Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Helen77 píše:
@gapple já za sebe bych si ho dala.
to jsem chtěla slyšet
děkuji řve na mě z lednice stejně jako včera ![]()
@Helen77 Jinak uprimne jsem za jeji dotaz rada…nikdy by me nenapadlo, ze podil sacharidu muze o dost zvednout blba kuze…tu ale stejne nemuzeme, takze v podstate je to jedno. Ale jsem rada, ze to vim:)))
@JaniceB jasně, že máme pravdu obě
Doufám, že zase nenahraju šarvátce ![]()
@gapple Tobe jde o ten olej v tom, ze jo? Kolik ho tam je nepisou…?
@gapple vždyť víme, že tuky se až tolik neřeší. Ketozu ti nenaruší. Klidně si ho dej, pokud ho nesníš kilo ![]()
@JaniceB stejně jsme ráda, že tu jsi. Jsi takový smířný soudce ![]()
@gapple Tak jsem cumela do lednice ja a bile tofu ma 7,3 g tuku na 100 g. To tvoje jen 3,3 g tuku. Takze bych si to dala v klidu, protoze je to mene tucne, nez to bile. Jen ma vic sacharidu. Ale pokud ho nesnis kilo, tak nevadi:) V prvni fazi si zkus ty sacharidy pocitat…ja vim, pocitani spousta lidi nerada…ale me to treba pomohlo to nakopnout.
@rehe píše:
@darsina Objednala jsem si za tisícovkuUž se móóóc těším, moc se o sebe nestarám a máš pravdu, že v mém věku už bych měla. Díky moc, nakopla jsi mě, jinak moc blahopřeji k tomu rychlému sešupu váhy
@Helen77 Tak do teto role se pasovat fakt nechci…ale vzdycky se snazim to chapapt nejak z obou stran a ve vasem pripade jsem nasla na obou stranach, oc slo:) Takze ja to chapu. A podle me mate fakt pravdu obe:) To se casto nestava:)
@Helen77 do 50ti g, aby se nenarusila ketoza…Nekde pisi 40 g. A jako je to drsny…ale u me to asi funguje. Protoze ja jak si dam treba 100, tak mi pak ta vaha nejede…ale treba i to ma svuj smysl. Ja tu knizku fakt necetla. Hlavne to overim poradne az v tomto tydnu…pohlidam si to a uvidime, jestli se mi to zase zastavi…a jestli jo, tak sacharidy nemaji vliv - jestli 50 nebo vic. Asi tak:) Testuju tu teorii na sobe.
Příspěvek upraven 10.04.14 v 14:27