Duben 2012 //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
hanak
12.4.12 16:44
@Sofie92 píše:
@triada Tak bohužel k porodu spolu asi nedoklepem. :( Byla jsem u doktora protože mi slábla 2 čárka na testu a myslí si, že z toho nic nebude prý když to nedostanu do týdne tak se mám zastavit. :( Takže tobě držím palce.. :)

Mně takhle slábla čárka 2× a bylo to bichoemické těhu, MS pak přišla opožděně, kolem 39 DC :(
Někdy ale čárka slábne, když je hladina HCG moc vysoká a test to nepobírá. No, držím palce, ať je to ten druhý případ .. a pokud ten první, pak se neboj, tělo je nastartované, jakoby prohnojené a další měsíc už budeš mít ukázkové // :palec:

• Citovat
  • Upravit
hanak
12.4.12 16:46
@domčík píše:
@hanak DĚKUJI A TAKÉ BLAHOPŘEJI :kytka: TO ČEKÁME OBĚ 4MIMI :mrgreen: JE TO MAZEC CO?JÁ SI TO NIKDY NEUMĚLA PŘEDSTAVIT :mrgreen: CO MÁTE?MY 3KLUKY :roll:

Jupííí, nejsem sama za exota :jazyk: :mrgreen:
No, mám holku, kluka, holku - 16, 15 a 10 let.
Teď je mi srdečně jedno, co to bude .. hlavně že to bude a že to bude zdravé. Jen mě děsí jedna kamarádka, která také čeká 4. (tedy 4. a 5. zároveň, neplánovaně dvojčátka, asi měli akci 1+1 zdarma) .. že prý mám ty testíky moc brzy pozitivní na to, že je to 25ka a abych taky neměla double. Tak doufám, že nemá pravdu 8o

• Citovat
  • Upravit
1015
12.4.12 17:15

Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? v sobotu jsem na testu objevila slabou druhou čárku a dneska už je to dálnice :dance: . K doktorovi jdu teprve až v úterý, moje nervy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
12.4.12 19:27

hanak - jé 3 dětičky a všichni takoví drobci při porodu, to bych si taky přála :oops: . Máme 2-letého klučíka a ten měl 3,80 kg a 54 cm a hlavu asi jako meloun :roll: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
12.4.12 19:29
@Dajdula píše:
hanak - jé 3 dětičky a všichni takoví drobci při porodu, to bych si taky přála :oops: . Máme 2-letého klučíka a ten měl 3,80 kg a 54 cm a hlavu asi jako meloun :roll: :mrgreen: .

Tak já taky nejsem žádný obr a těžká váha, 158 cm a váha mezi 49-52 kg, takže to bylo tak akorát :pankac: . Neumím si představit rodit větší 8o :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1749
12.4.12 19:31
@hanak píše:
Tak já taky nejsem žádný obr a těžká váha, 158 cm a váha mezi 49-52 kg, takže to bylo tak akorát :pankac: . Neumím si představit rodit větší 8o :jazyk:

To jsem vyšší a těžší váha, mám 163cm a váha kolem 56 kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
12.4.12 19:46
@barnys píše:
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? v sobotu jsem na testu objevila slabou druhou čárku a dneska už je to dálnice :dance: . K doktorovi jdu teprve až v úterý, moje nervy :zed:

Zdravím, tak to jsi na tom podobně jako já, já // obejvila v pondělí (jedna slabší, ale zřetelná), včera tam byla o něco silnější. Dnes jsem vydržela a netestovala, ale zítra určo budu zase. K doktorce půjdu taky v úterý a nervy mám taky jak na špagátech, protože mě nic není, jen včera mě bylo celý dopoledne šoufl, ale to taky mohlo být z návalu těch emocí.. :nevim: Já se tak bojím se těšit a radovat!! :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
12.4.12 19:49

@domčík @hanak
Holky obdivuji! Já jsem taky vždycky chtěla 4 děti, ale v dnešní ekonomický situaci to pomalu začínám vzdávat. S našimi platy.. :roll: Manža je „jen“ dělník a já státní úřednice (ale podotýkám, že na obyčejném úřadě na okresce a ne na ministerstvu - a to je dost podstatný rozdíl). A v panelákovém bytě.. no uvidíme, co nám čas přinese. Teď bych hlavně chtěla alespoň to první ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hanak
12.4.12 20:15

Liduš, kdybych neměla jiného partnera, tak taky nemám 4 děti. A v Čechách ani s novým partnerem. Když vidím, co se tam teď děje, fakt jsem ráda, že jsme odtud pryč :think:

• Citovat
  • Upravit
1015
12.4.12 20:39
@lidus86 píše:
Zdravím, tak to jsi na tom podobně jako já, já // obejvila v pondělí (jedna slabší, ale zřetelná), včera tam byla o něco silnější. Dnes jsem vydržela a netestovala, ale zítra určo budu zase. K doktorce půjdu taky v úterý a nervy mám taky jak na špagátech, protože mě nic není, jen včera mě bylo celý dopoledne šoufl, ale to taky mohlo být z návalu těch emocí.. :nevim: Já se tak bojím se těšit a radovat!! :zed: :zed:

Liduš, nic se neboj, zatím je celkem brzo na nějaké příznaky, to si potom užijeme až až :mrgreen: mě jen bolí prsa jako před menstruací a jsem dost citlivá na pachy, ale to je zatím všechno. Taky se děsně bojím toho úterka. S přítelem se o mimi snažíme už dva a půl roku, máme za sebou potrat a teď v prosinci nepodařené umělé oplodnění, tak snad teď už bude vše ok. Liduš a kolik ti je, jestli to není tajné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
13.4.12 07:21

ja tke nemam skoro zadne priznaky akorat obcas se mi udela spatne a jsem dost unavena (ale to by se dalo prisuzovat i pocasi)dnes se to asi chystame oznamit mim rodicum (poprve to nevedeli, chtela jsem az k vanocum kdy jsem mela mit po
1.trimestru ale dozvedeli se to kdyz jsem potratila)a protoze zitra jdeme k dedovy na zabijacku tak radeji to chci rict aby vedeli proc nezvedam teske veci atd.
uz jste vsechny objednanne k dr? ja budu volat dnes,ale urcite me objedna az za dlouho, minule me objednala az kdyz jsem podle ms mela byt 9+5tt :nevim: prej ze driv je to zbytecny, jen kdybych mela bolesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
13.4.12 08:48

Ahoj holky, jak se dnska máte? Hlásím, že ze mě se stal v noci poblión :poblion: :lol: .
hanak - kde žijete, jestli to není tajemnství?
kacisekm - taky jsem objednaná až 23.4. Stejně se předtím z UZ nic moc nevykouká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2333
13.4.12 09:05

tak holky na poctvrte jsem se dovolala k dr a na kontrolu jdu 3.5. snad to rychle utece, nebo se zblaznim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
13.4.12 11:41

@kalomi Tak dneska už na testu 25 jen tak strašně slabej duch, že ani nebyl vidět smířila jsem se s tím, že to prostě nevyšlo vyjde jindy, ale bojím se té revize nechci takový zásah bojím se, že se něco stane a já pak nebudu moct mít děti nebo tak.. Uvidíme tak tobě držím palce ať ti vše vyjde a porodíš zdravé miminko.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5970
13.4.12 12:13
@Sofie92 píše:
@kalomi Tak dneska už na testu 25 jen tak strašně slabej duch, že ani nebyl vidět smířila jsem se s tím, že to prostě nevyšlo vyjde jindy, ale bojím se té revize nechci takový zásah bojím se, že se něco stane a já pak nebudu moct mít děti nebo tak.. Uvidíme tak tobě držím palce ať ti vše vyjde a porodíš zdravé miminko.. :)

Sofi, já jsem začla pro změnu krvácet, takže asi zamlklé těhotenství. Na revizi nebudeš muset, pokud to odejde samo. Každopádně ještě neztrácej naději, nekrvácíš ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí