Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@JaniceB píše:
@sirikit Nahoru trochu skorice. Goji nemam. A ja tam dala 1 čl droždí a 1 čl pdp. @Helen77 Gratulace ke krasne vaze…ja budu muset od zitra pritvrdit. Vcera jsem nehresila a ani se to nehnulo.
A joo.. ty tvoje byly na fotce krásně naskočený, já měla spíš takový placky. Jenže už mi došlo sušený mlíko, tak proto to asi bylo řidší. Musím dneska dokoupit. Už se na ně zas těším, byly fakt výborný! ![]()
@JaniceB Klid. Mně to Dukan spočítal do 23.4. na 64,3 a vzhledem k tomu, že i bez zmrzliny a hermelínu mám k dnešnímu dni 70,si tak nějak myslím, že mu to nevyjde. Každej je jinej a život není kalkulačka, beru to jen tak orientačně a víceméně pro zajímavost. Beztak chci míň, takže jsem obrněna trpělivostí, pokud to poleze dolů aspoň tím šnečím tempem, jakým to doposud leze.
@darsina No vidíš, tak to je krásný! Moc gratuluju
A ty kámošky, co je se.eme jsou taky příjemně motivační, že? ![]()
@Emily01 Sama v té nechuti k rybám nejsi určitě, taky je moc nemusím, a ani to není kvůli tomu, že bych je snad měla za kámoše
Prostě ryba mi smrdí rybinou, překvapivě. Můžu jednou ročně vánočního kapra, pstruha na grilu - pokud výslovně chci udělat něco pro své zdraví, tuňáka z konzervy - ve vlastní šťávě, jasně. Na druhou stranu je pravda, že před Dukanem jsem byla přesvědčena, že třeba takovej kefír v životě nemůžu pozřít. A jak se s ním teď hezky - bez odporu! prolívám, když si chci podpořit peristaltiku. ![]()
@sirikit Už jsem to psala Janici - studuju medicínu… Jo taky jsem si to srovnala. SOustředím se na školu, jsem ráda, že jsem zhubla něco a budu se snažit, abych nepřibrala zpět popřípadě víc… A pokud se mi přitom povede zhubnout ještě něco dolů, bude to fajn ![]()
A holky, než zas zmiznu na víkend… co si vůbec myslíte o té goji? U nás ji mají ve zdravé výživě, ani mi nepřišla nějak skandálně drahá a Dukan ji myslím má v tolerovaných potravinách. Kdo s ní máte zkušenost? Je strašně dobrá, strašně zdravá…nebo s ní prostě budu zbytečně lehce hřešit?
Jinak všem víkendovou pohodu, aspoň půl kila dolů a Bibi: nandej jim to!!! ![]()
@majajilk Jojojo,přečetla jsem si o trošku později, až jsem k tomu příspěvku došla. Koukni, stejně máš ale krásnou váhu, co já bych za tento poměr výška/váha dala a myslím spousta holek tady. Drž se se školou - a s váhou se pak můžeš pilovat, až budeš pobíhat ve špitále v bílým. Pa.. ![]()
@sirikit Goji je tolerovaná potravina, ve druhé fázi 2PL denně
já to občas dám do nějakého sladkého pečiva a nebo si jentak mlsnu… a docela mi to chutná ![]()
@majajilk píše:
@sirikit Goji je tolerovaná potravina, ve druhé fázi 2PL dennějá to občas dám do nějakého sladkého pečiva a nebo si jentak mlsnu… a docela mi to chutná
Hmm?? Tak já ještě na webu nastuduju, co to vlastně jako je a když tak to zkusím taky. Nemyslím 2PL denně, ale říkala jsem si třeba na ty koláčky na ozdobu. ![]()
http://www.kustovnice.cz/
Tak prosím! Zvlášť to posílení jater při nadměrném požívání alkoholu se hodí
Ovšem prý to prospěje i ledvinám a zraku, jdu to koupit a budu používat místo hrozinek. ![]()
AHOJKY BERUSKY, TAK MAM ZASE TROSKU CASU, V PRACI SE NEDALO MOC PSAT, BYLO HEZKY A TAK LIDI CHLASTAJI A CHLASTAJI.DNES RANO VAHA 68.30,TAKZE ZA 19 DNI 5.70KG DOLE, COZ SI MYSLIM, ZE JE SKVELE, MAM Z TOHO DOBRY POCIT.KDYZ JSEM DALA OCHUTNAT DVA DNY POSOBE MUJ OBED A VECERI(POCHOPITELNE S CHLEBIKEM),jdou do dukana od 15,5 take
JA UZ SE TESIM NA SEDMICKU, ALE TED UZ TO JDE POMALEJI. ![]()
@Máca 69 píše:@Emily01 píše:
Ahoj zeny, chtela bych se k Vam pridat na dietu me privedla teta, ktera zhubla 22 kg tak dneska byl muj prvni den, jedla jsem tedy vice nez. 4× denne protoze jsem mela hlad, ale to bude tim ze jsem predtim porad jedla teda spis zrala:( je to zatim nejjednodussi dieta nemusi se nic hlidat, akorat nejim ryby tak to nebudu moc menit, zkusila jsem makrelu a to fakt nejde.ahoj, ja te tady taky vítám. Ja začala 17.3. tak jsem rada ze přibyl další začátečník. Neboj, dotahnem to do konce jako tady ty šikovný holcicky( kterým strašně závidím : )NEBOJ PUJDE TO I BEZ RYB.JE SPOUSTA JINYCH VECI A HOLKY SEM DAVAJI PRIMA RECEPTY