas uz napul vyhrano :wink:
Takze s Kajdul nastupujete v zari do skoly :D

Holky, diky za tipy botky do vody, jeste pohledam po obchodech a uvidime, co najdu.

Lucy, Ty jsi tak kreativni, fakt Te obdivuju :D Ja mam problem vymyslet aspon trochu nejakou zabavu pro dite. Decka si to urcite uziji 8) A manzelovi preji, at si najde takovou praci, do ktere bude rad chodit :wink:

Amazonko, UM priprvuju jako holky a taky spokojenost…

Veru, vitej 8) Jesteze jste v poradku dojeli!!!
Jinak davam syrove ovoce - vetsinou jen banan, nekdy jablko a sklenicky kdz nekde jsme a taky se snazim vyborat to, co normalne neji :wink:

Tynko, letime ve ctvrtek a v pondeli zase zpatky. Skoda, uz jsme zrusili Stepanovy letistni poplatky, mozna bychom Te propasovali :lol:

Wenee, tak at ocka pekne slouzi :D :wink: A pokud je Sofinka v pohode, tak nevadi, ze hubenejsi, kamaradky holcicka mela v roce 8 kg a nic ji nechybi a i kdyz je mala a drobna, tak vsechny profackuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
30.6.09 19:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
30.6.09 19:44

A zubatcum gartuluji k novym zoubkum :D 8) Stepanovi se uz taky prorizly horni jednicky, takze soucet je 4 zuby :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
30.6.09 20:31

ach jo, me uz je zas blbe :evil:
takze asi opravdu konec s kojenim, cpu do sebe Smectu, jakesi enzymy na podporu traveni a jednou Paralen na horecku, to si uz myslim, ze je to UM prinosnejsi nez takove chemi patoky + riziko strev. potizi :?

ja si prave vecer prevarim vodu(nekdy) v rychlovarne konvici a rano jen zapnu a za 20 sekund max. je ohrata na teplotu tak akorat, takze taky dobry.

Evelin a davas Stepuldovi brnenskou vodu z kohoutku? Ja teda male uz jo, stejne ji nase jidla (pokud jsou pro ni vhodna) varene z te vody.

Kristy, super vodni fotecky.

Jdu umrit, pro dnesek pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí