Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
8.4.14 13:38

Ahoj všem s pevnou vůlí:) Dnes jsem se po pár letech rozhodla opět držet Dukonovu dietu a při znovu přečtení stránek o dukanově dietě jsem zmatená, někde píší, že tvrdý sýr 20procent tuku se může již v první fázi a o stránku dál píší, že ve třetí fázi je povolen 40g tvrdého sýru, a z toho mi vyplývá, že dřív povolen nebyl. Mohu poprosit o radu? děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
8.4.14 13:43

@dukanka91 Ahoj, vítám tě :hug: My Dukanky sýr prostě nejíme, v 1F naprosto žádný a v dalších F někdo do 3% tuku někdo do 5% tuku. Doporučuji přečíst si historii této diskuze, tam se o sýru dozvíš všechno, hodně jsme o něm tak před 14ti dny diskutovaly :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
8.4.14 13:46

@sirikit Tak se tu zase smíchy zalykám, ty jsi tedy případ :lol: Už se pejsáka nemohu dočkat, ale bude venku a to od začátku, manžel nepovolí ani náhodou, takže jsem připravená spát v boudě. Radši bych tedy westíka domů, strašně se mi líbí, ale máme kocoura a ten by se picnul :nevim: a druhý by byl manžel…také picnutý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
8.4.14 13:48

@Evka 1 Ahoj, už jsem tě postrádala. Také nemám čas tu trávit moc času, ale jednou za den to dám, tak jsi mi tu nějak chyběla. Váhu držíš, jsi šikulka :palec:, já a Bibi ti dýcháme na záda, jsme také šikulky. Myslela jsem, že jsi šla do 3F?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.4.14 13:55

@rehe děkuji mockrát za rady a jde se na to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
8.4.14 13:55

@Evka 1 Ahoj, taky jsem myslela, že už jsi ve 3. f. Já jsem v ní od pátku a měla jsem tam být už mnohem dřív, nechápu, čeho jsem se tak bála. Váha mi jde zatím dolů, takže maximální spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
8.4.14 14:00

@Bibiana1 Já se jí strašně bojím, tedy myslím té 3F :mrgreen: Ale strašně se těším na brambory, někdo ale zase píše, že se nesmí? Stále jsem to moc nepochopila. Písneš mi co a jak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
8.4.14 14:04

@rehe Jakože malýho ovčáka kocour přežije, jo? My máme taky kocoura teda venkovního, a westy dva. Takže občas na něj pořádají přátelské hony, ale většinou jsou velicí kamarádi, kocour se o holky laškovně otírá a prostě smečka vespolek. Když byla naše Keruška malá (a Whiskey s mladými na druhým konci republiky),dávala jsem ji k dědovi „do školky“,když jsme byli všichni v práci. A pod tátovo odborným vedením (chodí o berlích) se Kerouš naučil vzorově p o m a l o u č k u chodit na vodítku na procházky, dávat pac kterou tlapkou se mu řekne, na dotaz „jak hajají malí pejsci?“ - se svalí na bok a pak na záda, všecky packy ve vzduchu, sedni lehni je samozřejmost, - a podobný tríčky. Tuhle už jsem myslela, že tátu popadla stařecká demence: pásli s holkama máminy slepice a já slyším přes plot: Keruško, zavolej kocoura! Jak zavoláš na kocoura…?!" Jdu se tam kouknout, jestli není třeba zavolat odbornou pomoc - a hele, Kerouš seděl pozorně před tátou a na vyzvání „volal kocoura“ takovým jakoby štěkozavytím. Banda komediantů. Takže v tomhle já žiju. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75753
8.4.14 14:05
@rehe píše:
@Bibiana1 Já se jí strašně bojím, tedy myslím té 3F :mrgreen: Ale strašně se těším na brambory, někdo ale zase píše, že se nesmí? Stále jsem to moc nepochopila. Písneš mi co a jak :kytka:

Kup si taky knihu! Jedu odpoledne do civilizace, stavím se pro ni k Demlovi a jestli nebudou mít, večer objednám. Jsemť žena činu! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
8.4.14 14:09

@sirikit Jéééé, tak to máte tedy fakt veselo, to mi chybí. Bez Kuki je u nás smutno. Kocour je domácí mazlíček, ven nechodí a nemazlí se, je to stejný zmetek arogantní jako páníček. Venku mám další dvě kočky, ty se mazlí a s nimi tam byla Kuki.
Jo dneska se zase budu válet u grilování, papat kuřátko a popíjet ledový čajík (myslím si stále, že je to víno). Budu na tebe i ostatní Dukanky myslet. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
8.4.14 14:10

@rehe Brambory mám ze všech příloh nejraději, ale zatím si na ně nechám zajít chuť. Jako nejvhodnější přílohu D doporušuje těstoviny ze semolimy, kuskus, bulgur, rýži natural - vše v množství 220 g uvařeného, brambory jako méně vhodné a 120 g vařených. 3. fázi si dle zhozených kil x 10 rozdělíš na polovinu / za 10 zhozených kil 100 dnů 3. f., kterou rozdělíš na 50 a 50 dnů :) /. V 1. polovině můžeš 1 přílohu za týden, ve 2. pol. 2 přílohy. Denně můžeš ovoce mimo banán, hrozny, dále 2 krajíčky celozrnného chleba, doporučuje se denně 40 g tvrdého sýru. A 1 x zatýden hostinu, tzn. vícechodové jídlo včetně dezertu. Příloha a hostina nemá následovat ve dny po sobě. 1 den v týdnu doživotně čistě bílkovinný. Tak nějak ve zkratce. Já jsem si to lehce upravila a jedu pomaleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
8.4.14 14:11
@rehe
@sirikit píše:
Kup si taky knihu! Jedu odpoledne do civilizace, stavím se pro ni k Demlovi a jestli nebudou mít, večer objednám. Jsemť žena činu! :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
8.4.14 14:11

@sirikit :mrgreen: @Evka 1 Me to taky takhle skace sem tam…jak zase zaradim VZ tak cekam nastup o kilo nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
8.4.14 14:13

@Bibiana1 Moc díky, už to chápu lépe, knihu koupím také. A když mám hostinu tak mohu brambory? Po alkoholu je to fakt jediné jídlo, které mi hodně chybí :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
8.4.14 14:14

@Bibiana1 To by chtelo, aby ji nekdo nskenoval a dal na ulozto…rada bych to mela v elektronicke podobe. Nemam rada preplnenou knihovnu…uz ted to nemam kam davat…:-(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková