Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@gapple v tofu by neměl být olej, pokud se bavíme o tom samém
http://www.tofu.cz/…/tofu-uzene/
Taky už mi hrabe - jak jsem teď najela na těch víc B dní, neustále dělám nějaký maso a už kolikrát nevím vůbec. Hele, holky, je nějakej rozdíl mezi kuřecíma prsama a stehnama? Včera nebo kdy tu Janice psala, že v kuřecích prsou není vůbec žádnej sacharid. Neříkejte mi, že ve stehnech jo!?
U nás v pipáči totiž prodávají vykostěná kuřecí stehna a ty mi přijdou takový šťavnatější než prso. Krom toho prsa na teflonu jsem měla včera k večeři, takže bych to ráda měla takový jako petřejší.
Jdu si je koupit a jestli mi tu někdo řekne, že to je školácká chyba…sežeru je stejně! Páá.. ![]()
@sirikit kuřecí prsa jsou nejdietnější. Jestli jsi se koukala na tu mou tabulku, tak tuky jsou kaloričtější než sacharidy. Dávala bych bacha spíš na tuky, než sacharidy. Stehna jsou tučnější
◾1 gram sacharidů = 4 kalorie ◾1 gram proteinu = 4 kalorie ◾1 gram tuku = 9 kalorií ◾1 gram alkoholu = 7 kalorií
Nejhorší je tuk, pak alkohol a až pak sacharidy/protein
@Helen77 píše:
@sirikit kuřecí prsa jsou nejdietnější. Jestli jsi se koukala na tu mou tabulku, tak tuky jsou kaloričtější než sacharidy. Dávala bych bacha spíš na tuky, než sacharidy. Stehna jsou tučnější
Ale rozhodně bych kvůli tomu nepanikařila ![]()
@Helen77 píše:
@gapple v tofu by neměl být olej, pokud se bavíme o tom samém
http://www.tofu.cz/…/tofu-uzene/
ten křikloun z lednice je tohle tofu
https://www.google.cz/search?…. info%252Ffoto%252F30%252F3123_600~ekbe30.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww. chemievjidle. cz%252Ftofu%252Ftofu-marinovane-sunfood%3B600%3B450
takže jak zní rozsudek, vážená poroto ![]()
Snad zu posledni otazka
nekde ctu ze se cotagee v prvni fazi muze, nekde ctu ze by se nemel ![]()
a co 16% plat.syr?muzu ho na veceri s dukan. chlebem?
@Helen77 Aha. tak ted uz to chapu:) Tak to jsem tech kalorii vcera prijmula teda hooodne:)
@sirikit Stehna budou mit vic tuku, ale to si myslim vubecnevadi. Ja jim pecena kureci stehna bez kuze dost casto - casteji, nez prsa.
@sirikit Ok. Tak pecene kureci stehno ma 4 g tuku na 100 g a 3 g sacharidu na 100 g. A kureci prso ma 0 g sacharidu a 1 g tuku na 100 g. A ma 23 g bilkovin ve 100g. To ma stehno taky.
@sirikit A tady ho mas v nasi uprave:
stehno kuřecí bez kůže a kosti pečené bez tuku
Přidat potravinu do jídelníčku
Co je jídelníček
Zvolte množství: X
Blog.KalorickeTabulky.cz
Takze bez kuze to je tak nejak bez zasadniho rozdilu od prsou
Objevte Svět zdraví na hubnuti.kaloricketabulky.cz
Navrhnout změnu hodnot Navrhnout novou jednotku
Název: stehno kuřecí bez kůže a kosti pečené bez tuku
Energie: 669,92 kJ
Kalorie: 160,11 kcal
Jednotka: 1× kus (100 g)
Kategorie: Maso drůbeží
Bílkoviny: 21 g
Sacharidy: 1 g
Z toho cukry: -
Tuky: 4 g
Z toho nasycené mastné kyseliny: -
Transmastné kyseliny: -
Cholesterol: -
Vláknina: 0 g
Sodík: -
Vápník: -
GI: -
Příspěvek upraven 09.04.14 v 16:44
@JaniceB píše:
Tak jsem taky pekla podle Helen kolacky…a jsou fakt vyborny…akorat jsem tam spadla se sladidlem:)
holky hledám recept na tyto koláčky, co se tu pečou:-)) a nikde nic???má ho někdo
Moravské koláče
Těsto – 1 vejce, 2 PL OO, 1 ČL sušeného droždí, sladidlo, 3 PL suš. mléka, 2 PL škrobu / lze použít vanilk. puding / a cca 200 g tvarohu. Smíchat, na peč. papír velkou lžící udělat hrudky, které rozmázneme do kolečka / vyjde mi 6 koláčů /. Náplň" 200 g tvarohu, sladidlo, aroma dle chuti, ev. goji – dávám většinou měruňk. aroma nebo jahodu. Na koláče dát tvaroh a péct ve vyhřáté troubě na 180 st. C do zezlátnutí, cca 20 min.
@Janicka 22 V prvni fazi bych striktne drzela nizkotucne vyrobky. Ja nejedla ani jogurty. Jen maso, tvaroh, sunku, tvaruzky a vejce. Netrva to tak dlouho, aby se to nedalo prezit. Vejce cela jen 2 denne a bilku kolik chces. Da se to i jako priloha. Bilky do hrnku a na 2 minutky v mikrovlnce. Vyklepnes, nakrajis na kolecka, posolis, popepris.
A samozrejne otruby. Ty se musi.
@JaniceB píše:
@darsinaMoravské koláče
Těsto – 1 vejce, 2 PL OO, 1 ČL sušeného droždí, sladidlo, 3 PL suš. mléka, 2 PL škrobu / lze použít vanilk. puding / a cca 200 g tvarohu. Smíchat, na peč. papír velkou lžící udělat hrudky, které rozmázneme do kolečka / vyjde mi 6 koláčů /. Náplň" 200 g tvarohu, sladidlo, aroma dle chuti, ev. goji – dávám většinou měruňk. aroma nebo jahodu. Na koláče dát tvaroh a péct ve vyhřáté troubě na 180 st. C do zezlátnutí, cca 20 min.
no Ty jsi úplně úžasná:-)))) no moc děkuji
nejsem na sladké… ale povím Vám, že moje tělo začíná řvát… koláče a celkem sladké můžeme v BD nebo ZB