Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Máca 69 Ahoj, myslím, že pro tělo a organismus je to určitě změna, takže je možné, že něco ze začátku zlobí, známe to asi každá. Občas mě také bolí žaludek, proto nejedu 5/5, ale 2/2 nebo spíš 1/1. Té zeleniny je na mě jinak hodně a žaludek se bouří, musím si ji také radši dusit. Nemáš zaražené třeba jen prdíky? Asi bych neriskovala a zašla k obvoďákovi. ![]()
@rehe píše:
@Máca 69 Ahoj, myslím, že pro tělo a organismus je to určitě změna, takže je možné, že něco ze začátku zlobí, známe to asi každá. Občas mě také bolí žaludek, proto nejedu 5/5, ale 2/2 nebo spíš 1/1. Té zeleniny je na mě jinak hodně a žaludek se bouří, musím si ji také radši dusit. Nemáš zaražené třeba jen prdíky? Asi bych neriskovala a zašla k obvoďákovi.
to ne, naopak jsem mela včera cely den průjem
Je fakt ze 5/5 je hodne, přejdu 1/1 a dnes si dam uplne odlehceny den. Uz ty bolesti nechci zažít ![]()
@Máca 69 Jo průjem nebo zácpa provází DD dost často. Dej dnes jen vařené maso a housky a uvidíš. Opravdu může problém dělat zelenina. Drž se ![]()
Krásné dobré ráno! tak hurá hurá, po 3 dnech 1F mám dole 2kg:-)! juchů hned se mi první fáze dodrží lépe!!!a taky všem moc děkuji, že tak trpělivě odpovídáte na nováčkovské rady, já jsem se také snažila přečíst diskuzi celou, ale to abych si vzaa den dovolené ![]()
@darsina Objednala jsem si olejíčky, krémy apod. Jen mě udivuje, že to chtějí zaplatit dopředu, je to bezpečné a máš s tou firmou dobré zkušenosti? Už se těším na pleť jako melounová pecička a moc díky ![]()
@gapple Moc moc moc šikovná holka a to máš před sebou 2F, kde to bude ještě lepší. Vydrž ![]()
@Máca 69 Ahoj, moc si nemyslím, že Tvé potíže souvisejí s DD. Jak to popisuješ, připadá mi to spíš jako střevní viroza. @gapple paráda, gratuluji ![]()
@sirikit píše:
To je citace z Dukana, nebo jiného zdroje?
Normálně jsem sem nakoukla jen tak přes mobil a nadzvedla jsi mně až tak, že jsem vyndala nohy z lavůrku (pedikůra) a šla si pro noťas.
Helen, zlato, nezlob! Kolikrát už jsme to tu probraly?!?DUKAN NEŘEŠÍ KALORIE
Kdyby je řešil, jsme všecky s hubnutím totálně v kopru, schválně si někdy zkus spočítat, kolik kalorií v těch našich „dietních“ dukaních ňamkách za den spráskneš. 2000? Víc? Jenže to je úplně jedno, protože tahle dieta na počítání kalorií nefunguje, funguje na pro organismus neobvyklém a těžko stravitelném poměru sacharidy:tuky:bílkoviny. A pro správné hubnutí potřebujeme být v KETÓZE, kterou startuje nedostatek sacharidů. Já chapu, že už máš za sebou spoustu diet jako my všecky, takže ta panika z mastnoty v nás je, ale četlas knížku, furt to tu probíráme. Tak proč pořád zvoníš na poplach před tuky - které, jak nám tu bylo několikrát vysvětleno odborníky, pro zdravý fungování organismu nutně potřebujeme? Nemyslím namazat si chleba sádlem nebo dělat maso na oleji, ale pro nás jsou zlo především sacharidy. Čemu přesně na tom nerozumíš?Příspěvek upraven 09.04.14 v 22:59
ty jsi se ptala proč stehno ne??! Nekřič na mě prosím, nikdo to neděla ![]()
@JaniceB píše:
Holky me se tak libej tyhle saticky!!! Jsem zvedava, kdy si to zase /a jestli vubec/ budu moct dovolit…http://www.spodni-pradlo-damske.biz/…y-ciris.html
tý bláho ty jsou…
@sirikit jsi hloupá a chytlavá za slovo. Nikdy jsem nenapsala, že sacharidy neřeším. Jen jsem prostě něco zkopírovala, nejednalo se tam o kalorie, ale o množství tuku (ale to jsi asi nepochopila). Týkalo se to jen e jen tvého stehna. Chtěla jsme ti jen napsat, že prostě stehno je mastnější. Kalorie nepočítám a NIKDY jsem je nepočítala. Nejsem na to stavěná něco počítat. Apropos, dukan všude píše nízkotučné výrobky. O nízkosacharidových výrobcích jsme se v knížce nikde nedočetla. Možná by jsi si ji měla opravdu nejdřív koupit a pak na mě štěkat. Toto je spíš bílkovinová dieta než nízkosacharidová. samozřejmě sacharidy jsou stejně nebezpečné jako tuky. Dávám je na stejnou váhu. POkud ale dukan napíše jogurt bez tuku, pak si představuji s 0,1 tuku. Když Vám cutná do 3% tuku, v pořádku. To jsme si již vysvětlili. Jen si myslím, že by jsi konečně měla pochopit, že jsem opravdu nikdy nenapsala, že sacharidy řešit nemusíš!!!
@rehe To se pohne:) V klidu! Me to pravidelne stoji i tyden…:) Dneska jsem pro zmenu pribrala:)))) Ale nelamu si hlavu…ono to pujde pomalu ke konci:)))) Do dovci to shodis. Verim tomu! ![]()
@JaniceB já taky přibrala
To je bezva, jak se tomu už jen smějeme ![]()
@Máca 69 Ty jo to netusim. Ja byla jen unavena. Dojdi k doktorovi!
Hellen, Sirikit - pojďme od toho nedorozumění, všichni víme, že DD je vlastně proteinová dieta. Není nad to si nastudovat knihu, ale i připomínky a postřehy související se stravováním, i když ne přímo s DD, nejsou k zahození. Zakopejte válečnou sekeru, prosím
@Helen77 Tvá jahodová tvarohová buchta mi dnes u svačiny vyloudila blažený výraz na tváři, je teď spolu s bramborovým salátem od Janice mým TOP receptem. Díky za ni
. @JaniceB Neboj, váha se pohne, já dnes 66,7, ta 3. f. je fakt úžasná
![]()