Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@gapple Tak to ja uz jsem umirala…unavou:)
Ráno b. jogurt 1% s otrubami - +- 6,4 g, otrub 2 lzice -+ 17 g
10 dkg kuřecí fitness šunky -+ 16 g
1 light cottage -+ 6 g
A teď zmírám rozkoší nad plátkem marinovaného tofu podle toho, kolik snis…100 g ma tech 13 g nejak
@padandy štíhlé nudle jsou fajn, jsou bílkovinové, ne těstovinovy.
@Helen77 píše:
@Janicka 22 Pokud celý, tak to není dobře…
nene mela jsem malou misticku..nekde jsem to cetla jako v ukazkovym jidelnicku ![]()
@JaniceB píše:
@gapple Tak to ja uz jsem umirala…unavou:)Ráno b. jogurt 1% s otrubami - +- 6,4 g, otrub 2 lzice -+ 17 g
10 dkg kuřecí fitness šunky -+ 16 g
1 light cottage -+ 6 g
A teď zmírám rozkoší nad plátkem marinovaného tofu podle toho, kolik snis…100 g ma tech 13 g nejak
ty jsi neuvěřitelná. děkuuju moc!
@Janicka 22 nemělo by to vadit, ale na I:F zbytečné sacharidy
@JaniceB píše:
No taky jsem premyslela…
no ten mi vyšel na ten light cottage.sice jsem si chtěla večer vařit, ale vzhedm k tomu, jak zápasím asi z tou anginou a do toho do práce, padla jsem na gau a nevařila. což mi připomíná další otázku, když mi doktorka doporučí nějaký cucavý pastilky na krk typu neo angin atd a budou bez cukru, můžu je?
@gapple koukni na množství sacharidů, ale já si občas dám taky cucavý mentol bonbon bez cukru. Pokud toho nesníš kilo za den…
@Helen77 a to normálně koupím v obchodě, např. tesco? Promiň za hloupé otázky, jen se v tom moc nevyznám ![]()
@Helen77 píše:
@gapple koukni na množství sacharidů, ale já si občas dám taky cucavý mentol bonbon bez cukru. Pokud toho nesníš kilo za den…
myslím že dělali septolete bez curku, no v krku mě bolí jako prase, ale tak si raději vykloktám vincentkou ![]()
Mohu se jenom zeptat, zda v té první fázi mohu 1,5 lžíci ovesných otrub a i 1 lžíci pšeničných otrub za den? Je to správně?