Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
521
4.7.09 18:28

Ahojte!
Neuveritelne, jsem tu dva dny po sobe. U nasich mame nejake ty hlidace a kupodivu uz s nima Kubik i nejakou u chvilku vydrzi, takze jsem zvladla odpoledni 20-ti minutovou siestu a ted zas nemam co delat…

Veru , my zvladame taky prvnich par krucku, takze samostatna chuze to zatim neni, ale aspon neco :lol:

Tynko , tady na Vysocine cely den krasne a ted se zacinaji honit mraky. Video je supr :pankac:

Lucy , odpocinkove si uzij dalsich 14dni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.7.09 19:36

Ahoj holky,

tak jsme dneska zvládli ZOO,byli jsme tam od půl jedenáctý asi do tří.Pak začlo bouřit,tak jsme ještě stihli občerstvení u zastávky a šup domů.Dobře jsme udělali,pak jsme ještě chvíli čekali u metra,až se zmírní déšt a přestanou hromy :wink: Zkusím pak vložit fota :wink:
Byli jsme u tuleňů,tučňáků,koz,goril,slonů a šelem,byli jsme jenom dole a příště zas půjdem nahoru 8) Jo a samozřejmě obídek a Jiřulka koupání 8)
Jo teď mi tady Jiřulka povídá,že jsme zapomněli na lamu alpaku :D Předtím už si vzpomněl na dalších asi 5 zvířat :)

Mahul Kubík je šikulka,u nás se taky ještě vůbec nechodí :wink:

Lucy co ty nevymyslíš a se vším si dáš takovou práci!Mě se líběj snůpíci :D Užijte si dovču!

Týnko super videjka,to koupací je taky dobrý :D
Vítek má na doma tričko a kraťasy :wink:

Veru užijte si pod stanem :wink:

Adik Sanelce posíláme pusinky a ať je už líp!Lístky budou,dám ti pak vědět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
4.7.09 20:34

ahojky, dopol jsem nafoukla Pájovi bazének, s tim, že až přijdem z odpol procházky tak se bude moct cachtat…jenže než sme dorazili k domovu, začalo hřmít a ochladilo se, tak sme místo cachtání vyrazili na procházku k řece…zítra snad stihnem koupando před obědem…dneska sme s manžou kuchtili salátek s krabíma tyčkama a čínský nudle s masem a zeleninou…

Lucy: teda já zírám, co ty všechno nevymyslíš…až bude pája starší, budu k tobě chodit pro rady :D

Adel: super, že jste si užili zoo, my jí plánujem až na září, třeba už bude Pája chodit :D

Tynko: krásný videjko a Adámek furt slintá, že má na hodně videích bryndák??

jinak přes den je Pája v bodyčku bez rukávů a na ven v těch vedrech má overal bez rukávů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
4.7.09 20:59

Ahoj holky,

MAHUL-
takze dalsi chodec :D gratulace a kdyby se ti chtelo radi se podivame jak roste brisko :wink:
Bezva ze si muzes odpocinout!!

VERU-
uzijte si stan :wink: taky jsme premysleli ze nejaky zakoupime,ale pak jeste matrace..spacaky :roll: na tech par noci s Mik,snad doma si to vyzkousime nekdo z rodiny urco nejaky ma :D

TYNKO-
pekny video-skoukla jsem jich vic a parada :lol: :wink: jak leze do toho lavoru :lol: :lol:

LUCY-
ty jsi proste bezedna studnice napadu-fakt super :lol: uzijte si to vsechno :wink: :wink:
Jo take jsem ti zkoukla starsi rajcata a mooooc peknyjste sympaticka rodinka :wink:

ADEL-
u vas je taky Zoo oblibena co,pro deti je to tam super,doufam ze nejakou navstivime i v CR :P

TERKO-
to jste taky kuchtili zajimavy mnamky,u nas jen klasika-karbose s kasi a sopakem 8)

Tady je dnes konecne zase krasne,20 stupnu me proste nestaci,vcera na plazi byla uplna zima,taky jsem vecer musela Mik odsavat nos :evil:

Mik nas ted nuti porad kreslit,koupila jsem ji obyc dreveny pastelky,ty jsou vecne na zemi,kolem spousta papiru a jak nekoho odchyti uz ho tahne na zem a podava pastelky a diktuje co chce nakreslit,nebo si prohlizet co uz mame nakreslene,vcera dulezite prednasela a ukazovala u vsech zvirat kde maj ocas,oci,nohy… :lol: nekdy nechapem ze vubec pozna co to je-nejsme zrovna dvakrat vytvarne nadani 8) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
4.7.09 21:03

Teri dneska jsem si říkala v té Zoo,že už by se chození hodilo :wink: Ukazovala jsem Vítkovi chlapečka,jak pěkně ťapá,a to byl určitě mladší :wink:
Vítek má ten overálek na ven jenom jeden,ale je to super,možná ještě nějaký pořídím :)

Mikul jojo,chystáme se letos určitě ještě aspoň 2× :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
4.7.09 21:43

Jo a ještě jsem úplně zapomněla:
Adélko moc děkujeme za lístečky, už se těšíme do zoo - tak snad vyjde i počasí, aby byly pěkné fotečky!

Tak pa, letim ještě něco narvat do tašek - už mi všechny došly a pořád tu mám hromádky :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.7.09 07:59

ahoojte

tesim sa, ze sa vam videjko pacilo :lol:

WENEE..z plesni by ma slak trafil… drzim palce.nech sa vam to podari vyriesit

ERNATKO Klarka je naadhernaa zahradnicka :huban:
jeeja super, ze tak rada kresli..Matusko nam uz pokreslil nabytok..nastastie sa tod a vygumovat :)

MIK..s hafanom uzasnaa fotky..ako sa k nemu tulinkaa :D

ADIKO..super, ze je to lepsie..ale itak des..drzte sa..no tak dufa, ze ste si vybrali nemoce na eextra dlhy cas…a uz bude zdravuckaa

ZEBRUSKO..mne na hrdlo pomohlo klokta slanu teplu vodu..ale je to teda grc..ale pomohol

MAHULKOOO..grtaulujeeeeeem ku krockom a MAtuskos a rad este drzi za prst :D

VERUUU..juchuu, ze DOmca tak pekne papa a ty si teda sikovnaa kucharka

TYNKO..tie deti su take dovazne..co sa vody tyka :lol:
a Adysek je na videu perfektny :lol:

LUCY..tak ty si v darcekoch hviezda :pankac: uzasne a perfektne napady a tie skumavkys alkoholom..paraaadaaa
gitara fakt vymakanaaaa ..wauuu

ADELKO..v ZOO isto bolo supr.. a ved pockaj ake to bude hrozostrasne..ked sa ti rozbehne za levom :wink:

my sme sa boli vcera kupat na jazere..te a myslela som, ze sa mAtusko bude len tak hrat s kamienkami a on hned tap tap do vody..vcelku studena..tak som mu dala dole aj kratasy a on sa tam az po kolienka nacapal a :,-(ol si :lol: vonku teplo ajajaaj.no hadam sme neprechladli…fotky dodam neskor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
5.7.09 09:08

Dobré ránko

holky co dneska vaříte prckům,já vůbec nevííím :roll: :wink:
Zuločku tak se Matuško pěkně vykoupal,těšíme se na fotky :D

Já taky pár fotek:

mám rád pivo :-)

máma má novou barvu

pojedu s tátou tramvají

táta nás ostříhal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.7.09 17:08

Ahoj

Já jsem zvedřená :roll: , byli jsme se s Bendou alspoň na chvilku projít a on se chtěl akorát vozit v kočáře a chodit se mu nechtělo :? . Zítra jedeme k taťkovi na oběd a natrhat si hráááášek :-) . Já už sice mám taky, ale moc ho není, tak se pěkně nacpu

Mahul , gratuluju k chození :potlesk:

Verčo , snad si užíváte stany :wink: . Já jsem ty botky v Renu koupila Bendovi modrý 22 a hnědý 23 a ty modrý už mu za chvilku nebudou 8O a to jsem měla původně oboje 23 a šla jsem je vyměnit za menší, protože mi ty 23 připadaly moc velký :roll:

Týnko , Benda nosí přes den v horku jen kr.bodyčko nebo tričko (+ plínka samozřejmě), jinak nic, maximálně kraťasy.Na ven mu dávám většinou tenký 3/4 kalhoty, aby si nenabil kolena
Video je super :)

Lucy , zvířátka fakt krásný :) . A bomboška super nápad - trošku nechutný :lol: , ale supéééér nápad. A kytara je jak od profíka 8O

Mik , Beník pastelky tak akorát jí :? . Ale taky se občas snaží napodobit psaní, je to sranda :lol:

Zuločku , slanou vodu jsem měla předevčírem - začalo mě škrábat v krku, tak jsem ji kloktala a taky jsem si ji stříkla do nosu a zatím je mi dobře, nic mě nebolí :) . Benda v noci spal a kašle jen občas, rýmu už má taky míň. Jen manža kašle jak blázen :roll:
Máte z koupání v jezeře nějaké fotky?

Adel , fotky pěkný. A barva taky :) . A ten Vítkův overal je super

Teď jsem se byla sprchovat a Beník mezitím zjistil, že v záchodě je VODA - jeho milovanááá :roll: . Umývala jsem si hlavu a jak jsem otevřela oči, tak mě málem trefilo, musela jsem celá mokrá vylézt a lovit ho v záchodě 8O :lol: . Takže celá koupelna plavala a Beník byl taky durch, jak ta voda ze mě na něj tekla, ale ho to očividně bavilo a pak se rochnil v té vodě na zemi, než jsem se doumývala :roll: , ale alspoň už nelezl do záchodu :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4444
5.7.09 19:42

ahojky…dopol Pája konečně otestoval bazének, tak byl šťastnej :D odpol sme s manžou vyrazili na prochajdu do krčskýho lesa na zahrádku…Pája poslední dobou začíná protestovat u jídla, nejdřív sem myslela, že nemá hlad, ale potřebuje něco držet v ruce a pak v klidu baští, krmit se sám taky nechce…tak uvidíme…

Zebruš: no to jste měli pěkný „vodní hrátky“ :D

Adel: krásný fotečky, teda, Vítek už takhle chlastá pívo jo???a ostříhanejm klukům to moc sluší, jsou si hodně podobný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
5.7.09 20:05

Ahoj holky u nas dnes zase konecne peknej paracek :D
Dopo jsme byli makat,ted Mik chrni ja dmazim karbose a pridelavam kasi,odpo asi vyrazime do sousedniho mesta do parku majtam masinku-vlak pro deti ,tak snad bude otevreno…

ZULOK-
taky jsem zvedava na fotky z jezera :wink:

ADEL-
pekne fotky mas krasny kluky :P bodyno s tygrikem je super,Mik hned vykrikovala „GRRR“(tygrrr) :D
Mik ma dnes brokolici s cuketou a cervenou cockou :wink:

ZEBRI
tak jste se vykoupali oba no :lol: a k tomu vytreli koupelnu-sikulky :lol:
Co ja bych dala za to kdyby Mik chtela jet v kocaru,ona chce naopak jen chodit,kdyz uz sedi tak musi mit tisic kramu v ruce a jeste neco na zub… :roll: a i tak tam nevydrzi dyla jak 20minut :twisted:

TERKO-
u nas u jidla to same,Mik sice otvira pusu na vechno ale na stoliku musi mit furu hracek,knizku nebo jiny kramy :roll: to uz ale od mala,porad neco v ruce proste..

Holky koukam na netu na nausnicky pro Mik z bileho zlata,kdyby jste meli nejake dobre zkusenosti s nejakou firmou prodavajici po netu klenoty hodte tipa :wink:

ADIK-jak je u vas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1264
5.7.09 20:59

TATA MI V PRACI CHYTIL ZELVU 8O :D
""http://img22.imageshack.us/img22/9498/1009779.jpg:http://img22.imageshack.us/…/1009779.jpg

""http://img14.imageshack.us/img14/3413/1009782y.jpg:http://img14.imageshack.us/…1009782y.jpg

NECHALI JSME SI JI JEDEN DEN V LAVORU S VODOU A POTOM JSME JI ZASE PUSTILI :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.7.09 21:42

Terko , Benda taky protestuje u jídla poslední dobou :roll: , ani vlastní lžička teď nezabírá :? Vezme si v pohodě pár lžiček a pak dělá ofrky, takže jíme na etapy :?

Mik , super fotky. A vy tam máte divoký želvy? 8O Tuhle jsem měla jako malá, ale byla malinká a chcípla mi dřív, než stihla vyrůst :oops: :oops:

Beník konečně spí a já to taky asi zabalím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.7.09 21:49

Ještě se dívám na domečky blíž k Brnu a sním :oops: . Škoda že to nejde tento nějak zvednout a přestěhovat i se zahradou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.7.09 23:15

ako vidim..vsetky tu zazitky z vody :lol: :lol:

ZEBRUSKO..no musela som sa riadne smiat..verim, ze tebe moc do smiechu nebolo…dufam, ze Benik teda do zachodu uz nepoputuje..teda aspon nie umyvat sa tam :lol:

ADELKOO..Vitek je teda pravy chlap..vie uz ako na pivo :lol: piknik vyzeral byt fajnovyyy 8)

MIK..jeeeeej..korytnackaa.uzasne..len tak ziva prava diva korytnacka.. to sa len tak nevidii.. 8O :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí