Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
401
4.4.14 16:10

Jeste jsem se chtela zeptat, chodite se najist do restaurace nebo jite jen doma? Pak kdyz jste ve meste co jite kdyz si nevezmete sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75805
4.4.14 16:55
@Emily01 píše:
Jeste jsem se chtela zeptat, chodite se najist do restaurace nebo jite jen doma? Pak kdyz jste ve meste co jite kdyz si nevezmete sebou?

Porad si neco nosim sebou, jinak se nenajim. I v restauraci vybiram zatracene obezretne - vlastne celou dobu s Dukanem nevezmu do pusy nic, co jsem si osobne neuklohnila. A do prace si to supacim denne s jidlonosem jak duchodec. Uz tuhle jsme se tu s holkama smaly, ze v podstate jde o krabickovou dietu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
4.4.14 17:36

@Emily01 Ahoj :kytka: Buď v klidu, dá se to zvládnout i bez ryby, já jím pouze kuřecí a jednou za uherák rybu, jiné maso nejím vůbec a jde to v pohodě. Šmakoun a tofu jsou naprosto super náhražka, takže vřele doporučuji :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
4.4.14 17:48

@Emily01 Také zatím nejím v restauraci, nevěřím jim. :mrgreen: Ve městě nemáš šanci si něco koupit, tedy asi jen grilované kuře. Snaž se ve volných chvílích udělat si zásoby, takže napéct housky, chlleba, moravské koláče, pomazánku z tvarohu, prošívanou deku a mít tak stále něco po ruce. Časem si na to fakt zvykneš a nebude ti to připadat divné. Promiň, nějak jsem nezaregistrovala tvoji váhu a výšku 8o?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
4.4.14 17:50

Holky, není to goji neboli kustovnice čínská náhodou ovoce :cert: Jo a jestli kafe zpomaluje organismus, tak já jsem příklad toho, že to není pravda. Mám jich za den tak 5-6 s mlékem a hubnu vesele dál :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
4.4.14 18:11

@rehe vaha je neco silenyho psala jsem vcera ani chlap ji nema 95:('merim 168 cm proste mala becka sadla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
4.4.14 18:27

@Emily01 Dukan je pro tebe jako dělaný, bude se ti krásně a v pohodě hubnout. Žádná bečka sádla nejsi, jsi prostě mladá kočka, která má problém a právě ho začíná řešit. Jsi na správné lodi, pomůžeme ti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
4.4.14 18:36

Tak jsem si holky udelala radost…poridila jsem dziny od Diesel:) Velikost 26 a prekvapive to mam tip top…to jsem si myslela, ze do 26tky mam daleko…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
4.4.14 18:37

@rehe Goji je podle me ovoce a muze se jako jedine povolene ve 2 fazi…susene a omezene…nekde jsem to cetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
4.4.14 18:41

@JaniceB Diesel vel. 26 :twisted: Já chci taky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
4.4.14 18:53

@JaniceB tý jo, perfejtní číslo džín :-) Jj, Goji je ovoce a může se sušené v omezeném množství. Do dortíků je bezvadné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.4.14 18:53

Ahoj holky, cht+la jsem vás pozdravit a přidat se do diskuze.
Na Dukance jsem již 5 měsíců a zhubla jsem 15kg - ale můj boj zdaleka nekončí.
Začínala jsem na 95kg a dnes mám pár deka přes 80kg - teď stojím už 3 týdny a váha se nehýbe - ale nevzdávám to, protože se mi to stalo již několikrát a pak se to stejně pohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
4.4.14 18:55

@dukoška ahoj :mavam: taky krásné výsledky :palec: Je super, jak to bereš pozitivně. Asi za těch 5 měsíců jsi si už zvykla :-) Aspoň nám budeš radit, jako ostřílená dukanka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
4.4.14 18:59

No radit zkusím - ale musím přiznat, že bez této diskuze bych to už dávno vzdala, několikrát jsem zhřešila, ale pak druhý den jsem pokračovala dál - čtu pečlivě - každý den. Ale až dneska jsem se rozhodla přispět a být tu s váma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
4.4.14 19:01

@dukoška Zdravím a vítám tě :kytka: To je super výsledek, jsi dobrá. V jaké jsi F a jíš ještě něco jiného než my?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková