Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Jeste jsem se chtela zeptat, chodite se najist do restaurace nebo jite jen doma? Pak kdyz jste ve meste co jite kdyz si nevezmete sebou?
@Emily01 píše:
Jeste jsem se chtela zeptat, chodite se najist do restaurace nebo jite jen doma? Pak kdyz jste ve meste co jite kdyz si nevezmete sebou?
Porad si neco nosim sebou, jinak se nenajim. I v restauraci vybiram zatracene obezretne - vlastne celou dobu s Dukanem nevezmu do pusy nic, co jsem si osobne neuklohnila. A do prace si to supacim denne s jidlonosem jak duchodec. Uz tuhle jsme se tu s holkama smaly, ze v podstate jde o krabickovou dietu. ![]()
@Emily01 Ahoj
Buď v klidu, dá se to zvládnout i bez ryby, já jím pouze kuřecí a jednou za uherák rybu, jiné maso nejím vůbec a jde to v pohodě. Šmakoun a tofu jsou naprosto super náhražka, takže vřele doporučuji ![]()
@Emily01 Také zatím nejím v restauraci, nevěřím jim.
Ve městě nemáš šanci si něco koupit, tedy asi jen grilované kuře. Snaž se ve volných chvílích udělat si zásoby, takže napéct housky, chlleba, moravské koláče, pomazánku z tvarohu, prošívanou deku a mít tak stále něco po ruce. Časem si na to fakt zvykneš a nebude ti to připadat divné. Promiň, nějak jsem nezaregistrovala tvoji váhu a výšku
?
Holky, není to goji neboli kustovnice čínská náhodou ovoce
Jo a jestli kafe zpomaluje organismus, tak já jsem příklad toho, že to není pravda. Mám jich za den tak 5-6 s mlékem a hubnu vesele dál ![]()
@rehe vaha je neco silenyho psala jsem vcera ani chlap ji nema 95:('merim 168 cm proste mala becka sadla ![]()
@Emily01 Dukan je pro tebe jako dělaný, bude se ti krásně a v pohodě hubnout. Žádná bečka sádla nejsi, jsi prostě mladá kočka, která má problém a právě ho začíná řešit. Jsi na správné lodi, pomůžeme ti ![]()
Tak jsem si holky udelala radost…poridila jsem dziny od Diesel:) Velikost 26 a prekvapive to mam tip top…to jsem si myslela, ze do 26tky mam daleko…:)
@rehe Goji je podle me ovoce a muze se jako jedine povolene ve 2 fazi…susene a omezene…nekde jsem to cetla.
@JaniceB tý jo, perfejtní číslo džín
Jj, Goji je ovoce a může se sušené v omezeném množství. Do dortíků je bezvadné ![]()
Ahoj holky, cht+la jsem vás pozdravit a přidat se do diskuze.
Na Dukance jsem již 5 měsíců a zhubla jsem 15kg - ale můj boj zdaleka nekončí.
Začínala jsem na 95kg a dnes mám pár deka přes 80kg - teď stojím už 3 týdny a váha se nehýbe - ale nevzdávám to, protože se mi to stalo již několikrát a pak se to stejně pohlo.
@dukoška ahoj
taky krásné výsledky
Je super, jak to bereš pozitivně. Asi za těch 5 měsíců jsi si už zvykla
Aspoň nám budeš radit, jako ostřílená dukanka ![]()
No radit zkusím - ale musím přiznat, že bez této diskuze bych to už dávno vzdala, několikrát jsem zhřešila, ale pak druhý den jsem pokračovala dál - čtu pečlivě - každý den. Ale až dneska jsem se rozhodla přispět a být tu s váma.
@dukoška Zdravím a vítám tě
To je super výsledek, jsi dobrá. V jaké jsi F a jíš ještě něco jiného než my?