Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@gapple Urcite tohle v 1 fazi nejez…a surimi omezene radeji i ve 2 fai. Obsahuje priblizne 18 g sacharidu na 100 g. To je dost.
@sirikit píše:
@gapple Radím! Nesmíš brát za bernou minci všecko, co kde najdeš na webu, opatrně s informacemi z netu. Cukr je jednoznačně špatně v 1.i 2. fázi, 3. nemám nastudovanou, ale žádná výhra to určitě nebude ani tam. Olej vůbec, ve vyjímečných případech, kdy to jinak nejde, Dukan doporučuje vymáznout nádobu olejem, setřít ubrouskem a dát tam maso nebo cos na tom chtěla dělat. Já oleje nepoužívám nikdy žádný v ničem. Rajčatový protlak bych v 1.f. nepoužila a krabí tyčinky taky ne, strašně moc sacharidů, holky to tu v dávné historii dopodrobna řešily. V první fázi na sebe buď pes a jez výhradně povolené maso, odtučněný tvaroh - jasně, se sladidlem, popřípadě aromatem, nízkotučný jogurty, vajíčka…a vlastně tečka.Příspěvek upraven 09.04.14 v 13:52
díky moc, asi si nakonec budu muset koupit celou knížku, protože někde se dočtu, že například právě ty krabí tyčinky můžu už od IF a marinované tofu taky a jinde je to naopak. hmhmmh. každopádně když jsem si nebyla jistá, nepojedla jsem :--)) už chci mít tak krásné výsleky jako vy ![]()
@sirikit Ulcer je pekny svinstvo…to hudak holka. Fakt budme vdecne za par kil navic…jsme zdrave.
@gapple Tofu muzes. Kup si uzene a nemusis marinovat. Chutna jako maso.
Já jsem myslela to, co se prodává rovnou marinované tofu, co prodávají mezi uzeným a natural
?
Holky mam jeste jednu otazku, mam v lednici ovoc. mliko s obsahem 0,1tuku, muzu ho treba ke svacine?
@Janicka 22 pokud nemusíš, tak si ho v I. F nedávej. Jśou povoleny dva ovocné jogurty denně, ale váha ti půjde dolů pomaleji.
Ok, diky za radu..hodte mi prosim jeste nekdo nejakou inspiraci, co na svacinu, dneska si dam ten tvaroh se skorici, ale co zitra
a taky nevim co zitra k veceri, kdyz zu rano budu mit dukan. placky, k obedu lososa
@gapple píše:
díky moc, asi si nakonec budu muset koupit celou knížku, protože někde se dočtu, že například právě ty krabí tyčinky můžu už od IF a marinované tofu taky a jinde je to naopak. hmhmmh. každopádně když jsem si nebyla jistá, nepojedla jsem :--)) už chci mít tak krásné výsleky jako vy
No, já si na začátku taky myslela, že už je mi princip jasný a že nic víc, než co mi dá tahle diskuze, beztak nepotřebuju. V zásadě asi většinu věcí dělám dobře - hubnu pomalu, ale pořád… jak říkám, 8 kilo dole. Jenže s hubnutím roste chuť, už jsem to tu říkala. Je mi 48, mám 165/69,5 teď, začínala jsem na 78. Dukan mi to spočítal na 64,3, já jsem samozřejmě už od začátku chtěla míň, takže 62…a podle BMI mi ideálně vychází 60..
Taže jsem sama zvědavá, kam až mi to půjde. Rozumíš, dřív bych někdy touhle dobou končila a byla spokojená, stejně ze mně okolí padá do mdlob, jak jsem krásně shodila. S touhle výškou je 8 kilo docela vidět, ale já se rozhodně chci dostat aspoň na tu váhu spočítanou Dukanem. Takže běh na dlouhou trať a po dvou a půl měsících najednou mám potřebu tu knížku mít, na rozdíl od Janice mám po odstěhování dcery jednu knihovnu doma volnou. ![]()
@Janicka 22 Volský oko hozený na dva plátky krůtí šunky udělané na teflonu. Pannacotta z tvarohu, jogurtu a želatiny, slazeno sladidlem + aroma, tuňák v konzervě (ve vlastní šťávě), salát ze šmakouna ála vlašák a kousek Dukanova chlebíku (šmakoun na kostky,2 plátky krůtí šunky nakrájet nadrobno, 1 vejce natvrdo taktéž na kostky, 1 sterilovaná okurka nastrouhat, vmíchat zálivku: nízkotučný jogurt, maličko dijonské hořčice, sladidlo, špetka soli, pepř, kapka octa.)
@sirikit píše:
No, já si na začátku taky myslela, že už je mi princip jasný a že nic víc, než co mi dá tahle diskuze, beztak nepotřebuju. V zásadě asi většinu věcí dělám dobře - hubnu pomalu, ale pořád… jak říkám, 8 kilo dole. Jenže s hubnutím roste chuť, už jsem to tu říkala. Je mi 48, mám 165/69,5 teď, začínala jsem na 78. Dukan mi to spočítal na 64,3, já jsem samozřejmě už od začátku chtěla míň, takže 62…a podle BMI mi ideálně vychází 60..Taže jsem sama zvědavá, kam až mi to půjde. Rozumíš, dřív bych někdy touhle dobou končila a byla spokojená, stejně ze mně okolí padá do mdlob, jak jsem krásně shodila. S touhle výškou je 8 kilo docela vidět, ale já se rozhodně chci dostat aspoň na tu váhu spočítanou Dukanem. Takže běh na dlouhou trať a po dvou a půl měsících najednou mám potřebu tu knížku mít, na rozdíl od Janice mám po odstěhování dcery jednu knihovnu doma volnou.
@gapple jo, to znám. Já vždy trpím o víkendu
To mám u pusy furt něco a už nevím, co bych z těch zdravých věcí snědla
Někdy to beru už vážně s humorem
![]()
@Helen77 píše:
@gapple jo, to znám. Já vždy trpím o víkenduTo mám u pusy furt něco a už nevím, co bych z těch zdravých věcí snědla
Někdy to beru už vážně s humorem
![]()