Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Bananas A taky ti malá tak strašně piští?? Ta naše celý den vyřvává až zaléhají uši ![]()
@Bananas A co už všechno říká? Ta naše nedávno začala slabiky- ga, ba, ko, pa, občas tam narve někam l, takže třeba agla, apla a tak ![]()
@Janinka1983 Tak Terezka říká hatahata nebo jen atata a jinak taky různé slabiky. No a její oblíbené je nenene ![]()
@Bananas Sophinka nenene neříká, ale kroutí hlavou
Vždycky řeknu nenene a ona začne kroutit hlavou do stran
A před chvílí povídala ze spaní, nějaký akogagla
Je to srandovní, jak se vždycky snaží povídat, nahodí u toho takovej hrozně soustředěnej obličej a mele a mele hrozný nesmysly
![]()
Ahoj holky, je radost vas cist o tom zvlatlani miminek
tak Moni uz rika tata tata tak to uz prisvojuju k regulernimu táta
ale nekdy je to taky spis tla tla nebo rika ba ba ba da da apod. Ale taky umi paradne prskat pusou nebo tak nejak delat grrrr a pritom desne slintat
nebo chrrrr.. Taky umi pistet, dela takoveho delfinka
no my se teda pretacime na vsechny strany a uz se tim premistujem kousek po obyvaku
Moni na pulrocni poradne mela 6200g a 67cm
uz nosime vel. 74 a to mela Alicka az v roce ![]()
moni je strasne zvidava a moooc hodna panenka. Ma uz svuj rezim, doma chrni tak tri hodky dopol a dve odpol a v noci celou noc cca od 21 h do sesti az sedmii rano. Pak zase tak od 9 do 12 a od 14 do 16.cca Ja ji rikam obcas dracku, protoze je to divoska, furt nekam spouzi a natahuje rucky, otaci se mi pri prebalovani a zatina nozicky, takze uz to neni to nehybne a lehce manipulovatelne mimi
A taky umi paradne stipat!!
Prikrmy mi chce jen varene, sklenicky nerada, to ma stejne jak Ali… Ja porad trochu kojim, ta starsi mi prsa drzi v chodu, Moni jak kdy.. Jinak mame nutrilon a stridam s kasi ridsi do flasky.. Jake prikrmy ted papate? My jsme u brambor ![]()
@Kamka33 píše:
Ale taky umi paradne prskat pusou nebo tak nejak delat grrrr a pritom desne slintatnebo chrrrr.. Taky umi pistet, dela takoveho delfinka
no my se teda pretacime na vsechny strany a uz se tim premistujem kousek po obyvaku
Tak to je celá Terezka ![]()
Ahoj holky, tak jsem sem po dlouhe dobe nakoukla a musim rict, ze teda mate sikovne holcicky ![]()
@Dafii Ahoj, jo jo jsou to dítka šikovná. S Terezkou už skončila veškerá sranda a pohoda. Začala lozit a já za ní pořád běhám
, řekla bych, že si co nevidět i sedne. Je to takový náš ďáblík
Jinak pěkně jí, oběd zbaští celý a svačinku jak kdy a večer kaši a na kutě ![]()
@Bananas Terezka je moooooc krásná!!!
Nám Sophinka teda zatím neleze, ani se o to nepokouší, ale jsem ráda, že mám zatím ještě klid
Jinak se teda dost rozpovídala, říká máma, baba, a pořád do kola jede kaka, gaga, bubu a různý slabiky. Když říká máma, tak už to vypadá, že ví, že jsem to já, tak jsem z toho tak nějak vždycky na měkko. Ona to totiž převážně volá když pláče, je to takový mááááá mááááá, mamááááááá ![]()
Taky přidávám pár aktuálních fotek
. Jo, a zapomněla jsem se zmínit, že se nám Sophinka začíná pořádně vztekat, tak nějak nevím, jak k tomu přistupovat, jestli kárat a nebo neřešit ![]()
Teda maminy, to jsou krasny holky a jaky maji modry kukadla!!
![]()
prikladam fotku nasi Julinky z Chodskych slavnosti.. ![]()
jinak dneska je ji presne 8mesicu a ma 68cm a 7650g.