Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@darsina Kdykoli:) A me nedekuj. To je recept myslim Helen nebo Sirikit. Ja to mam v souboru na plose po ruce:)
Vy jste toho zase napsaly
. Ráno jsem psala, že je venku krásně, no pokazilo se nám to, je 9 st. a kazdou chvíli prší. Dnes budu běhat mezi kapkami deště a v termoprádle.
V troubě mám jahodovou buchtu od Hellen, zapékám lilek alá Janice, tiramisu se chladí v lednici, D housky se pečou a já můžu na chvíli k PC. Cottage light se v 1. fázi může, hlavně bych si nedávala žádné plátkové sýry, u nás jsou nejměně 10 % a to je v 1. f. hodně. Kočky, kuřecí prsa i stehna bych normálně jedla, až takový rozdíl v tom není, prsa jsou sice dietnější, ale stehna pro většinu lidí chutnější.
@JaniceB píše:
@Janicka 22 V prvni fazi bych striktne drzela nizkotucne vyrobky. Ja nejedla ani jogurty. Jen maso, tvaroh, sunku, tvaruzky a vejce. Netrva to tak dlouho, aby se to nedalo prezit. Vejce cela jen 2 denne a bilku kolik chces. Da se to i jako priloha. Bilky do hrnku a na 2 minutky v mikrovlnce. Vyklepnes, nakrajis na kolecka, posolis, popepris.A samozrejne otruby. Ty se musi.
ZLATO A NEMÁŠ NĚKDE V RUKÁVURECEPT NA TYRAMISU???… CHCI UDĚLAT PÁR VĚCÍ OD dUKANA MANŽELOVI, ABY VIDĚL, ŽE SE FAKT NETRÁPÍM HLADY… JE V ŠOKU Z ÚBYTKU…
Langose:
2PL sušeného odstředěného mléka, 2PL škrobu, trochu sušených kvasnic, 1 vejce, 2PL tvarohu nebo jogurt. Vše smíchat dohromady, péct na pečícím papíru při 180 stupních 10 minut. Navrch protlak se sladidlem a česnekem, trochu nastrouhaného sýru pírko a nebo mozzarellu. Myslim, ze by na to sel i jiny tvrdy syr light…to se musi vyzkoumat:)
Příspěvek upraven 09.04.14 v 17:01
TIRAMISU
korpus na tiramisu dělám 3 – 4 vejce, zvlášť žloutky a bílky, žloutky vymíchám se sladidlem, bílky na sníh, přidám puding (prášek) vanilkový, vmíchám sníh, cca 2čl PDP a dám péct na 180 20 min v dortové formě, pak piškot nakrájím a namáčím ve slazené kávě s rumovým aroma ( hodně ) a na to náplň, 2 tvarohy, 2 jogurty, sladidlo a želatinu, do 1/2 hrnku vroucí vodu a 2,5 čl želatiny, vliješ do směsi jogurt, tvaroh, promícháš a pak už jen vrstvíš, posypeš kakaem
@JaniceB píše:
@darsina Kdykoli:) A me nedekuj. To je recept myslim Helen nebo Sirikit. Ja to mam v souboru na plose po ruce:)
TOBĚ DĚKUJU ZA RYCHLOST
A HOLKÁM ZA NÁPADY:-)
@JaniceB píše:
@darsinaTIRAMISU
korpus na tiramisu dělám 3 – 4 vejce, zvlášť žloutky a bílky, žloutky vymíchám se sladidlem, bílky na sníh, přidám puding (prášek) vanilkový, vmíchám sníh, cca 2čl PDP a dám péct na 180 20 min v dortové formě, pak piškot nakrájím a namáčím ve slazené kávě s rumovým aroma ( hodně ) a na to náplň, 2 tvarohy, 2 jogurty, sladidlo a želatinu, do 1/2 hrnku vroucí vodu a 2,5 čl želatiny, vliješ do směsi jogurt, tvaroh, promícháš a pak už jen vrstvíš, posypeš kakaem
NO SUPER - UŽ MÁM TAKÉ SLOŽKU TADY ODSUD:-D
@JaniceB píše:
@Janicka 22 V prvni fazi bych striktne drzela nizkotucne vyrobky. Ja nejedla ani jogurty. Jen maso, tvaroh, sunku, tvaruzky a vejce. Netrva to tak dlouho, aby se to nedalo prezit. Vejce cela jen 2 denne a bilku kolik chces. Da se to i jako priloha. Bilky do hrnku a na 2 minutky v mikrovlnce. Vyklepnes, nakrajis na kolecka, posolis, popepris.A samozrejne otruby. Ty se musi.
a muzu se zeptat Kolik jsi zhubla v 1.fazi? urcite se to tady psalo ale jak to ctu cele najednou tak nevim Kolik kdo zhubl ![]()
@Janicka 22 píše:
a muzu se zeptat Kolik jsi zhubla v 1.fazi? urcite se to tady psalo ale jak to ctu cele najednou tak nevim Kolik kdo zhubl
AHOJKY - JÁ DRŽELA 1f 7 DNÍ… MUSÍM ZHUBNOUT PŘES 20 KG… PŘIBRALA JSEM PO HORMONECH A I JINAK:-/ TAKŽE MÁ 1F… 4,2kG
KOLIK MÁŠ UŽ TY DOLE?
@Janicka 22 Hele k dnesnimu dni drzim Dukana 38 dnu. V 1 fazi jsem shodila 1,5 kila. A celkove uz 5,8 kg.
@darsina píše:
AHOJKY - JÁ DRŽELA 1f 7 DNÍ… MUSÍM ZHUBNOUT PŘES 20 KG… PŘIBRALA JSEM PO HORMONECH A I JINAK:-/ TAKŽE MÁ 1F… 4,2kGKOLIK MÁŠ UŽ TY DOLE?
ja zacla dnes
takze uvidime jak to pujde, ale asi se zvazim az v sobotu (1.fazi budu drzet 4dny, chci zhubnout tak 9kg.) Staci to ji drzet 4dny?
@Janicka 22 A jako zdrave hubnuti se povazuje to, kdy hubnes 0,5 - 1 kg tydne! Takze necekej zazraky za tyden! V prvni fazi zhubnes hodne, pak ale malinko naberes, bude se to stabilizovat. Vaha bude litat, ale od pondelku k pondelku hubnu…Mela jsem to presne takto od pondeli k pondeli:
62,4 - 60,8 - 59,7 - 58,1 - 58,0 - 57,3
@Janicka 22 Staci 3 dny. Nic se nema prehanet. Pokud bys chtela 10 a vic, tak 5 dnu…ale dala bych 3. Jasny. Muzes druhou fazi zacit bilkovinama
@Janicka 22 nemyslím, že bys 4 - mi dny 1. f. něco pokazila, ale 3 dny stačí. Já zhubla celkem 9 kg, 1.f. jsem plánovala 3 dny, ale ve 3. dni 1. f. se přidal manžel, tak ať si nekomplikuji život a jedeme společně, dala jsem ji nakonec 5 dnů. Důležité je dodržovat povolené potraviny a nehřešit, ale to už asi víš ![]()