Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@JaniceB píše:
Cus holky…tak vcera jsem odolala pokuseni jmenem Haagen Dasz:) A poctive papala bilkoviny a dokonce se vesla i do 50 g sacharidu za den…a - 700 g je tu hned. I s cvicenim. A taky jsem nejedla vecer. Radeji jsem si dala proteinovy napoj - kdyz uz teda. No a tak tedy 57,7!
Jsi šikulík:-))) no vidíš:-))), že odoláš… ale bylo to asi hodně těžké viď…Někdy ty naše pokošení jsou tedy hnusný:-(
@darsina neboj, nezkopeš nic. Ze začátku je nejlepší podle mě střídat po dnu, časem si to upravíš sama, jak budeš potřebovat. Já ke konci už měla třeba 3BD/1BZ. Pze jsem si navařila maso a jedla ho 3 dny ![]()
@darsina gratulace, krasny ubytek, me slo po 4 dnech jen asi 2 kg dole, ale aspon neco ![]()
@Emily01 píše:
@darsina gratulace, krasny ubytek, me slo po 4 dnech jen asi 2 kg dole, ale aspon neco
děkuji…holky, jsem ráda,,, v prvních dnech 2F vám to šlo hned nebo až déle…
@Helen77 píše:
@darsina neboj, nezkopeš nic. Ze začátku je nejlepší podle mě střídat po dnu, časem si to upravíš sama, jak budeš potřebovat. Já ke konci už měla třeba 3BD/1BZ. Pze jsem si navařila maso a jedla ho 3 dny
super..tak 1/1… a pak uvidím…HELEN77, mám takovej hezkej pocit, víš takovej, že to bude dobrý a že má tvrdá snaha bude odměněna:-))fakt díky za nakopnutí a podporu:-)) je mi tu fajn:-))) ![]()
@Helen77 Na 164 cm bych mela mit 54 kg. Mivala jsem i 49 - 55. Takze kdyz by to slo nekde mezi, at je tam rezerva. Pod 52 ale ne
@darsina To je parada, co? Tak hlavne se udrzet, vsechno dodrzet a ono to pujde. A ja rikam jeste i cvicit, aby svalova hmota nechradla…
@JaniceB tak to já podle dukana na 164 - 60,4kg. Mám 58/59. Což mi stačí
takovou váhu jako ty jsem měla, když jsem byla nástiletá a zlobila jsem ![]()
@Helen77 Tak ja jsem nactileta vazila 44 - 45:)))))))))) Tak to uz mit nemusim:) Me to vypocetl na 56,5, takze si myslim, ze kdyz to bude tak 54, 53 nebo 52, tak to uz je prd.
@Helen77 Spis tohle rozhodovani necham na priteli…ten uz ted rika, ze zase nemam zadek:)
Jo a holky, taky jsem si vcera dala kavu az odpoledne misto hned rano jako obvykle…mozna to ma vliv taky. Nekdo tady psal, ze to zpomaluje metabolismus