Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Bibiana1 píše:
@darsina dobrý, jen tak dálAle nezapomeň v BZ na poměr B ku zelenině 2 ku 1. Když dáš víc zeleniny, nebudeš hubnout tak rychle.
Znáte Ayran? Kysané mléko naředit trochu vodou / cca 2 ku 1 /, osolit a opepřit - osvěžující, miluju ho v letních dnech.
jojo… na to myslím… měla jsem víc teda masa… než brokolice… to snad nevadí tak moc..
… amám výčitky
@Bibiana1
Neznám vůbec, ale až bude hic, zkusím! Když je úplně nejnejvětší horko jako loni v létě, pořádně se napiju jen kombinace studená voda+cukr (nojo, teď je to fujfuj)+ sůl + ocet. Přesně jak píše Helen, zálivka na salát. Ale dokonale osvěží a doplní vypocenou sůl. Ayran by mohl fungovat podobně.
@darsina vždyť to je v pořádku, že jsi měla víc masa
Já teda musím přiznat, že si dám někdy čistě zeleninový salát ![]()
@sirikit píše:
@darsina No gratulace, přes 4 kila za týden je krásný!! A že jsi k. o…prostě to děláš dobře a tělo si neochotně zvyká na ketózu. Neboj, ono se to srovná.![]()
no to doufám… jsem jak lemra:-/ ![]()
@darsina píše:
jojo… na to myslím… měla jsem víc teda masa… než brokolice… to snad nevadí tak moc..![]()
… amám výčitky
Neměj, Bibi píše poměr bílkovin(masa): zelenině 2:1. Takže jsi to udělala správně.
@sirikit cože?? voda+cukr (nojo, teď je to fujfuj)+ sůl + ocet… jejiž to musí být zvláštní (nebo vlastně octová voda taky na okurku? )
@Helen77 píše:Žádnej, ne..?
Jaký je rozdíl mezi zakysanám mlékem a kefírem?
@Helen77 píše:
@darsina vždyť to je v pořádku, že jsi měla víc masaJá teda musím přiznat, že si dám někdy čistě zeleninový salát
jojo… tak ne, že jsem ko… ani mi to nemyslí ![]()
no na ten jsem se také těšila… mraky zeleniny a grilované kuřecí kousky:-))) jůůůůů mňamka:-)))
@sirikit no že každou věc prodávají zvlášť. tuhle jsme se nad tím s přítelem podivovali. Asi musí být rozdíl…
@Helen77 píše:
Jaký je rozdíl mezi zakysanám mlékem a kefírem?
rozdíl v tom nějaký je ve způsobu fermentace nebo čeho to
, najdeš to na netu, nemám teď čas to hledat. Já to spíš myslela tak, že použiješ to, na co jsi zvyklá, Ty třeba kefír, já podmáslí
@Helen77 píše:
@sirikit cože?? voda+cukr (nojo, teď je to fujfuj)+ sůl + ocet… jejiž to musí být zvláštní (nebo vlastně octová voda taky na okurku? )
Noo. Naučila jsem se to už jako dítě. Znáš ten stav, když je horko a ty pořád piješ a piješ a už když se napiješ, máš zase žízeň? Tak přesně v tý chvíli si natočím do půllitru vodu, do ní lžíci cukru, ocet, sůl..klidně můžeš i ten pepř a dám to v podstatě na ex.
Úžasné. Ale třeba v lednu bych si to nedala.
@sirikit tak to jsem ráda, že v tom nejsem sama. O tom poměru teď čtu poprvé a valím oči ![]()
..Holky, co takhle nápoj za sušené syrovátky??? než jsem začala s dukanem… tak jsem ho často pila… pomáhá na EE
A co teda miluju, ale teď teda nemůžu… instantní pohankové mléko - Zajíc… holky… dobrota