Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@JaniceB Hele, ty naše malá šelmičko, mám velikost 75G
…to je malý obvod, nyní pod dvou měsích tady s vámi tedy dnes zakoupena 70G (osmičky!!!)To je naprosto depresivní údaj a věř mi, že nic hezkého. Pod skalpel nesmím, manžel zakázal a přitažlivost zemská, to je pěkná svi.. ![]()
@rehe Mrkev zrovna, vzpomínám si, Dukan doporučuje pouze omezeně - právě proto, že je sladká. Mně už je to jedno, já jedu akorát v mase, tvarohu a tu a tam nějaký očesaný buchtě. Když už lehce hřešit, dám si nízkotučnej kefír. Za celý dlouhý 2 BZ dny jsem měla jednu misku salátu rozdělenou na 2× a nazdar.
Ježiš, musím ještě něco kódovat (práce…
),původně jen že sem nakouknu a drobet jsem se zasekla. Vypínám, odcházím. ![]()
@denikbaculky Hele, na fotce jsi kočka, nám se tu baculky totiž normálně líbí a tak si tu stále pochlebujeme, proč jako hubneme, když jsme takové kočky. Tak já 168cm, počáteční váha 76kg, po dvou měsících 67-68, věk 45 ![]()
@rehe
¨Tak to jsi jako moje kamoska…ta to ma taky tak…Ja mam 70 - 75 C, nekdy vetsi B ted…co jsem shodila. V tehotenstvi to byl mazec pro me…85 DD a bylo to teda moooc…
@rehe píše:
@denikbaculky Hele, na fotce jsi kočka, nám se tu baculky totiž normálně líbí a tak si tu stále pochlebujeme, proč jako hubneme, když jsme takové kočky. Tak já 168cm, počáteční váha 76kg, po dvou měsících 67-68, věk 45
No abychom byly jeste vetsi kocky…ne?:)))
@rehe a třeba červena repa 10,6 S na 100 g. A ta se ma taky omezene. Takze asi vsechno nad 5 by se melo omezene:)
@JaniceB Ty kotě, u tebe to snad již ani nejde, jsi krásná holka, mladá, máš super škvrně a určitě hodného muže. A energie na rozdávání a tuhle diskuzi držíš nad vodou a to ještě studuješ ![]()
No ta fotka je můj daleký cíl
na fotce mám cca 65 kg ![]()
@rehe - hezký výsledky ![]()
@rehe Ted studuju tak jako externe…jsem tam byla naposledy v prosinci predvadet nejaky vykony:) Takze Buh vi:)
@JaniceB píše:
@rehe Tak mrkev zrovna cerstvou nejim…:) Varenou…v pare:) Ale jdu se podivat na rajcata..tech jim dost:)
Ale než odejdu, ještě tě zarmoutím. Vařením se v mrkvi (ale i další kořenové zelenině nebo třeba bramborách) zvyšuje glykemický index. To nevím z Dukana, ale ze svých předchozích dietních pokusů - v podstatě to znamená, že se původní sacharid vařením změní v tělem jednodušeji zpracovatelný, tím pádem lépe využitelný. Dá se to srovnat třeba s případem rezistentní škrob vs. pšeničná mouka. Ale to jen pro zajímavost, kdybysme měly řešit ještě i tyhlety nuance, hrábne nám ještě dřív, než je nezbytně nutné. Páá..
@JaniceB Zítra projedu tabulku zeleniny, moc jí nejím, ale mrkev miluju. Dávám BD a tvrdý teror na mě, budu si počítat sacharidy jako malá Dukanka. Tak přece jen jste na to přišly, holky moje…žádná stabilizace, ne ne ne Rehe moc žere ![]()
@JaniceB píše:řepu miluju
@rehe a třeba červena repa 10,6 S na 100 g. A ta se ma taky omezene. Takze asi vsechno nad 5 by se melo omezene:)