Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Helen77
Ja to nevydrzela a hresim ted…mam v planu dve dvojky:)
@majajilk Aha…ja to neznam…:) Tak se radeji ptam
Nicmene je to moc sladky…takze ne e
@skalacka Ahoj, mě chutnají tekutá sladidla, např. Kandisin. Mají jich hodně v Išpáru v dia koutku a za poloviční cenu než jinde. ![]()
Zdravím všechny Dukanky. Včera jsem si dala nealko pivo, při posledním loku jsem si všimla, že sacharidy 1%, ale cukry 3%
..takže kamarádka ketóza je opět v tahu, také mi váha stojí. Je to opravdu super sledovat, jak to funguje…udělala jsem chybu a ani deku dolů, tak hlásím stále 67,8. Já snad těch 65 nedám ![]()
Ahojte, muzu se k vam pridat?
Mam v planu zacit ode dneska, ale mam v Tom docela jeste zmatek, muzou se v prvni fazi mlecne vyrobky, kdyz si udelam kureci maso, muzu si ho osolit??
Kdyby jste meli chut muzete dat nejake recepty co vse jste jedli v prvni fazi ![]()
Mam cca 165cm a 69kg, jsem skoro 2 roky po porodu a mam jeste 7kg z tehotenstvi, chtela bych se dostat tak na 60kg:-)
@rehe Ale das! Tak si to dej jako ja…par dbu bilkovin s pocitanim a uvidis ten sesup. Budes tam za tyden:)
@Helen77 Ahoj, tu hostinu jsi si moc neužila
. Já bych s hostinou ještě ráda chvíli počkala, ale na víkend jedeme ke známým do Phy, tak nevím nevím… @rehe nesmuť, stabilizuješ přece váhu, ne?
Těch 65 chceš do dovči, že? To máš ještě 3 týdny, to jsi schopná dát, ale nesmíš tolik hřešit
. Já stále pod 67
. Dnes jsem ráno vypila tu syrovátku z lučiny, tak uvidím, jestli mi to rozhýbe střeva. @Janicka 22 ahoj, klidně se předej. Doporučuji pročíst si diskuzi zpět, najdeš tam, co hledáš.
@rehe A jinak to je taky nejaka etiketka na palici ne? Jak to muze mit 1% sacharidu a 3 % cukru? Vzdyt to je taky sacharid
Jsou to hajzlici…ja tohle radsi nepiju! Ale dala jsem na tebe a vypila vcera cca dve decky vinka. Bylo dost sladky. Ale vesla jsem se i s tim do 50ti g S a tak vaha dneska -400 g. Takze ma vestba vysla a dneska jsem na Dukanem vypocitane vaze! ![]()
@Janicka 22 Vitej holka. Nas uz tady je…:) Tohle se ti bude hubnout krasne. Mas to tak nejak jako jsem to mela ja:) ![]()
@Janicka 22 Jinak solit se muze, ale protoze to obecne neni zdrave, tak co nejmin. Vsechno delat na sucho - bez oleje. Mlecne vyrobky vsechny nizkotucne pokud mozno a v 1 fazi dodrzet do 50ti gramu sacharidu denne. /Na kazdym vyrbku se pise, kolik to ma na 100g/. Kde to nenajdes, tak to najdes na
@Bibiana1 Pockej…ty se po***es
Me to teda pomohlo. Ne, ze bych mela vylozene srajdu…ale slo se mi o dost lepe! Asi zacnu tu lucinu taky delat, abych pro to nemusela behat do kramu:)
@JaniceB
Holka, Ty jsi předběhla Dukana!
Dobrý, jen tak dál. Ta syrovátka mi i celkem chutnala a jsem zvědavá na efekt ![]()