Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@kacka232 Děkuji za sebe a myslím, že i za ostatní kočky tady
Je to super, že máme i fanoušky mimo tuto dietu
![]()
@JaniceB píše:
@Helen77 Podekuj@reheMe by tohle ve snu nenapadlo, ze to bude k jidlu a jeste celkem dobry!
Rehe - děkuji ![]()
Jinak holky…asi jsem tu ketozu musela mit narusenou, protoze dneska jsem zase uplne ko a to to dodrzuju peclive 3ti den ![]()
Ahoj holky,
dneska jsem začala s Dukanem a tak bych se ráda zepala zkušených na pár maličkostí. mohu během první fáze colu light? marinované tofu a krabí tyčinky?
děkuji za radu
míša
@gapple ahoj
Colu light ne! Colu zero. Light má snížený cukr, zero bez cukru. Další dvě potraviny - počkala bych do II. F
Jo a holky…komu to nejde na zachod, zkuste proteinovy napoj…ja nevim jestli to je tim, ale chodim i 3 x denne i B dnech. Asi to bude tim. Zaradila jsem ho pred tydnem. Nekdy misto svaciny a urcite vzdycky po cviceni davam. Sacharidu to ma malo. Mam nejaky s postupnym uvolnovanim a to je fakt super. Je kakaovej:)
@gapple napeč si housky, chleba. Kup kuřecí (s co největším obsahem masa) šunku nebo krůtí, kuřecí nebo hovězí maso. Jogurty nízkotučné a tvarohy nízkotučné a v I. F kombinuj jen toto. Chce to, aby jsi byla na sebe hodně tvrdá v jedničce. Jak dlouho ji máš držet?
@sirikit píše:
Cottage light maji v Bille, ale uz si nepamatuju, kolik ma procent tuku. Zato v Penny maji cottage zn.Boni,fakt mi chutna a inzeruji na nem 4% tuku, coz mi prijde fajn. Davam ho v kopeccich i na pizzu misto mozzarelly light, protoze je nizkotucnejsi.
Cotage ligh mají v Lidlu B 11g, S 3g, T 2,5g. Je vhodný od 1. f. a chuťově k nerozeznání od normálního.
Děkuji za rady a informace, uzenou makrelu si také až ve II fázi? chtěla bych zhubnou tak cca dvanáct kg, takže bych měla I držet do pátku…taky jsem se chtěla zeptat, jestli jde v II fazi nejak zvladnout obedy v restauraci? v praci jsem zvykla chodit na obědy, když si dám maso bez přílohy, bude to OK? díky moc
je realne tech treba deset kg sundat do konce června?
@gapple já uzenou makrelu jedla i v I:F. Tu můžeš
Obědy v restauraci…pouze maso na grilu bez přílohy. Zjistila jsem, že grilované maso nemají všude
. Do června bych to neviděla. Spíš ten červenec. Pak budeš mít ale dlouhou udržovací fázi…takže dietka bude určitě nadýl
@gapple zkus ti to vypočíst. Dukan ti to spočítá, za jak dlouho by jsi měla mít svou váhu…