Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13473
9.4.14 20:36

@darsina Hele myslim, ze se budes muset bratit na soud, ktery o tom bankrotu rozhodl a s namitkou, ze jsi veritel a ze tvuj dluh nebyl zapocten. Pak jen v pripade, ze by tohle nikdo nijak neresil, tak bych to resila predanim vymahacum…to ze bankrotuje neznamena, ze ti nema zaplatit ani ň. Mas na to doufam papir? Pokud ne, tak aspon svedka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 20:39

@darsina A jeste bych zvazila podat trestni oznameni pro podvod. Precejen ta castka je nad 5000 kc a ona ten bankrot nahlasila bez tveho vedomi - tudiz s ucelem ti zjevne nic nezaplatit /je to trochu slozitejsi a je to hlavne az posledni moznost (ultima ratio - kdybys to podala ted, pripravila by ses mozna o moznost smysluplneho trestnepravniho reseni)…musela bys i dokladat, ze soudy rozhodly tak, ze nic nedostanes nebo ze tvuj narok byl uplatnen pozde az po rozhodnuti soudu - tohle je civilni pravo a to moc nevim/. To by se tam pak asi napasovat dalo.

Příspěvek upraven 09.04.14 v 20:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
9.4.14 20:40
@JaniceB píše:
@darsina Hele myslim, ze se budes muset bratit na soud, ktery o tom bankrotu rozhodl a s namitkou, ze jsi veritel a ze tvuj dluh nebyl zapocten. Pak jen v pripade, ze by tohle nikdo nijak neresil, tak bych to resila predanim vymahacum…to ze bankrotuje neznamena, ze ti nema zaplatit ani ň. Mas na to doufam papir? Pokud ne, tak aspon svedka.

mám svědka + podepsanou sménku na dluh… je to ale šok… člověka, kterého znáš celý život… vlastně neznám:-( no jsem naštvaná… hlavně teda na sebe!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
9.4.14 20:41
@darsina píše:
mám svědka + podepsanou sménku na dluh… je to ale šok… člověka, kterého znáš celý život… vlastně neznám:-( no jsem naštvaná… hlavně teda na sebe!! :zed:

když to předám exekutorovi tak bych dostala asi celou částku??? nebo ne… ježiš… jsem poučená :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 20:43

@darsina Nevim hele. Oni ted obcana hodne predelavali a nevim, jestli tam nahodou nebude, ze kdyz je nekdo v bankrotu, tak exekuce neni mozna…ono totiz zbankrotovat taky nemuze ten, kdo neco ma. Takze patrne musela dokladat, ze nema nic, nez dluhy a napr. prijem, ze ktereho bude platit tu cast veritelum, kterou ji urcil soud. Takze to je zacarovany kruh.

Příspěvek upraven 09.04.14 v 20:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
9.4.14 20:43
@JaniceB píše:
@darsina A jeste bych zvazila podat trestni oznameni pro podvod. Precejen ta castka je nad 5000 kc a ona ten bankrot nahlasila bez tveho vedomi - tudiz s ucelem ti zjevne nic nezaplatit /je to trochu slozitejsi a je to hlavne az posledni moznost (ultima ratio - kdybys to podala ted, pripravila by ses mozna o moznost smysluplneho trestnepravniho reseni)…musela bys i dokladat, ze soudy rozhodly tak, ze nic nedostanes nebo ze tvuj narok byl uplatnen pozde az po rozhodnuti soudu - tohle je civilni pravo a to moc nevim/. To by se tam pak asi napasovat dalo.Příspěvek upraven 09.04.14 v 20:42

děkuji za radu, fakt vzteky vařím! :zed: jsem debil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 20:44

@darsina Nejsi…za tohle nemuzes. Jen je to ponauceni pro priste…ze nikomu nic nepujcovat a nebo to zajistit nejakym movitym majetkem dluznika a smluvne k tomu. /zastavni pravo/

Příspěvek upraven 09.04.14 v 20:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
9.4.14 20:44
@darsina píše:
děkuji za radu, fakt vzteky vařím! :zed: jsem debil!

zkusím napsat i jejím rodičům… prostě ty peníze chci… nejsem soc. pracovnice, abych ji dotovala!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 20:46

@darsina Hele rodice to asi nevyresi…to bych nedelala. Zkus to nejdriv po dobrem…rekni ji, ze uplatnis narok soudne, kdyz to nepujde, tak mimosoudne a podas trestni oznameni…treba ji tech 15 nebude stat za takovy potize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
9.4.14 20:46
@JaniceB píše:
@darsina Nejsi…za tohle nemuzes. Jen je to ponauceni pro priste…ze nikomu nic nepujcovat a nebo to zajistit nejakym movitym majetkem dluznika a smluvne k tomu. /zastavni pravo/Příspěvek upraven 09.04.14 v 20:45
:zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
9.4.14 20:47
@JaniceB píše:
@darsina Hele rodice to asi nevyresi…to bych nedelala. Zkus to nejdriv po dobrem…rekni ji, ze uplatnis narok soudne, kdyz to nepujde, tak mimosoudne a podas trestni oznameni…treba ji tech 15 nebude stat za takovy potize.

děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
9.4.14 20:49
@JaniceB píše:

a to si vem, že musela vědět, že je v pr… - protože kručela o dalších 20.000,– to jsem ale řekla, že ne… osvítilo mne :-/ tak to vůbec… normálně mne chtěla obložit a povedlo se jí to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
9.4.14 20:50
@JaniceB píše:

no změřit mi někdo tlak, tak ho mám v nebesích… tak vysoko! :zed: :nevim: jsem poučená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 21:38

@darsina No tak prave proto ti rikam, ze kdybys nijak neuspela, tak az shromazdis vsechny podklady, tak jako posledni moznost podej trestni oznameni. Za pokus to stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
9.4.14 21:52
@JaniceB píše:
@darsina No tak prave proto ti rikam, ze kdybys nijak neuspela, tak az shromazdis vsechny podklady, tak jako posledni moznost podej trestni oznameni. Za pokus to stoji.

aspoň trochu jsi mne uklidnila----- zkusím to… dělá účetní v galarii v liberci… já mám tchyniˇ na radnici v Liberci nahoře… přitlačím na pili

počkám co hedvika a uvidím… vem si, že si změnila tel. číslo našla jsem si ji až na facebooku…ta to měla spočítané:-) a já na ten její lep sedla:-d

moc Ti děkuju… zaptám se ty v tom děláš???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková