Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13473
9.4.14 17:59

Sunkovo-pazitkove muffinky:

50 g sunky, 1/2 čl pazitky, 1 vejce, 2 PO OO, 1 a 1/2 PL tvarohu, koreni /nejlepe česnekova sul mlynek kotany/, 1/2 čl prasku do peciva.

Vsechny ingredience smichat, sunku na drobno nakrajet, koreni podle chuti a potreby. Nalit do pecicich formicek na muffinky a pect v predehrate troube na 180 stupnu cca 15-20 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 18:00

@Bibiana1 Nehresit:) :cert: Pak to stoji a stoji…to je pravda!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
9.4.14 18:01
@Janicka 22 píše:
ja zacla dnes :-D takze uvidime jak to pujde, ale asi se zvazim az v sobotu (1.fazi budu drzet 4dny, chci zhubnout tak 9kg.) Staci to ji drzet 4dny?

stačí… pak budeš držet 2F do té doby než budeš mít tu vysněnou váhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
9.4.14 18:04
@JaniceB píše:
Sunkovo-pazitkove muffinky:

50 g sunky, 1/2 čl pazitky, 1 vejce, 2 PO OO, 1 a 1/2 PL tvarohu, koreni /nejlepe česnekova sul mlynek kotany/, 1/2 čl prasku do peciva.

Vsechny ingredience smichat, sunku na drobno nakrajet, koreni podle chuti a potreby. Nalit do pecicich formicek na muffinky a pect v predehrate troube na 180 stupnu cca 15-20 minut.

no ńamky:-)) vypadá to tedy super…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 18:05

@darsina Dekuji dekuji…zaklad jsem pouzila jako na chlebik do mikrovlnky…ale pridala sunku a pazitku a koreni. No je to dobry…ale dneska muzu jen jeden:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3742
9.4.14 18:07

@JaniceB K mufinům v BZ nějaký salátek - dobrý tip :). Zapečený lilek je výborný a tvarohová buchta s jahodami - nebudu dráždit svými chuťovými pocity, taky se, holky, dočkáte :mrgreen:. Přestalo pršet - vyrážím ven :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
9.4.14 18:13

@Janicka 22 Zlato, jak jsme ti tady už několikrát radily, jdi do historie, tam je tolik receptů, že nebudeš vědět dřív co si vařit. Já je mám vytištěné, takže nepomohu, ale ta hodina hledání za to opravdu stojí. V 1F opravdu neřeš nic jiného než jsme ti tu psaly a bude vše OK, ketoza bude tvoje kámoška :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 18:15

@Bibiana1 Tak utikej utikej!!! Ja mazu koupat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 18:16

Doplnila jsem receptiky k fotkam! At to nemusime porad hledat jako blbe…jeste doplnim co najdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
9.4.14 18:17

@Helen77 Ty jsi mi dala, od rána sním o jahodách, ten tvůj koláč…mňam mňam :lol: @JaniceB A kdyby mi někdo upekl moravský koláček.
Holky, ležím tu utahaná jako kotě, uvařila jsem manželovi a na nic dalšího nemám sílu, náročný pracovní den s bezdomovci, nachodila jsem snad dvacet kilometrů. Prosím, jaké používáte aroma? Myslím značku? V tom mém Dr. Oetker je olej :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
9.4.14 18:18

@JaniceB Ty jsi prostě naše hvězda mozambik :P Nechápu, co jsme tu dělaly, když jsi ještě nebyla Dukanka. Ještě že jsem to období zažila tak krátce :lol: Moc díky za všechny, stále nechápu kdy spíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 18:23

@rehe Hele zase podekujte Helen! Ja jsem totiz tak uzasne technicky zdatna, ze by me to v zivote nenapadlo to dat jednoduse do komentare! :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 18:24

@rehe Ty hele…v kazdym aroma je olej…ale nedavas ho do jidla lzici…jen kapicku. To nemuze vadit:) Pouzivam jen to co ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
9.4.14 18:28

@JaniceB Jo, tak fajn, já jen že Dukan píše v receptech aroma bez oleje, tak jsem si myslela, jestli neexistuje nějaké jiné než mám.
Helen díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 18:59

Holky muze se neomezene zeleny caj???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...