Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13473
8.4.14 21:56

@Helen77 :) Ja to nevydrzela a hresim ted…mam v planu dve dvojky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.4.14 22:00

@JaniceB Normálně, jablečně… trochu jako jablka se skořicí? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
8.4.14 22:22

@majajilk Aha…ja to neznam…:) Tak se radeji ptam :mrgreen: Nicmene je to moc sladky…takze ne e

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
8.4.14 22:23

@JaniceB ve třetí fázi v pohodě ;) hlavně jestli to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
9.4.14 06:25

@skalacka Ahoj, mě chutnají tekutá sladidla, např. Kandisin. Mají jich hodně v Išpáru v dia koutku a za poloviční cenu než jinde. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
9.4.14 06:30

Zdravím všechny Dukanky. Včera jsem si dala nealko pivo, při posledním loku jsem si všimla, že sacharidy 1%, ale cukry 3% :evil:..takže kamarádka ketóza je opět v tahu, také mi váha stojí. Je to opravdu super sledovat, jak to funguje…udělala jsem chybu a ani deku dolů, tak hlásím stále 67,8. Já snad těch 65 nedám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
9.4.14 07:23

Ahojte, muzu se k vam pridat?
Mam v planu zacit ode dneska, ale mam v Tom docela jeste zmatek, muzou se v prvni fazi mlecne vyrobky, kdyz si udelam kureci maso, muzu si ho osolit??

Kdyby jste meli chut muzete dat nejake recepty co vse jste jedli v prvni fazi :-)
Mam cca 165cm a 69kg, jsem skoro 2 roky po porodu a mam jeste 7kg z tehotenstvi, chtela bych se dostat tak na 60kg:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 07:58

@rehe Ale das! Tak si to dej jako ja…par dbu bilkovin s pocitanim a uvidis ten sesup. Budes tam za tyden:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
9.4.14 07:59

@Helen77 Ahoj, tu hostinu jsi si moc neužila :mrgreen:. Já bych s hostinou ještě ráda chvíli počkala, ale na víkend jedeme ke známým do Phy, tak nevím nevím… @rehe nesmuť, stabilizuješ přece váhu, ne? :lol: Těch 65 chceš do dovči, že? To máš ještě 3 týdny, to jsi schopná dát, ale nesmíš tolik hřešit :cert: :lol:. Já stále pod 67 :lol:. Dnes jsem ráno vypila tu syrovátku z lučiny, tak uvidím, jestli mi to rozhýbe střeva. @Janicka 22 ahoj, klidně se předej. Doporučuji pročíst si diskuzi zpět, najdeš tam, co hledáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 08:00

@rehe A jinak to je taky nejaka etiketka na palici ne? Jak to muze mit 1% sacharidu a 3 % cukru? Vzdyt to je taky sacharid :cert: Jsou to hajzlici…ja tohle radsi nepiju! Ale dala jsem na tebe a vypila vcera cca dve decky vinka. Bylo dost sladky. Ale vesla jsem se i s tim do 50ti g S a tak vaha dneska -400 g. Takze ma vestba vysla a dneska jsem na Dukanem vypocitane vaze! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 08:01

@Janicka 22 Vitej holka. Nas uz tady je…:) Tohle se ti bude hubnout krasne. Mas to tak nejak jako jsem to mela ja:) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 08:02

@Janicka 22 Jinak solit se muze, ale protoze to obecne neni zdrave, tak co nejmin. Vsechno delat na sucho - bez oleje. Mlecne vyrobky vsechny nizkotucne pokud mozno a v 1 fazi dodrzet do 50ti gramu sacharidu denne. /Na kazdym vyrbku se pise, kolik to ma na 100g/. Kde to nenajdes, tak to najdes na

www.kaloricketabulky.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 08:03

@Bibiana1 Pockej…ty se po***es :)))) Me to teda pomohlo. Ne, ze bych mela vylozene srajdu…ale slo se mi o dost lepe! Asi zacnu tu lucinu taky delat, abych pro to nemusela behat do kramu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
9.4.14 08:13

@JaniceB :lol: Holka, Ty jsi předběhla Dukana! :lol: Dobrý, jen tak dál. Ta syrovátka mi i celkem chutnala a jsem zvědavá na efekt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
9.4.14 08:18

Pro ukázku moje svačinka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie