Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1090
11.4.14 09:58

@padandy ahoj, to máme skoro stejné (nebo jsme měly :-) ) míry. Já měla na 164/65-67kg, teď jsem na 57-58 a stačí mi to. Dietu držím od ledna a jsem už v III. F. Mám těžké kosti. Ten proteiňák také doma mám. Používám ho na vaření nebo když nestíhám sváču. Ideální je po cvičení. Pozor na něj, stačí za jedno menší jídlo! V I. F bych ho vynechala, jsou tam zbytečné sacharidy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.4.14 09:59

@padandy Jinak ke sladidlum…ja nechtela pouzivat umela sladidla - nekde jsem vycetla, ze to podporuje vznik diabetes…ale asi by se to muselo drzet dlouhodobe, aby to skodilo. Takze se rid podle chuti. Ja mam vyzkousenou stevii z dmka /sypkou/ a ta mi nechutna. Takze jsem vzala v lekarne cerbeny diachrom se sukralozou. Je to umely sladidlo, ale je z prirodni suroviny a chutna jako cukr. Jinak jsem cetla, ze dobry je i Xylovit. Ale ten jsem nesehnala v mensim baleni a kilo ho brat nechci:) Aby to nedopadlo jako se stevii:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
11.4.14 09:59

@JaniceB a pozoruješ změny na postavě? Cvičíš k tomu? Ty jo, mít 56 kg tak mi to vyhovuje :-)a za šest týdnú, to se mi zdá skoro nemožné, tak to gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
11.4.14 10:01

@padandy já používám tekutá Huxol a nemám k němu žádné připomínky. Vyhovuje mi, že je tekutý a krásně se zamíchá třeba do tvarohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
11.4.14 10:02

Mě se tahle dieta moc líbí, protože se u ní nemusí nic počítat ani vážit, proč je nutné dodržovat 50g sacharidů za den a co všechno bych si teda měla hlídat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.4.14 10:03

@padandy Cvicim ted 18ty den. Zmeny jsou takove, ze uz mam -8 cm v pase napriklad:) /Tedy za ty tri tydny, co cvicim…sama dieta neudelala v pase nic vyznamneho - ale ja mam rozestup svalu, takze u me to je boj/. Uvidis, ze to pujde. Pohyb doporucuju urcite denne aspon pul hodinky…beh, rychlejsi prochazka nebo cvicit ve fitku nebo cokoli…Kazdopadne ja jsem prvni dva tydny dukana byla mrtva…tak jsem se nehnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
11.4.14 10:03

@Helen77 tam právě u toho prášku píšou smíchat s mlékem, tak to třeba teda mohu v té druhé fázi? Spíš nějaká holčina tady psala, že to dává právě do toho pečení, když už má ten den vypotřebovány otruby

@JaniceB tak ten diachrom si jeste koupim, ja si vzala za tech 34 Kc normalni kulicky bile, a pak to tekute sladidlo…kdyz jsem se divala na slozeni, tak vtom bylo mene kalorii, nez v te stevii, ale nejak jsem zapomnela koukat na ty sacharidy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.4.14 10:05

@denikbaculky Jako mas pravdu…nemusi se vazit - povolenych potravim muzes snist opravdu hodne. Ale melo by se dodrzet do 50 g denne sacharidu, aby jsi zustala v ketoze. Kdyz to narusis, bude ti to blbnout - vaha bude stat, poleze nahoru - dolu, hubnout budes i tak, ale pomaleji…

/muj nazor…nemusi to tak byt…ale proc z te diety nevytriskat maximum, kdyz to jde a neni to az tak slozite/.

Příspěvek upraven 11.04.14 v 10:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.4.14 10:05

@padandy Bacha na umele sladidlo obsahujici cyklamaty. Jsou rakovinotvorne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
11.4.14 10:06

@Helen77 a ten tekutý huxol seženu kde, prosim tě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.4.14 10:06

@padandy Ta holcina byla Helen:) Pece z toho ty housky a jsou vyborny! Jinak ja s davam proteinak denne po cviceni. Je to kvuli tvorbe svalu - s dietou to nema nic spolecneho, ale zaroven ji to nenarusuje - aspon u me ne:)Micham ho s vodou. V mlece jsou opravdu zbytecne sacharidy navic a ja si je hlidam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.4.14 10:08

@padandy A kalorie bych nepocitala u sladidla…toho nesnis tunu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
11.4.14 10:08

@JaniceB - a tím proteinovým drinkem nahrazuješ jedno jídlo denně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
11.4.14 10:09

Co jsme našla na netu (hlavně na mě zase nekřičte :roll: )
Jak zajistit, aby si tělo i na tento systém nezvyklo?

Dáme mu každý den jiné dávky! První dva dny třeba jen 50 g sacharidů, energie tak málo, že jej donutí pálit vlastní tukové zásoby. Aa ve chvíli, kdy by začalo tělo uvažovat o přizpůsobení (např. v den třetí), zvýšíme příjem na dvojnásobek (100 g), v den další na trojnásobek (150 g). I toto budou dávky, které tělu nestačí, a tak pokračuje v pálení tuků, jenže do šetřícího režimu nepřepne, neboť je kvalitně zmatené a neví, co přijde ve dnech dalších.

Co bude dál? Záleží na vás.

Po lehkém „zvlnění“ 50/100/150 mu můžete dopřát další ničivou „padesátku“ nebo jej šokovat dávkou dvakrát tak vysokou – 300 g, což už může být pro někoho dávka, kdy je tělo spokojené a na dny minulé bude vzpomínat jen jako na chvíle, kdy „ten nahoře“ se prostě nějak bláznil.

Nechá tedy i nadále svůj metabolismus na vysokých obrátkách a těší se na stejně velký přísun energie v další den. Co však dostane? Ránu v podobě nuly sacharidů! A tak, chce-li přežit, musí pálit vše. Budete-li jej chytře udržovat v této „vlnící nejistotě“ několik týdnů, neuvědomí si, jakou fintu na něj šijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
11.4.14 10:10

@denikbaculky Ja ne. Ja to beru proste po cviceni a podle toho v kolik cvicim pak jeste vecerim a nebo uz ne. Kdyz cvicim v 19 nebo 19:30, tak si pak ve 20 dam protein a ve 20:30 veceri. Chodim spat o pulnoci. Kdyz pozdeji, tak si ten proteinak naredim vice vodou a uz pak nevecerim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková