Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6094
10.7.13 09:54

@Bananas A taky ti malá tak strašně piští?? Ta naše celý den vyřvává až zaléhají uši :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
10.7.13 09:57

@Janinka1983 Ona si spíš nahlas vykládá, ale někdy i piští

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
10.7.13 10:20

@Bananas A co už všechno říká? Ta naše nedávno začala slabiky- ga, ba, ko, pa, občas tam narve někam l, takže třeba agla, apla a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
10.7.13 14:35

@Janinka1983 Tak Terezka říká hatahata nebo jen atata a jinak taky různé slabiky. No a její oblíbené je nenene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
10.7.13 16:30

@Bananas Sophinka nenene neříká, ale kroutí hlavou :mrgreen: Vždycky řeknu nenene a ona začne kroutit hlavou do stran :mrgreen: A před chvílí povídala ze spaní, nějaký akogagla :mrgreen: Je to srandovní, jak se vždycky snaží povídat, nahodí u toho takovej hrozně soustředěnej obličej a mele a mele hrozný nesmysly :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
12.7.13 03:08

Ahoj holky, je radost vas cist o tom zvlatlani miminek :hug: tak Moni uz rika tata tata tak to uz prisvojuju k regulernimu táta :mrgreen: ale nekdy je to taky spis tla tla nebo rika ba ba ba da da apod. Ale taky umi paradne prskat pusou nebo tak nejak delat grrrr a pritom desne slintat :)) nebo chrrrr.. Taky umi pistet, dela takoveho delfinka :)) no my se teda pretacime na vsechny strany a uz se tim premistujem kousek po obyvaku ;)) Moni na pulrocni poradne mela 6200g a 67cm ;) uz nosime vel. 74 a to mela Alicka az v roce :))
moni je strasne zvidava a moooc hodna panenka. Ma uz svuj rezim, doma chrni tak tri hodky dopol a dve odpol a v noci celou noc cca od 21 h do sesti az sedmii rano. Pak zase tak od 9 do 12 a od 14 do 16.cca Ja ji rikam obcas dracku, protoze je to divoska, furt nekam spouzi a natahuje rucky, otaci se mi pri prebalovani a zatina nozicky, takze uz to neni to nehybne a lehce manipulovatelne mimi ;)) A taky umi paradne stipat!! :hug: Prikrmy mi chce jen varene, sklenicky nerada, to ma stejne jak Ali… Ja porad trochu kojim, ta starsi mi prsa drzi v chodu, Moni jak kdy.. Jinak mame nutrilon a stridam s kasi ridsi do flasky.. Jake prikrmy ted papate? My jsme u brambor :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
12.7.13 05:49
@Kamka33 píše:
Ale taky umi paradne prskat pusou nebo tak nejak delat grrrr a pritom desne slintat :)) nebo chrrrr.. Taky umi pistet, dela takoveho delfinka :)) no my se teda pretacime na vsechny strany a uz se tim premistujem kousek po obyvaku ;))

Tak to je celá Terezka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
16.7.13 02:32
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
15.8.13 09:34

Ahoj holky, tak jsem sem po dlouhe dobe nakoukla a musim rict, ze teda mate sikovne holcicky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
15.8.13 09:53

@Dafii Ahoj, jo jo jsou to dítka šikovná. S Terezkou už skončila veškerá sranda a pohoda. Začala lozit a já za ní pořád běhám :zed:, řekla bych, že si co nevidět i sedne. Je to takový náš ďáblík :andel: Jinak pěkně jí, oběd zbaští celý a svačinku jak kdy a večer kaši a na kutě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
15.8.13 10:05

@Bananas Terezka je moooooc krásná!!! :srdce: Nám Sophinka teda zatím neleze, ani se o to nepokouší, ale jsem ráda, že mám zatím ještě klid :mrgreen: Jinak se teda dost rozpovídala, říká máma, baba, a pořád do kola jede kaka, gaga, bubu a různý slabiky. Když říká máma, tak už to vypadá, že ví, že jsem to já, tak jsem z toho tak nějak vždycky na měkko. Ona to totiž převážně volá když pláče, je to takový mááááá mááááá, mamááááááá :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
15.8.13 10:08

Taky přidávám pár aktuálních fotek :-). Jo, a zapomněla jsem se zmínit, že se nám Sophinka začíná pořádně vztekat, tak nějak nevím, jak k tomu přistupovat, jestli kárat a nebo neřešit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
15.8.13 10:17

@Janinka1983 No taky se vám moc povedla :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
15.8.13 11:01

@Bananas Děkuji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
15.8.13 12:55

Teda maminy, to jsou krasny holky a jaky maji modry kukadla!! :dance: :dance: :dance:
prikladam fotku nasi Julinky z Chodskych slavnosti.. 8)
jinak dneska je ji presne 8mesicu a ma 68cm a 7650g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí