Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Díky - spíš jsem to myslela tak, že kdybych cvičila méně - možná to pljde rychleji, ale takto mi to vyhovuje, zpevnění je taky moc důležité - sama víš, že když dost zhubneš, tak kůže visí, jak krokodýlovi.
Gratuluji k uběhnutí maratonu - jsi fakt dobrá.
![]()
Ahoj, děkuji za podporu. Dnes ráno zase o kousek méně na váze, takže to snad půjde. Jinak se kromě Dukanky trochu peru i s počítačem, ale pracuji na tom. Hezký den.
@dukoška mám kluka. Dva. Jendomu bude 17 a druhému 7. Prcek teď marodí. Děkuji za podporu, snad to nebude nic velkého a přes víkend to veleží
@Bibiana1 gratuluji k běhu..jsi dobrá ![]()
@dukoška @Helen77 dík, holky, pro mě to maraton byl, i když jsem dala pouze čtvrtinu toho opravdového
. Peče se pudingová buchta, tiramisu kávové i malinové hotové, oběd ze včerejška- dušené hovězí s lečem a D houska, odpoledne asi zkusím bramborový salát z kedlubny. Mějte hezkou sobotu ![]()
Tak jsem dělala tu celerovou pomazánku jen s jogurtem a je výborná. Celer nastrouhat, kdo chce i mrkev. cibuli nadrobno nebo nastrouhat. dva plátky kuřecí šunky jsem nařezala na drobno, sýr do 20% tuku také nadrobno. 1 jogurt. smíchat. sůl, pepř. každý bsi ochutí podl sebe. fakt dobrá a zdravá ![]()
3 den a ani gram dolu, mela jste to taky nektera? Pritom vse dodrzuju presne ![]()
@Emily01 na začátku se mi to nestalo
měla jsi zeleninový den nebo neočekáváš menzes? to pak váha stjí nebo dokonce stoupne
@Helen77 jsem v prvni fazi 3 den, mamka drzi dietu stejne a uz ma 2 kg dole a ja nic:( menzes nemam, beru antokoncepci co se bere bez pauzy
@Emily01 tak vydrž, uvidíš, co váha udělá v pondělí. to nemáš vůbec žádnou pauzu, to snad musíš mít (jak by odcházela neopl. vajíčka)? třeba jsi zrovna v terminu „měsíčků“ a jsi nateklá. Počkala bych do pondělí. Hodně pij!!
@Emily01 to je divné, na WC chodíš? Opravdu jsi nedala nevědomě nic nepovoleného? Dnes by ses měla dostat do ketózy - bolest hlavy, sucho v ústech, později euforie.
@Helen77 tohle je antikoncepce ktera nenecha vubec tvorit vajicka, musim mit tyhle protoze kdyz jsem brala ty pauzove tak jsem otehotnela
jsem totiz strasne plodna
popravde poradnou ms jsem mela naposledy pred 3 lety
ale jo uz vydzim a nepujdu na vahu nebo si dam dohromady svoji digitalku ![]()