Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@domčík píše:
@hanak DĚKUJI A TAKÉ BLAHOPŘEJITO ČEKÁME OBĚ 4MIMI
JE TO MAZEC CO?JÁ SI TO NIKDY NEUMĚLA PŘEDSTAVIT
CO MÁTE?MY 3KLUKY
Jupííí, nejsem sama za exota
![]()
No, mám holku, kluka, holku - 16, 15 a 10 let.
Teď je mi srdečně jedno, co to bude .. hlavně že to bude a že to bude zdravé. Jen mě děsí jedna kamarádka, která také čeká 4. (tedy 4. a 5. zároveň, neplánovaně dvojčátka, asi měli akci 1+1 zdarma) .. že prý mám ty testíky moc brzy pozitivní na to, že je to 25ka a abych taky neměla double. Tak doufám, že nemá pravdu ![]()
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? v sobotu jsem na testu objevila slabou druhou čárku a dneska už je to dálnice
. K doktorovi jdu teprve až v úterý, moje nervy ![]()
hanak - jé 3 dětičky a všichni takoví drobci při porodu, to bych si taky přála
. Máme 2-letého klučíka a ten měl 3,80 kg a 54 cm a hlavu asi jako meloun
.
@Dajdula píše:
hanak - jé 3 dětičky a všichni takoví drobci při porodu, to bych si taky přála. Máme 2-letého klučíka a ten měl 3,80 kg a 54 cm a hlavu asi jako meloun
![]()
.
Tak já taky nejsem žádný obr a těžká váha, 158 cm a váha mezi 49-52 kg, takže to bylo tak akorát
. Neumím si představit rodit větší
![]()
@hanak píše:
Tak já taky nejsem žádný obr a těžká váha, 158 cm a váha mezi 49-52 kg, takže to bylo tak akorát. Neumím si představit rodit větší
![]()
To jsem vyšší a těžší váha, mám 163cm a váha kolem 56 kg ![]()
@barnys píše:
Ahoj holky, mohla bych se k vám přidat? v sobotu jsem na testu objevila slabou druhou čárku a dneska už je to dálnice. K doktorovi jdu teprve až v úterý, moje nervy
Zdravím, tak to jsi na tom podobně jako já, já // obejvila v pondělí (jedna slabší, ale zřetelná), včera tam byla o něco silnější. Dnes jsem vydržela a netestovala, ale zítra určo budu zase. K doktorce půjdu taky v úterý a nervy mám taky jak na špagátech, protože mě nic není, jen včera mě bylo celý dopoledne šoufl, ale to taky mohlo být z návalu těch emocí..
Já se tak bojím se těšit a radovat!!
![]()
@domčík @hanak
Holky obdivuji! Já jsem taky vždycky chtěla 4 děti, ale v dnešní ekonomický situaci to pomalu začínám vzdávat. S našimi platy..
Manža je „jen“ dělník a já státní úřednice (ale podotýkám, že na obyčejném úřadě na okresce a ne na ministerstvu - a to je dost podstatný rozdíl). A v panelákovém bytě.. no uvidíme, co nám čas přinese. Teď bych hlavně chtěla alespoň to první ![]()
Liduš, kdybych neměla jiného partnera, tak taky nemám 4 děti. A v Čechách ani s novým partnerem. Když vidím, co se tam teď děje, fakt jsem ráda, že jsme odtud pryč ![]()
@lidus86 píše:
Zdravím, tak to jsi na tom podobně jako já, já // obejvila v pondělí (jedna slabší, ale zřetelná), včera tam byla o něco silnější. Dnes jsem vydržela a netestovala, ale zítra určo budu zase. K doktorce půjdu taky v úterý a nervy mám taky jak na špagátech, protože mě nic není, jen včera mě bylo celý dopoledne šoufl, ale to taky mohlo být z návalu těch emocí..Já se tak bojím se těšit a radovat!!
![]()
Liduš, nic se neboj, zatím je celkem brzo na nějaké příznaky, to si potom užijeme až až
mě jen bolí prsa jako před menstruací a jsem dost citlivá na pachy, ale to je zatím všechno. Taky se děsně bojím toho úterka. S přítelem se o mimi snažíme už dva a půl roku, máme za sebou potrat a teď v prosinci nepodařené umělé oplodnění, tak snad teď už bude vše ok. Liduš a kolik ti je, jestli to není tajné ![]()
ja tke nemam skoro zadne priznaky akorat obcas se mi udela spatne a jsem dost unavena (ale to by se dalo prisuzovat i pocasi)dnes se to asi chystame oznamit mim rodicum (poprve to nevedeli, chtela jsem az k vanocum kdy jsem mela mit po
1.trimestru ale dozvedeli se to kdyz jsem potratila)a protoze zitra jdeme k dedovy na zabijacku tak radeji to chci rict aby vedeli proc nezvedam teske veci atd.
uz jste vsechny objednanne k dr? ja budu volat dnes,ale urcite me objedna az za dlouho, minule me objednala az kdyz jsem podle ms mela byt 9+5tt
prej ze driv je to zbytecny, jen kdybych mela bolesti…
Ahoj holky, jak se dnska máte? Hlásím, že ze mě se stal v noci poblión
.
hanak - kde žijete, jestli to není tajemnství?
kacisekm - taky jsem objednaná až 23.4. Stejně se předtím z UZ nic moc nevykouká.
tak holky na poctvrte jsem se dovolala k dr a na kontrolu jdu 3.5. snad to rychle utece, nebo se zblaznim ![]()
@kalomi Tak dneska už na testu 25 jen tak strašně slabej duch, že ani nebyl vidět smířila jsem se s tím, že to prostě nevyšlo vyjde jindy, ale bojím se té revize nechci takový zásah bojím se, že se něco stane a já pak nebudu moct mít děti nebo tak.. Uvidíme tak tobě držím palce ať ti vše vyjde a porodíš zdravé miminko.. ![]()
@Sofie92 píše:
@kalomi Tak dneska už na testu 25 jen tak strašně slabej duch, že ani nebyl vidět smířila jsem se s tím, že to prostě nevyšlo vyjde jindy, ale bojím se té revize nechci takový zásah bojím se, že se něco stane a já pak nebudu moct mít děti nebo tak.. Uvidíme tak tobě držím palce ať ti vše vyjde a porodíš zdravé miminko..
Sofi, já jsem začla pro změnu krvácet, takže asi zamlklé těhotenství. Na revizi nebudeš muset, pokud to odejde samo. Každopádně ještě neztrácej naději, nekrvácíš ne?
Mně takhle slábla čárka 2× a bylo to bichoemické těhu, MS pak přišla opožděně, kolem 39 DC

Někdy ale čárka slábne, když je hladina HCG moc vysoká a test to nepobírá. No, držím palce, ať je to ten druhý případ .. a pokud ten první, pak se neboj, tělo je nastartované, jakoby prohnojené a další měsíc už budeš mít ukázkové //