Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3742
5.4.14 09:57

@darsina s pejskem mi to je líto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
5.4.14 10:31

Díky - spíš jsem to myslela tak, že kdybych cvičila méně - možná to pljde rychleji, ale takto mi to vyhovuje, zpevnění je taky moc důležité - sama víš, že když dost zhubneš, tak kůže visí, jak krokodýlovi.
Gratuluji k uběhnutí maratonu - jsi fakt dobrá.
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
5.4.14 10:50

Ahoj, děkuji za podporu. Dnes ráno zase o kousek méně na váze, takže to snad půjde. Jinak se kromě Dukanky trochu peru i s počítačem, ale pracuji na tom. Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
5.4.14 11:03

@dukoška mám kluka. Dva. Jendomu bude 17 a druhému 7. Prcek teď marodí. Děkuji za podporu, snad to nebude nic velkého a přes víkend to veleží
@Bibiana1 gratuluji k běhu..jsi dobrá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
5.4.14 11:19

@dukoška @Helen77 dík, holky, pro mě to maraton byl, i když jsem dala pouze čtvrtinu toho opravdového :lol:. Peče se pudingová buchta, tiramisu kávové i malinové hotové, oběd ze včerejška- dušené hovězí s lečem a D houska, odpoledne asi zkusím bramborový salát z kedlubny. Mějte hezkou sobotu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
5.4.14 11:24

celerová pomazánka

Tak jsem dělala tu celerovou pomazánku jen s jogurtem a je výborná. Celer nastrouhat, kdo chce i mrkev. cibuli nadrobno nebo nastrouhat. dva plátky kuřecí šunky jsem nařezala na drobno, sýr do 20% tuku také nadrobno. 1 jogurt. smíchat. sůl, pepř. každý bsi ochutí podl sebe. fakt dobrá a zdravá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
5.4.14 11:32

@Helen77 taky ji mám ráda, hned bych si dala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
5.4.14 11:53

3 den a ani gram dolu, mela jste to taky nektera? Pritom vse dodrzuju presne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
5.4.14 12:00

@Emily01 na začátku se mi to nestalo :-( měla jsi zeleninový den nebo neočekáváš menzes? to pak váha stjí nebo dokonce stoupne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
5.4.14 12:03

@Helen77 jsem v prvni fazi 3 den, mamka drzi dietu stejne a uz ma 2 kg dole a ja nic:( menzes nemam, beru antokoncepci co se bere bez pauzy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
5.4.14 12:09

@Emily01 tak vydrž, uvidíš, co váha udělá v pondělí. to nemáš vůbec žádnou pauzu, to snad musíš mít (jak by odcházela neopl. vajíčka)? třeba jsi zrovna v terminu „měsíčků“ a jsi nateklá. Počkala bych do pondělí. Hodně pij!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
5.4.14 12:11

@Emily01 to je divné, na WC chodíš? Opravdu jsi nedala nevědomě nic nepovoleného? Dnes by ses měla dostat do ketózy - bolest hlavy, sucho v ústech, později euforie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
5.4.14 12:12

@Helen77 tohle je antikoncepce ktera nenecha vubec tvorit vajicka, musim mit tyhle protoze kdyz jsem brala ty pauzove tak jsem otehotnela :D jsem totiz strasne plodna :D popravde poradnou ms jsem mela naposledy pred 3 lety :D ale jo uz vydzim a nepujdu na vahu nebo si dam dohromady svoji digitalku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
5.4.14 12:16

@Emily01 tak digitální váha je základ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
401
5.4.14 12:18

@Helen77 dobra, zkusim ji opravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie