Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@darsina seobecne pri diete ani vodu s bublinkama neochucenou. Takze obyc
@JaniceB píše:
Holky co zacinate na ty sacharidy fakt hodne bacha…vsechno je obsahuje, i pitomej nizkotucnej tvaroh…a aby najela spravne dietka, musi telo mit velky nedostatek…ja si to od vcerejska radeji zase pocitam…a me to tedy vyslo na 1 jogurt 2,5% tuku, 2 tvarohy a 2 lzice OO. A tim je povolene mnozstvi sacharidu vycerpane…Takze nazacatku urcite zadny ejchuchu a dorticky a tak…to fakt az v druhe fazi a spis v pripade, ze vam vaha jde pekne dolu. Chce to hodne maso a maso. V kurecim zadny sacharidy nejsou. Ve vajecnem bilku taky ne. Ale mlecne vyrobky a vlaknina proste sacharidy maji…A kdyz uz sladke, tak treba tu panacottu z jogurtu. To je asi nejmensi zlo…nevim, kolik sacharidu maji odtucnene jogurty. Chce to pocitat.
To je normálně alchymie… kolik tedy sach. denně???
![]()
@JaniceB píše:
@Helen77 5 litru???Kam to clovece davas?
fakt. Konvice na čaj má dva litry. Jednu dám dopoledne, druhou odpoledne. k tomu dva velké hrníčky kafe. Někdy zvládnu i kus třetí konvice. Je to vůbec v pořádku takhle pít? Mám furt žízeň ![]()
@JaniceB píše:
@darsina seobecne pri diete ani vodu s bublinkama neochucenou. Takze obyc
Dobroš, to dělám, takže jsem v klidku ![]()
@darsina Jo prolinii můžeme, piju tedy spíše bez bublin, taková švestka-bezinka je fakt super. Podobně jako Helen piju spíš přes 3 litry @skalacka Jo vidíš, cottage nejím ani teď, nenašla jsem nízkotučné. Podívej se u něj na tuk a písni kolik má ![]()
@JaniceB píše:
@Helen77 5 litru???Kam to clovece davas?
Helen to ledviny dostávají tedy zápřah… to si nejsem jistá zda je to OK 5litrů
@darsina Aby telo zustalo v ketoze, tak se doporucuje 40 az 50 g sacharidu denne /tedy ne cukr…ja jsem si blba nejsdriv myslela, ze toho cukru v tech vecech nesmi byt vice, nez dohromady 50 g. Vsechno mas slozeno z napr. 50 grami sacharidy, z toho cukr 5 g - priklad/. Ale ono prdlacku a mysli se to celkem sacharidu.
Jestli nekecam a dobre jsem to pochopila. Protoze jinak si ketozu pokazis a pak to muze blbnout. Ale jako pokuid hubnes i bez pocitani, tak bych to neresila az tak…
@darsina no jo, ale co má dělat, když mám fakt žízeň. Furt musím mít skleničku u pusy ![]()
@Helen77 píše:
no je tam kapánek sacharidů. Já se radši těmhle ochuceným vodám vyhýbám. Raději čistou bez bublinek. Bublinky nejsu dobré
Piju bez bublinek:-) v tomhle jsem ok…
Holky valim do sprchy…doskakala jsem dneska 15ty den s Jill…musim rict, ze vidim opravdu, jak se me obrovske bricho o neco zmensilo…takze asi to nejaky vliv ma…kez by to tak slo i dal…ale je to teda drina sakra…
@Helen77 No pit malo je blby a pit moc taky…myslim, ze do 3,5 litru je to ok…ale 5
Taky bych se bala, ze to uz je moc.
Holky, ve složení prolinie jsem sacharidy nenašla, ale je to pidi písmo, tak nevím. Piju ale i hodně colu zero, tam sacharidy také jsou a hubnu, tak pokud má někdo problém vypít dva litry, tak toto jsou dobré berličky a nebála bych se toho…mrchy sacharidy číhají všude a musíme být neustále na pozoru