Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@rehe Ahoj ahoj, taky jsem dneska hned po ránu zažila euforii na váze: 69,4 - t. j. o půl kila míň od včerejška. Jsem konečně zpět na svém dukaním minimu a jdu dál, sérii 5/2 jsem si naplánovala do konce dubna a pak uvidím, možná zas budu chvili stabilizovat u 5/5,podle toho, jak rychle váha seskáče. Po včerejší diskuzi o zelenině jsem usoudila, že v téhle drsnější fázi je pro mně optimální zelenina v podobě listového salátu s jogurtovou zálivkou, a s tím se s povzdechem vcelku dokážu vyrovnat. ![]()
Ahoj holky, tak dnes už mi je dobře, asi to byla nějaká kolika
takže pokračuju v Dukance hurááá
ale na váhu raději nelezu, protože včera jsem si připadala jak sud. nechám to na zítra ráno a doufám že ta ručička na váze šla zase o trošku dolů. Jinak vás všechny obdivuju jak vám to krásně jde ![]()
A Rehe, jak včera v Ústí s těma aromátkama? Koupilas? Protože jestli ne, já dneska stejně musím do Tety doplnit zásobu těch svých, takže bych vzala i pro tebe. Matně si vzpomínám, že mají příchutě: citron, meruňka, jahoda, ananas, broskev, malina, mandle sladká i hořká, rum, griotka, cherry brandy, punč. Objednávej!..a zas už letím. ![]()
@sirikit Ale ne hele! Salat, rajcata, okurky - o to jsou zatim bezpecne dobry veci! Takze v klidku si to davej. Ale jak psala Helen, tak fakt asi to chce s masem…ne samotny salaty. Ja to jeste nevyzkousela samotny salat s pocitanim sacharidu…co by to udelalo. ale zatim to jde takhle. Tak vidis! Ja jsem vedela, ze se to pohne!
A jinak máme dnes doma velkou oslavu, naši čtyři psí puberťáci mají 3 roky. Upeču jim dort ať si to taky užijou. Přidávám fotku mojich miláčků ![]()
@Janicka 22 píše:
Holky chapu to dobre ze kur.prso nema zadne sacharidy?
Název: kuřecí prsa
Energie: 422,89 kJ
Kalorie: 101,07 kcal
Jednotka: 1× 100 (100 g)
Kategorie: Maso drůbeží
Bílkoviny: 23 g
Sacharidy: 0 g
Z toho cukry: -
Tuky: 1 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: -
Transmastné kyseliny: -
Cholesterol: 60 mg
Vláknina: -
Sodík: -
Vápník: -
GI: -
nemá
@sirikit @rehe @JaniceB šikulky, gratuluji k váze. U mě na tu včerejší hrůzu taky dobrý
. Jinak včera jsem sehnala to kokosové aroma, je to příjemná změna, dnes mám tvaroh s jogurtem, slad., kokosem a 1 jahodou, už se těším na sváču.
Máca - to je dobře, že už ti je dobře ![]()
@Máca 69 píše:
A jinak máme dnes doma velkou oslavu, naši čtyři psí puberťáci mají 3 roky. Upeču jim dort ať si to taky užijou. Přidávám fotku mojich miláčků
no nekecej:-))) jé ty jsi moje holka… miluju psíky… také mám 4 kousky… samé holky:-)))jaký dortík plánuješ:-)
Dobré ráno holky, tak já se taky trochu představím. Aktuálně měřím cca 163 cm, vážím 65 Kg a chtěla bych tak těch 54-56 Kg
to bych byla spokojená, a je mi 23 let. Berete nějaké vitamíny? Abych kdyžtak ještě naběhla do obchodu nějaké koupit
jinak jsem včera byla v DM a sehnala prášek SPORTNES- psalo se o něm na začátku diskuze, používá ho tady někdo? ![]()
@rehe Jinak moc děkuji za rady
nudle si určitě koupím
nevíš jak je to s tekutým umělým sladidlem? Na co se při koupi zaměřit? V Dm jich měli tak tři druhy, nektěré stály jen 34 Kč, jiné přes 170, tak nevím jestli se kvalita odvíjí od ceny ![]()
@padandy Ja pouzivam proteinovy prasek po cviceni…ale mam trochu jiny. Tenhle mam na peceni. Ale da se i pit:) Jinak vychozi data mas temer jako ja jsem mela. Ja mela 62,5 a 164 cm. A dneska jsem na 56,3 a drzim sesty tyden. Takze to pujde. Jinak vitaminy si kup nejake multaky /ale co nejmene sacharidu - cti slozeni/. Ja jim akorat obcas cecko a biosil. Ale nejlepsi je jist susene Goji. Tam je vitaminu hodne.