Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13473
7.4.14 18:48

@Bibiana1 No ja nasla, ze to ma 10 g sacharidu na 250 ml. Takze tak nejak jako odtucnene mleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
7.4.14 18:55

@JaniceB a bílkovin? Ty jsou podstatné, S to dělá tedy 4 g na 100g

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
7.4.14 19:13

@Bibiana1

http://www. kaloricketabulky. cz/syrovatka/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
7.4.14 19:14

@Bibiana1 2,5 g na 250 ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
7.4.14 19:17

@Bibiana1 Ty pockej. To neni jedno v jakem pomeru ty sacharidy k bilkovinam v napoji jsou??? Jako kdyz to ma vic sacharidu, nez bilkovin, tak je to spatne i kdyz tim neprekracujes to povolene mnozstvi a je to celkove jinak hodne prospesne? A hlavne se po tom chodi krasne na ee :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
7.4.14 19:18

@JaniceB takže 1 g na 100ml. Pokud Ti chutná, tak ji pij, ale spíš v rámci tekutin, ne jako zdroj bílkovin. Jak to chutná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
7.4.14 19:29

@Bibiana1 No jako lak z kysaneho zeli…podobne. I to podobne vypada. Maji to ve zdrave vyzive za 15-20 kc za litr. Jako jo…sacharidy to urcite ma - ale ne cukr. Tohle ma prirodni - laktozu. Ale hlavne jde o ty vitaminy co v tom jsou…to uz nase babicky vedely. Nema to s tou susenou syrovatkou nic spolecneho. Ale na lahvi jsem nutricni hodnoty nenasla, protoze to je od farmare. Je tam jen datum spotreby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
7.4.14 19:32

Tady jsem nasla jeste jine hodnoty

syrovátka tekutá bez příchutě
Přidat potravinu do jídelníčku
Co je jídelníček

Zvolte množství: X
Blog.KalorickeTabulky.cz

Objevte Svět zdraví na hubnuti.kaloricketabulky.cz
Navrhnout změnu hodnot Navrhnout novou jednotku
Název: syrovátka tekutá bez příchutě
Energie: 113,05 kJ
Kalorie: 27,02 kcal
Jednotka: 1× porce (100 g)

Kategorie: Tvaroh

Bílkoviny: 1 g
Sacharidy: 5,14 g
Z toho cukry: -
Tuky: 0,360 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: -
Transmastné kyseliny: -
Cholesterol: -
Vláknina: -
Sodík: -
Vápník: 47 mg
GI: -
Graf složení nutričních hodnot
Graf složení produktu syrovátka tekutá bez příchutě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
7.4.14 19:43

@Bibiana1 Ja mela kdysi i tu susenou…matlala jsem to na oblicej jako masku. Ale to bylo sladky - jako susene mleko to chutnalo. Tohle ne. Toje kysele. Myslim, ze to pro nas muze byt prospesne. Vypila jsem 250 ml dneska…uvidime, co na to zitra vaha povi:))) Ale nemelo by se dit nic zasadniho. myslim, ze na doplneni vitaminu by jedna dvojka denne mohla byt prospesna. Vsechno ze zeleniny taky neprijmeme. Takze proc ne - proste me to v tom obchode tak napadlo…ze proc pit mleko, ktere ma stejne sacharidu a zadny klady v podstate. Bilkovinama to taky zrovna moc neoplyva…to je lepsi snist kus masa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
7.4.14 19:53

@JaniceB tak to jo, já jsem znala jen tu sladkou sušenou. Ta tvá syrovátka je určitě zdravá, pro zpestření určitě ano. Teď mě napadlo, že ochutnám tu vodu, co mi zbývá při výrobě lučiny a vylévám ji, vypadá taky jak lák ze zelí a možná to bude něco podobného, Hned to jdu prubnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
7.4.14 19:56

@JaniceB a víš, že při troše bujné fantazie to tak chutná :mrgreen:. Konec vylévání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
7.4.14 19:57

@Bibiana1 No jasny. To je totiz taky ono…i to, co je u tvarohu posrazene vzdycky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
7.4.14 20:29

Tak moje dnesni vecere je peceny pangasius s prilohou varenych platku vajecneho bilku…:) Uz se tesim na zeleninu zase:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
7.4.14 20:30
@JaniceB píše:
@Bibiana1 No jasny. To je totiz taky ono…i to, co je u tvarohu posrazene vzdycky. :palec:

Takže syrovátka ok? aspoň podpoří ee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
7.4.14 20:31

@darsina Jako pokud ji nevypijes pul litru /kvuli sacharidum/, tak by to melo byt prospesne:) To ti povim zitra:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková