Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Bibiana1 Jo predbehla…ale jen o par dnu a neboj, od zitra mam BZ, takze ono to zase o neco vyleze - pocitam s tim, ze to bude jeste tak mesicni boj, nez se dohrabu do trojky:) Jinak ty jsi proste s Helen77 a Evkou muj vzor. Jste holky sikovny. A ty obzvlast, protoze jeste litas po venku jako blazen…kez bych v tom veku jako ty dokazala totez!
Ty jsi pro me proste dukaz, ze to jde! Ze to je jen o pristupu, mysleni a chuti udelat pro sebe NECO. Ale neznam zadnou jinou takhle aktivni zenskou.
@Helen77 Je je je…tece mi slina. Copak to je? Nejaka bublanina??? Tak sup sem s receptem
Holky k snidani jsem mela vajec. omeletu a caj, k obedu mam nalozeny kureci v jogurte a trochu koreni..ale nevim co k svacine a veceri..
muzu k svacine treba nizkotuc. tvaroh se skorici? samotnej bych ho asi nedala, a vecer si udelam asi nejakou rybu
a na zitra si napecu zu ty dukanovy placky nebo co t oje
@JaniceB klasická tvarohová buchta… ohromně rychlá, jen jsou navrchu jahody. 1tvaroh, 2 vejce, 2PL kypř. prášku, sladidlo, aroma. Z bílků s níh. Vejce utřít se sladidlem, zamíchat tvaroh, aroma. Vmíchat bílky. Do trouby na 45min 170stupnů. Hrozně jednoduché
@Janicka 22 ahoj, to je skvělý jídelníček
Jen bacha na skořici, ať není s cukrem. Kolik jsi měla vajec ke snídani?
@Janicka 22 Ahoj, vítám tě
I já doporučuji přečíst si historii diskuze, najdeš tam vše potřebné. Dukan doporučuje se solí šetřit páč sůl váže vodu, radši si dej nějaké kořeníčko. V první fázi striktně dodržuj předepsané bílkoviny a neporušuj, takže maso(kromě vepřového), tvaroh odtučněný, jogurty bez tuku, 2 PL OO apod. Vše najdeš v diskuzi, drž se, piš ![]()
@JaniceB Jo super, tak ještě že jsi si to spočítala
Ty jsi vážně démonická
A je ti po vínku lépe? Já s tím nealko pivem nevím, Dukan o něm nic nepíše, tak ho asi nesmíme, tu etiketu ofotím, mám v lednici ještě jedno ![]()
Mela jsem 2ty vajíčka.
Diskuzi si čtu od začátku takze potrvá než vás dočtu do konce ![]()
@rehe Jako je:)! Ale nebyt tebe a toho tveho „dvojka sem, dvojka tam“, tak bych do toho mela strach jit:) A jsem asi magor, ze to pocitam..ale nechtela bych si narusit tu ketozu, kterou jsem ted pracne davala dohromady…prvni tri dny jsem z toho zase byla uplne grogy…Proc se ten alkohol vlastne nesmi? Nemyslim kvuli sacharidu - to fakt jde vypocitat tak, ze pul litru se tam vejde…
@JaniceB až se červenám
. Ale máš pravdu, je to o hlavě. Taky jsem se k tomu musela propracovat, a teď strhávám své nejbližší
. Naštěstí mám oporu doma, manžel už dávno pochopil, že než mít otrávenou a naštvanou babu doma, tak radši ať se sportovně vybiju a pak je klid
. A některé aktivity děláme samozřejmě spolu nebo celá rodina. A když se chce, jde všechno, domácnost tím určitě netrpí, je denně navařeno, vypráno, uklizeno, je to jen o organizaci ![]()
@rehe Jinak myslim, ze dia pivo by se dalo…ale nesehnala jsem ho nikde ani ve vetsich kramech. Proste diabetici nemaji chlastat:)
@Bibiana1 No jasny…vsechno se da naplanovat a zvladnout, zvlast kdyz okoli pomaha a nevali se jen na gauci:)
@Janicka 22 Nevidím tam ovesné otruby dnes, tak to určitě naprav. Miluji dát lžičku rozpustné kávy, zalít 2PL horké vody, sladidlo, aroma a do toho zamíchat tvaroh/jogurt. Výborná svačinka. Nebo si udělej pizu: 2PL OO, půl vaničky tvarohu, 1 vejce, sůl, kmín - zamíchat, placku na pečící papír péct asi 7 min, potom na to co máš ráda smíš( rybu, šunku, tvaroh, šmakouna), zalít jedním rozšlehaným vajíčkem s trochou česneku a dopéct
![]()