Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Bibiana1 asi by to tak mělo být
Nicméně ani tak to nedodržuji. Většinou v BZ dnech převažuje zelenina
![]()
@Helen77 píše:
@Máca 69 dej, anebo pokud ti to jde málo dolů, tak dej více dnů bílkovinových, třeba 3BD/1BZ. Mě se tohle osvědčilo. Maso si vždy navařím dost a pak ho ty tři dny jím. Zeleninu si nakoupím vždy na ten jeden den… Vydrž, hlavně že jdou mršky dolů
tak to by šlo, jsem totiž masová. To jo, i kdyz pomalu ale jdou a z toho mam velkou radost ![]()
@Helen77 píše:
@gapple jo to znám. Na tohle jsme si smíchala jogurt a tvaroh, osladila sladidlem a malou lžičkou ujídalaJestli je kapara? ryba, tak ji určitě můžeš - bez oleje a všeho kolem
kapary jsou takovy zeleny kuličky, snad květ něčeho myslím, ještě poslední dnešní dotaz, mohu během první fáze uzeného losos?
@gapple veškeré ryby, Dukan píše uzenou makrelu, tak předpokládám, že i uzeného lososa
Já ho nekupuji, páč je moc drahý a moc malý ![]()
@Máca 69 taky jsem masová. Ovoce mi nechybí a zelenina taky ne ![]()
@gapple lososa můžeš, já ho mívám každý týden. Při pomyšlení na D housku s domácí lučinou a lososem, případně obložené ještě listovým salátem, se mi sbíhají sliny ![]()
@Helen77 píše:
@Máca 69 taky jsem masová. Ovoce mi nechybí a zelenina taky ne
Kupodivu me taky nechybí
, a chtela jsem se zeptat jak to mas s cvičením, jsem totiž po operaci kolene, tak zatím nic se delat nedá, ani ta chůze bohužel ne ![]()
@Bibiana1 píše:
@gapple lososa můžeš, já ho mívám každý týden. Při pomyšlení na D housku s domácí lučinou a lososem, případně obložené ještě listovým salátem, se mi sbíhají sliny
mńam to zní skvěle!!!nebo taková rukola k tomu.-) tady u nás mají obchod nějaké ruské speciality a tam mají váženého uz. lososa za 29kč za deset dkg tak mi to pipadne docela fajn cena v porovnání těma šílenýma částkama za vakuovaného třeba v albertu
@gapple parádní cena, to bych ho jedla i častěji jak jednou týdně
I s tou rukolou - mňam. Já ho často kupuju v Lidlu s 30 % slevou, když má pár dnů do konce trvanlivosti, protože ho většinou hned spráším
@Bibiana1 píše:
@gapple parádní cena, to bych ho jedla i častěji jak jednou týdněI s tou rukolou - mňam. Já ho často kupuju v Lidlu s 30 % slevou, když má pár dnů do konce trvanlivosti, protože ho většinou hned spráším
@Helen77 píše:
Včera jsem se hrabala v letním kalhotách a zjistila jsem, že jsou mi VŠECHNY velkéPomooooc
No tak to je, ale dobře né:-)…že Ti jsou velké:-))) tak šup do obchodu a odměnit se
šup šup!!!
@Bibiana1 píše:
@gapple carpaccio bez oleje a parmazánu můžeš, kapary omezeně, jsou dost slané. @darsina syrovátku neee, omylem jsem si ji kdysi koupila místo proteiňáku a ta, co mám doma / čoko příchuť / - má B 13,4, S 68, T 1,6, je to sachariďák, ne proteiňák
ok díky:-)))
@Bibiana1 Ty hele…ale syrovatku / ne susenou/ klasicky v lahvi, to snad muzeme ne? To je nizkokaloricky. A ma to hodne vitaminu
@JaniceB syrovátku v lahvi neznám, tak nevím. Dnes parádní běh - mám v nohách 8 km a je mi úúúžasně ![]()