duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
15.5.09 12:59

Ody my jsme měli včera ve školce taky besídku ke dni maminek …
No místo abych plakala dojetím, jak mám šikovné a vychované dítko, chytila jsem neskutečný záchvat smíchu, protože Mates co dělal za grimasy, tak jsem myslela že puknu … je to komik, fakt že jo … :lol: :lol: :lol:

No my doděláme ty plenky co máme 3-6kg a asi najedeme na větší 4-9kg, protože tady ty se mi zdají že je hodně otlačený, a to ho do nich moc neutahuju … No ale ty malý plenky co máme, tak nám ještě tak na ten týden vydrží …
Jinak velikost 56je už malá, 62 akorát, už dávám i 68, ale ta je ještě trochu velká, ale neva …

Jinak Evinko, držte se, hodně sil a pevný nervy přeju a veř že to jednou skončí a bude dobře a vy celá rodinka pohromadě … spokojení a šťastní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
15.5.09 13:06

8O 8O 8O Ibri, no rekni tajemstvi…jak se to da s 3 detma, jeste neco kuchtit........?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
15.5.09 13:09

:lol: :lol: :lol: Miri, a my jsme porad v 50 :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
15.5.09 13:17

No jo Rosi, oni kluci vyrotou ani nebudeš vědět jak …
Jakub na sobě ani spoustu věci neměl a už mu jsou malý …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
15.5.09 13:36

Ahoj, dneska při převážení u dr. přibral Vincík od středy 140 g :) , no aby ne, když ho láduju tou flaškou. Flašku prý máme odložit a zase začít kojit. Snad to půjde a prcek bude dobře papat. V poledne jsem ho nakojila, pak jsem zkoušela odsát odsávačkou a skoro nic už nevyteklo. Odsávačku jsem nejdřív měla pěkně blbou pístovou, včera mi kámoška půjčila od Aventu a s ní jsem najednou dala 80-100 ml, tak v nedostatku mléka by snad problém být neměl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
15.5.09 13:40

Escargot - tak to je super že nabíráte a určitě to půjde takhle skvěle i s kojením … :)
Jo jo ta odsávajda od Aventu je bomba, taky jí mám, ale jaksi nepotřebuju ji, tak bych ji chtěla prodat …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
15.5.09 14:11

Rosi - tak tvý kluci jsou fakt mrňousci. My máme 56 a už nám začíná být malá. :lol: Jinak péct stačím, ale s tím, že prostě když řvou, tak řvou a nechám je být. Zkrátka k ním při každém kvýknutí neletím. :wink:
Jinak jsem dnes zapomněla zavolat Mudr. jak dopadly výsledky na žloutenku a železo. :( Tak až v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
15.5.09 15:45

Ahoj maminy, tak se musím pochlubit, jaká jsem trubka obecná. Vůbec mě nenapadlo zavolat na OZP, že máme naší ratolest, a že bychom chtěli kartičku pojišťovny. Včera se na kyčlích divili, že ještě nemáme kartičku. Byla tam jiná maminka se stejně starou holčičkou a říkala, že už kartičku má, že tam byla osobně. Tak jsem dneska volala a ono to stačilo fakt po telefonu, tak nám do týdne přijde prozatimní a do 3 týdnů ta normální. No, blondýna, co víc k tomu říct :)

Evi, to mě mrzí, že musí Honzík už tak maličký na operaci, ale zase bude v pořádku a snad i brzy doma.. Je to těžký, Ty to fakt nemáš zadarmo ty dětičky :( Moc na vás myslím..

Escargot, to je super, že Vincík přibral. Však jste šikovní :) A kojení půjde, neboj, on si to vytahne a mlíčko se začne dělat zase podle potřeby.. Jen to chce vydržet..

Ibri, jsi fakt šikovná máma, řekla bych máma století :) Opravdu před Tebou smekám, protože ukočírovat takovou bandu chce hodně pevné nervy :) Jak to máte s těma zubama? Už jsou vidět? to je stejně senzační :)

Jinak my máme velikost 62-68, je to volnější, ale nechci ho dávat zbytečně do menších, aby to měl akorát. Něco ještě oblíkneme i 56, ale spíš už větší. A plínky, ty Pampers 3-6 kg bych řekla jsou fakt už menší, ale doděláváme poslední balík, tak to ještě zvládneme. Ty DM jsou o něco větší a pružnější, s těma jsem spokojená. No a pak máme zásobu těch 4-9 kg Pampers, tak na ně pak taky najedeme.. A přebaluju při každým kojení, ale je fakt, že se nám ty intervaly prodlužují, začal se budit spíš tak po 4-5 hodinách, i přes den. Ve středu mi přišlo z rodiny, že se v 7 týdnech začíná prodlužovat interval a taky že jo. Večer spí i 6-7 hodin.. Ale zase se naplácne tak, že mám dojem, že praskne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
15.5.09 17:11

Ahoj holky....... Žofince vše nej nej k svátku :lol:
Evinko,neboj,Honzík to zmákne :D
A my dnes poprvé jeli dál,byla jsem s malým v Liberci,táta nás vyhodil v Globusu,sám jel na školení a já tam měla spicha s kamarádkou…Matyášek byl zlatej,musela jsem ho dokonce vzbudit na kojení…
A přebaluju já teda po kojení,protože při něm se pravidělně vyprdí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
15.5.09 18:53

http://nd.blog.cz/…00656376.jpg /> Matýsek jede na výlet :lol:
http://nd.blog.cz/…00642162.jpg /> takhle byl hodný :wink:
http://nd.blog.cz/…00642244.jpg /> a takhle ho to znavilo 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.5.09 19:59

Ahoj,
děkuji za prání Žofii k svátku.Dnes jsem byla na KO po šestinedělí a jsem OK,ptala jsem se i na koupele Amber a prý můžu,tak nevim,co má tvůj gyndr proti koupeli,ale asi až tak dramaticky škodlivé nebudou.

Evičko,broučku,je mi to líto,vždyť ten největší strach na světě,je ten o děti.Musíš už být vyčerpaná,moc držim palce,ať se vše u vás konečně v dobré obrátí a můžete být brzy všichni pospulu,doma a zdrávi. :wink:

Obleční nosí Žofie v pohodě 56,plínky ty nejmenší 2-5kg,však vždycky mám malé děti. :wink: V noci nepřebaluju,jen moje dětio čůrají,Žofie má dokonce hodinu navečer,kdy udělá velký boban aže dbnes opravdu byl!!! :lol: :lol:

Amber-snad na tom něco je,že děcka už vydrží bez jídla déle,dnes tedy kojim i po dvou a půl hodinách přes teď navečer,ale včera třeba se najedla v 19:30h,jednou se probrala na čtvrt hodinky(a než jsem připravala kyblík na kupčo,vytuhla) a další kojení chtěla až v 3:30h.Trošku mi udělala čáru přes rozpočet,čekala jsem na kojení dlouho do noci a mohla jsem spát a taky jsem jí nevykoupala,koupeme většinou denně kolem 21h. :wink: No,ono to ještě pravidlo nebude,ale sem tam takové noce/dny nejsou vůbec k zahození. :wink: :lol: Dneska tušim,že nám to vynahradí,spala docela dost přes den,protože jsme byly hodně v autě,skoro celý den. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
15.5.09 20:24

ahoj holky, četla jsem, ale už si nic nepamatuju, páč mladej mezitím potřrboval maminku :-). celej den jsme byli na cestách, to spal jak zabitej, tak si to večer vynahradil :-). jinak mám dojem ,že babycalm zabírá, sice se kroutí, ale prdy lezou ven…snad to nezakřiknu…

k přebalování…já dřív po kojení, protože po něm vždycky kadil, teˇuž ne vždycky, takže před a když náhodou hodí bombu, tak i po. jinak by mě zajímalo, látkařky nebo i nelátkařky, jestli vám děti hlásí diskomfort tohoto druhu…v balnce vždycky, v jednorázovkách se mi hlásil asi jen 2× a to velký kadění, asi mu to už vadilo. takže dneska jsem přebalovala asi 3× během 2 hodin látkovky. zatím to tak kombinuju, látku s jednorázovkama. to častější přebalování mi nevadí.spíš jsem radši, že v tom pak není tak dlouho…někdy totiž spí dýl nebo nejde přebalit zrovna a mě to pocitově dost vadí. na látce mi vadí objem, že nemůže tak dobře kopat nožičkama.

ibri pak mi řekni jak jste na tom se žloutenkou a co na to vaše mudra.

tak čus :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
15.5.09 20:27

jo žofince vše nej k svátku a evičce posílám myšlenky na oba malé a hodně síly na ty nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6471
15.5.09 21:01

Ahojky holky jdu vás pozdravit, vůbec teď nestíhám, dneska jsme byly na kyčlích a čekala jsem tam 2 hodiny na doktora, v Turnově operoval, no když už jsem tam byla tak jsem vyčkala, malá naštěstí spinkala a kyčle máme o.k. :wink:

Odpoledne jsme jely pro kytičky, konečně, tak aspoň něco mám z krku a květena nějaká snad bude :lol:

Evičko držím pěstičky, ať vše dobře dopadne a vy jste konečně spolu, holka drž se :wink:

Já si taky nic nepamatuju, třeba to čtu na 3× a pak nic nevím…
Ibri taky obdivuju, 3 děti a z toho dvě miminka, to teda klobouk dolů..

My máme tedy velikost 50 a začínáme i 56 a někdy navlíknu i 62, ale plaveme, ale neva… u polodupaček se to ztratí :wink:

Žofince taky samozřejmě přeju vše nej, ať jí rodiče moc nezlobí :lol: :lol: :srdce:

Holky já se dneska lekla,při koupání si taťka všimnul, že má naše berunka větší prsa, normálně tam má tvrdý bouličky, jako kdyby jí rostly, či co, já se tak vyplašila, tak jsem volala do nemocnice na šestinedělí a je to prý hormonama co ze mě dostává, vy kdo máte holčičky, znáte to? Prý ale kdyby se mi to nezdálo, tak jet na dětský, tak snad se to srovná, byla jsem ale v šoku 8O 8O

Já přebaluju po kojení a někdy samo i po, podle toho jestli je prdík do plínky nebo ne 8) 8)

Peti Matýsek je už frajer :wink:

Jinak u nás to je na střídačku, jedna noc super a druhá na prd, takže zítra očekávám zlobící den, ale taťku máme doma, tak to snad nebude taková fuška, ale má pršet, chjo :( a to jsme chtěly někam na malý výlet…

No nic, už musím zase pádit, mějte se holky, pááá snad se na nic nezapoměla, stejně asi jo… :roll: přeju všem krásný víkend… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1668
15.5.09 21:55

Hezký večer,

dočetla jsem vás před dvěma dny, ale už jsem nestihla reagovat a už jsem to hlavně zapomněla… Jen gratulace dodatečně Escargot k narození Vincentka!!!

Evičko , držím moc palce, ať jsou oba tvoji chlapečci už brzo v pořádku, chce to hodně síly, tak se držte všichni!!!!!!!!!!!!!!!!

Lucinko , prsíčka měla Kačka taky veliká, i jí vytékalo mlezivo, neboj se toho, moc jí na ně nesahej, může jí to bolet, můžeš přikládat studené obklady, ale to jsem nedělela, stačilo mi představit si, jak u toho řve. Asi před týdnem se jí to ztratilo a místo toho jí vyrašily beďary. To k tomu šestinedělí patří, musí se jí srovnat hormony v těle.

Přebaluju před kojením, v noci vůbec ne, Kačka kajdí jednou za dva dny, tak se to dá. A když má nálož, tak hlasitě protestuje. Jinak jsem si dnes uvědomila, že mi poprvé od narození umazala oblečení od hovňousa, ani se ještě nikdy nezamazala od ublinknutí, protože prostě neblinká. Kdyby mi to nebylo blbé, tak jí nemusím třeba týden převlékat… :wink: Zvláštní, Fandíka jsem musela převlékat třeba třikrát denně.

Jinak to vezmu souhrnem, paráda, že všechny děti, co nepřibíraly, už přibírají, některé usínají samy a ty, co neusínají, tak určitě brzo začnou (kéž by už to bylo!!!). A že všechna lékařská vyšetření jsou OK. Jednotlivě opravdu reagovat nezvládnu, jen k tomu, co je na poslední stránce. Ale určitě se polepším, protože manžel a Fandík a jeho osmdesátiletá babička odlétají příští víkend na týden k moři do Egypta!!! Já se tak těším, jako bych tam měla letět s nimi. Budu mít týden dovolenou!!! Tak budu určitě zuřivě přispívat 8) .

Uf, píšu tenhle román už od osmi hodin, protože dávají Forrest Gump, což je můj nejvíc nejlepší film :wink: 8) , tak se vždycky zahledím a zapomenu psát. Už jsem si i poplakala, když umřel Buba…

Ještě s dovolením pár fotek, první specielně pro Stanušku, sourozenecká :wink:
 http://rodina.cz/…_kopie_1.jpg

Jedna kojící

Koupací

A s náušnicemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek