Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Taaak…miminko vykoupane, namazane /mame atopicky ekzem, tak bojujem kazdy den/, napapane a po vecernicku spi. Ja v byte uz nemam hrackarnu /v 1+1 to je nekdy tezky/ a jen provozni neporadek. Za chvili si zacvicim a jdu varit priteli borsc. Pres den jsem stihla nachystat jen vyvar na nej… ![]()
@JaniceB Jsi borka, za fotoalbum s recepty mooooc děkujeme
Taky nechápu kdy, holka, spíš, ale vzopomínám si, že v raném mládí jsem toho taky dost zvládla a spánku bylo minimum. S tím ekzémem to máte blbý, chce to stále mazat, ale s věkem se často výrazně zlepší nebo úplně vymizí, chce to jen vydržet. @rehe já mám aromata z drogerie Teta, jsou v takových skleněných lahvičká, ale i kdyby jsi mě zabila, výrobce nepřečtu ani s brýlemi. Je tam ale mnohem větší výběr a já bych tento týden měla mít i kokos, po kterém dlouho prahnu ![]()
@Bibiana1 No jo…musime…chudak mala se skrabe jak kdyby mela svrab…
Takze dneska jsem dala i kortikoidy, protoze ji lezou zuby a ma to fakt hnusny…Jinak spim od 24 do 07 s jednou prestavkou…je to sice malo, ale aspon neco…Horsi je, ze vubec nestiham tu skolu ted…uz od ledna jsem na uceni nesahla…Budu muset nejak zacit. Aspon dva predmety abych ted jeste udelala…do cervna.
@JaniceB píše:
Doplnila jsem receptiky k fotkam! At to nemusime porad hledat jako blbe…jeste doplnim co najdu
muzu se zeptat, kde ty tvoje recepty najdu?
Bylo by dobry, aby @sirikit taky ty receptiky doplnila, at to mame kompletni! Nemusime pak slozite patrat, co to bylo a jak to bylo! A ty @Bibiana1 taky! Neco tam mas:) Ale nevim, jak jsi to delala:)
@JaniceB no, já tam mám spíš jen v textu psané recepty, já v tomto oboru - PC - nejsem vůbec zdatná. Jak budu příště něco psát, pisnu jen recept a někdo ho tam přidá, než se to naučím, ju? Prosím
. No, učit se s malým dítětem, to obdivuji, já jsem naštestí studium i postgraduál zvládla před dětmi. Co ti poradit - dát malou na hlídání a vlítnout do učení, ať máš brzy pokoj. Ale to ty víš, jen se přinutit, je toho tolik důležitěšího kolem, že?
@JaniceB píše:
Jdu hopsat holky:)
Jdi
. Já dnes 7,41 km a už jsem přihlášená na začátek května na další závod - noční desítku, tak poctivě trénuju ![]()
@Bibiana1 No…hlavne mala je dulezitejsi a ja to hlidani bohuzel zadne nemam…maximalne jen na vikendy a to mi teda moc nepomuze…nedokazu se za dva dny naucit na zkousku a zase rychle zapominam, takze z vikendu na vikend bych se nenaucila nic.
No ale ono to treba nejak pujde. Jeste to nevzdavam…Jinak mas muj obdiv…bezet 10 km by me zabilo…ze me zase leje jako z konve…tohle nikdy neprejde…dneska 7my den levelu 2 a jsem porad uplne durch…ALE! Vidim fakt vyrazne vysledky v cm a tak to nevzdam a po 30 days pak pridam neco dalsiho…Proste vim, ze vybudovat si tu postavu mi trva nejmin 3 mesice tvrde driny…
Holky já jsem tááák nasr… Půjčila jsem kamarádce peníze… a ta svině požádala o osobní bankrot a nedala mi vědět!!! peníze v nedohlednu… můžu sklenku červeného… vařím vzteky!
@darsina Asi se nic moc nestane…ale zali to poradne vodou…a jinak neznamena to, ze ti neda nic, ale musi dat jen urcitou cast a tusim ze to je nejmene 25%
@JaniceB píše:
@darsina Asi se nic moc nestane…ale zali to poradne vodou…a jinak neznamena to, ze ti neda nic, ale musi dat jen urcitou cast a tusim ze to je nejmene 25%
z 15.000,–? no to je teda pecka:-(…
@JaniceB píše:
jenže holka, ona mi nedala vůbec vědět… přišla jsem na to „omyle“ ins. řízení je schváleno a v běhu:-/ dluhy přiznány jen na ten můj nějak zapoměla a hlavně mi to neřekla, že se něco děje a že se mám přihlásit:-))) pecka… napsala jsem insolvenčnímu správci… co když ji předám exekutorovi j vymáhání?