Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@darsina krása, vidíš, jak to hezky jde, gratuluji
@Helen77 Já zase ten puding dávám místo škrobu např. do moravs. koláčů, do tvarožníku / ten jsem teď dlouho neměla / a hlavně skoro každé ráno sním 1/4 pudingu v buchtě. Já jsem si to kdysi tak nějak v sobě vysvětlila, že ano, takže ho používám. Do té tvé buchty dám vanilk. a žádné aroma, to je jasné. Už se na ni těším. Dnes mám studený oběd - uzeného lososa, lučinu a D housku, doma pak upeču tu buchtu na zítra a zapečený lilek s ml. hovězím na véču. Už se těším.
Já mám dnes o obědu smaženici z hub. Tu jsme už neměla rok a těším se na ni ![]()
@Helen77 píše:
@darsina no super, to je bezva. Uvidíš, váha si s tebou bude hrát. Já se taky vždycky ráno zhrozím, ale v zápětím se uklidním, pze vím, že další den tam může být klidně i míň než den předem.
Co to máš za krémíčky?
koukni se sem…http://www.fler.cz/shop/essence
koupila jsem si bambucké máslo… to je dobré na celé tělo… pak mám bahno z mrtvého moře masku… ta trochu pálí, ale pleť je po ní no září ale co je tedy luxus pro mne ten olejíček z melounových jadérek… no pecka… vzala bych velké balení, ale nemají.. koukni uvidíš… zkopíruj a dej do vyhledávače… zlobí mne PC :-/ musí proběhnout výměna ![]()
@Bibiana1 píše:
@darsina krása, vidíš, jak to hezky jde, gratuluji@Helen77 Já zase ten puding dávám místo škrobu např. do moravs. koláčů, do tvarožníku / ten jsem teď dlouho neměla / a hlavně skoro každé ráno sním 1/4 pudingu v buchtě. Já jsem si to kdysi tak nějak v sobě vysvětlila, že ano, takže ho používám. Do té tvé buchty dám vanilk. a žádné aroma, to je jasné. Už se na ni těším. Dnes mám studený oběd - uzeného lososa, lučinu a D housku, doma pak upeču tu buchtu na zítra a zapečený lilek s ml. hovězím na véču. Už se těším.
jsem šťastná jako malá holka:-))) tímhle tempem to do dovolené v září stíhám:-))))
@darsina k té kosmetice- musí to být paráda, taky mám zkušenost s oleji - 2. rokem používám ajurvédskou kosmetiku Tarani, ráno a večer odlič. emulzi, pleť. vodu, olej a pleť. mléko a je to fakt na pleti poznat. Od malička mi maminka vtloukala do hlavy, že se o pleť musím starat, mazat si krk a pod., moc jsem tomu nevěřila a jako puberťačka to i flákala, ale brzy jsem přišla k rozumu / aspoň v tomhle
/ a je to vidět ![]()
@Bibiana1 píše:
@darsina k té kosmetice- musí to být paráda, taky mám zkušenost s oleji - 2. rokem používám ajurvédskou kosmetiku Tarani, ráno a večer odlič. emulzi, pleť. vodu, olej a pleť. mléko a je to fakt na pleti poznat. Od malička mi maminka vtloukala do hlavy, že se o pleť musím starat, mazat si krk a pod., moc jsem tomu nevěřila a jako puberťačka to i flákala, ale brzy jsem přišla k rozumu / aspoň v tomhle/ a je to vidět
No to teda:-))) musíme se o sebe starat… nejen o ty chlapy a děti… jsme tu i my přeci:-D ![]()
@Helen77 píše:
@darsina nic mi to nenašlo
Dobře vem to pořímo na fler.cz… prodejce essence - zkus to
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, když jsem v IF, ale jsem fakt hodně nastydlá, můžu čaj se zázvorem a citronem?
děkuji a krásný den ![]()
@gapple píše:
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat, když jsem v IF, ale jsem fakt hodně nastydlá, můžu čaj se zázvorem a citronem?
děkuji a krásný den
citron pouze plátek vložit do čaje. Nemačkat!!
@darsina píše:
Našla??? hele a k těmhle holkám ráda chodím:-)))http://www.fler.cz/…eni-prodejci
hele, otvírá mi to nějaký kreativní svět ![]()
@Helen77 píše:
hele, otvírá mi to nějaký kreativní svět
no to je ono… jsou tam holky, které jsou strašně šikovné a tvořivé:-)) našla jsi tu kosmetiku?