Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@JaniceB píše:
@darsina Jako pokud ji nevypijes pul litru /kvuli sacharidum/, tak by to melo byt prospesne:) To ti povim zitra:)
Až se po EE:-))? je to mazec… za chvilku se to v Tobě začne vařit…záchod měj poblíž… aspoň na mne teda tak vždy působila:-)) zítra dej vědět. zda ok:-)
@JaniceB píše:
@sirikit Jsi blazen? vyloucit za to, ze to delas z nas nejrozumneji?:))))))))))
No, když vy se do toho občas položíte úplně nejvíc vážně na celým světě, a já tomu zas až tak podlehnout nechci, víš. Ale na druhou jsem vám za to info vděčná, protože začít to flákat nejde, to by pak zas nebyl Dukan, ale jeho parodie. Takže vždycky tak ňák napíšu, co si myslím, a čekám, že mně v rozrušení zadupete do země. Jenže vy ne, jste húúúplně nejlepší
. Hele, asi fakt s rozumem. Víš, že taky dobře stresuju, pokud se mi váha na delší dobu zastaví a jsem vděčná za každou radu. A třeba zrovna ty s Helen máte bomba váhu, takže vám my ostatní můžem akorát závidět. ![]()
@Bibiana1 píše:
@Helen77 ten poměr B ku zelenině v BZ dny se myslí celkem za den, ne na porci, takže salát s trochou bílk ano, ale další jídlo třeba steak s tvarohových dipem a trochu zeleniny. Jen nevím, kde jsem to četla, ale fakt je, že v zeleninové dny zeleninu jen přidávám, stále převažují bílkoviny
Víš co? Tak teď jsem asi díky tobě přišla na to, jaktože se mi ta váha v BZ dnech sekala nebo vyskočila: já si totiž v zeleninový dny prostě plnými lžícemi užívala milovanou zeleninku a na maso vcelku pekla. Spíš jsem zeleninu doplňovala vajíčky, jogurty a tvarohem a od masa odpočívala. Tak to bude ono. ![]()
Příspěvek upraven 07.04.14 v 21:19
@darsina Hele ja se po necem a z neceho jen tak nepo
Takze to tak horky nebude
@sirikit Bacha..ja to se zeleninou delala taky tak! Misto aby to byly B-Z dny, tak jsem mela Z dny:) A pak se divim:) ![]()
@JaniceB píše:
@sirikit Bacha..ja to se zeleninou delala taky tak! Misto aby to byly B-Z dny, tak jsem mela Z dny:) A pak se divim:)
V tomhle je tahleta diskuze fakt geniální. Čekám, kdy nám to tu lobby výživových poradců rozstřílí, protože oni kešujou těžký prachy na rady typu cnackebrot-sýr-rajče… a my tu postupně vytuníme Dukanovu teorii do poslední nitky zcela nezištně!
![]()
@sirikit Co jste to tu včera řešily, když bylo venku tak krásně? Já se celé odpoledne cpala grilovaným masem a popíjela ledový čaj, pracovala na zahrádce, no prostě paráda. Váha mě dnes rádo odměnila, ten zeleninový víkend mi opravdu neprospěl, mám 67,8…paráda.
Holky, mám stejný názor jako @sirikit, prostě ketózu už poznáme, co jíst víme a proč něco počítat? Všechny tu hubneme, tak to je super, život je fajn a venku je krásně, tak hurá nakupovat hadříky, opalovat se a užívat si pohody a klidu. Jdu krmit bezdomovce, ![]()
@sirikit @JaniceB Dobré ráno, tak teď už jen lehce doladíte BZ, uberete trochu zeleniny, přidáte B a bude
. Jinak holky, nechápu, proč jsem se bála 3. f.
. Jsem v ní 5. den, potřetí za tu dobu váha pod 67 - dnes 66,7
,což se mi za poslední měsíc povedlo jen 1×. Ke snídaní otrubová kaše s jahodami, k obědu mě čeká grilovaný losos se zelenin. salátem, za oknem sluníčko -co víc si přát? ![]()
No tak holky… začala jsem svůj BZ dnem 2F a už je to tady… začínala jsem na 87,5 a mám 87,8… tak a teď babo raď… snídaně dukan houska + mrkev jogurt tvar. pomazánka… oběd brokolice aby se neřeklo a pangas… sváča… dopo hlt kefíru… odpol. sváčs kefír zbytek s přidáním jog. slad. + kakao.. zašejkrovala jsem a mňamka… a večeře… zbyla mi ryba… tak jsem ji dorazila… a kde je chyba? Co jsem udělala špatně ![]()
@darsina Klídek, také mi to takto stávkuje, tělo se prostě brání změně režimu nebo nechápe co se děje. Skočilo mi to i o kilo nahoru, fakt buď v klidu. Jídlo je v pohodě, piješ hodně? Pozor na kefír, počítá se normálně do příjmu bílkovin za den. Drž se, nič špatně jsi neudělala ![]()
@rehe píše:
@darsina Klídek, také mi to takto stávkuje, tělo se prostě brání změně režimu nebo nechápe co se děje. Skočilo mi to i o kilo nahoru, fakt buď v klidu. Jídlo je v pohodě, piješ hodně? Pozor na kefír, počítá se normálně do příjmu bílkovin za den. Drž se, nič špatně jsi neudělala
piju hodně. a kefír, když tak jen hlt na EE:-)
@darsina Mám před sebou kalendář, kam si celou dobu píšu váhy, první týden 2F jsem měla stejně jako na začátku Dukana a to jsem za 3 dny zhubla přes dvě kila. Vím, že i ostatní holky to měly podobné, fakt buď v klidu a jez pěkně dál. ![]()
@rehe píše:
@darsina Mám před sebou kalendář, kam si celou dobu píšu váhy, první týden 2F jsem měla stejně jako na začátku Dukana a to jsem za 3 dny zhubla přes dvě kila. Vím, že i ostatní holky to měly podobné, fakt buď v klidu a jez pěkně dál.
DĚKUJU
JSI ZLATO:-dNIC SE NEDĚJE!!! TAK JDU DÁL BOJOVAT:-)
@darsina taky si myslím, že je to v pořádku. Po zelenině Ti váha půjde přechodně nahoru, to je běžné. Asi bych trochu přidala na svačinách - třeba tvaroh s jogurtem, sladidlem, aromatem nebo šunku s tvaroh. dipem, trocha kefíru se mi zdá málo.