Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Dafii No taky krásná princezna
No naše Sophinka má v sedmi měsících 71 cm a 8300 gramů ![]()
@Janinka1983 ještě se chci zeptat, co to máte za jídelní židličku a jak jsi s ní spokojenáí? Já zatím krmím v lehátku, ale už chci nějakou koupit, tak obhlížím a zjišťuju ![]()
@Bananas Je to Chicco Polly Magic. Já to kupovala i místo lehátka, je to polohovatelný až do lehu a má to novorozeneckou vložku, takže je to od narození, ale malé se tam stejně nelíbilo, tak jsem to dřív nevyužila. Je to dražší, těžký jako kráva, takže se s tím dost těžko manipuluje. Je to celý koženkový, takže omyvatelný, ale celkově jsem spíš nespokojená ![]()
Ale na pohled je krasna!! Taky jsem se do ni hned zakoukala, ja krmim v autosedacce, protoze v klasicky dreveny zidlicce se porad predklani a neji. ![]()
Ahoj kocky, no mate krasny princezny
a koukam jedna slecna uz i sedi
tak to nase Monicka chce spis stat a rada s mym drzenim za trup chodi
pokousi se stavet na ctyri a lozit a dneska se stavela z kolen az nahoru jakoby do strechy a pak zuchla na bok.. Se teda pochlubim, ona uz zretelne vola maaamaaaa
ale tata uz krici pekne dlouho
Papa pekne se mnou na koleni a vetsinou takto krmim obe me cacorky a to mame dve zidlicky ![]()
Holky kdyby jste některá chtěla… zde je skupina na FB pro maminky s miminky okolo vánoc…postupně tam budou doplňovány různé informace…
Ahoj. Jsem zakladatelka této skupinky. V průběhu jsem vás opustila..můžu se opět přidat? Povídate někde? Kdyžtak mě písněte zprávu, díky ![]()