Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1090
9.4.14 13:51

@gapple chyba, v I. F určitě ne. MOžná tak ve IV :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 14:02

@gapple Urcite tohle v 1 fazi nejez…a surimi omezene radeji i ve 2 fai. Obsahuje priblizne 18 g sacharidu na 100 g. To je dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
9.4.14 14:02
@sirikit píše:
@gapple Radím! Nesmíš brát za bernou minci všecko, co kde najdeš na webu, opatrně s informacemi z netu. Cukr je jednoznačně špatně v 1.i 2. fázi, 3. nemám nastudovanou, ale žádná výhra to určitě nebude ani tam. Olej vůbec, ve vyjímečných případech, kdy to jinak nejde, Dukan doporučuje vymáznout nádobu olejem, setřít ubrouskem a dát tam maso nebo cos na tom chtěla dělat. Já oleje nepoužívám nikdy žádný v ničem. Rajčatový protlak bych v 1.f. nepoužila a krabí tyčinky taky ne, strašně moc sacharidů, holky to tu v dávné historii dopodrobna řešily. V první fázi na sebe buď pes a jez výhradně povolené maso, odtučněný tvaroh - jasně, se sladidlem, popřípadě aromatem, nízkotučný jogurty, vajíčka…a vlastně tečka.Příspěvek upraven 09.04.14 v 13:52

díky moc, asi si nakonec budu muset koupit celou knížku, protože někde se dočtu, že například právě ty krabí tyčinky můžu už od IF a marinované tofu taky a jinde je to naopak. hmhmmh. každopádně když jsem si nebyla jistá, nepojedla jsem :--)) už chci mít tak krásné výsleky jako vy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 14:03

@sirikit Ulcer je pekny svinstvo…to hudak holka. Fakt budme vdecne za par kil navic…jsme zdrave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
9.4.14 14:05

@gapple Tofu muzes. Kup si uzene a nemusis marinovat. Chutna jako maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
9.4.14 14:05

@gapple knížku doporučuji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
9.4.14 14:06

Já jsem myslela to, co se prodává rovnou marinované tofu, co prodávají mezi uzeným a natural :-)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
9.4.14 14:07

Holky mam jeste jednu otazku, mam v lednici ovoc. mliko s obsahem 0,1tuku, muzu ho treba ke svacine?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
9.4.14 14:08

@Janicka 22 pokud nemusíš, tak si ho v I. F nedávej. Jśou povoleny dva ovocné jogurty denně, ale váha ti půjde dolů pomaleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
9.4.14 14:15

Ok, diky za radu..hodte mi prosim jeste nekdo nejakou inspiraci, co na svacinu, dneska si dam ten tvaroh se skorici, ale co zitra :nevim: a taky nevim co zitra k veceri, kdyz zu rano budu mit dukan. placky, k obedu lososa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
9.4.14 14:29
@gapple píše:
díky moc, asi si nakonec budu muset koupit celou knížku, protože někde se dočtu, že například právě ty krabí tyčinky můžu už od IF a marinované tofu taky a jinde je to naopak. hmhmmh. každopádně když jsem si nebyla jistá, nepojedla jsem :--)) už chci mít tak krásné výsleky jako vy :-)

No, já si na začátku taky myslela, že už je mi princip jasný a že nic víc, než co mi dá tahle diskuze, beztak nepotřebuju. V zásadě asi většinu věcí dělám dobře - hubnu pomalu, ale pořád… jak říkám, 8 kilo dole. Jenže s hubnutím roste chuť, už jsem to tu říkala. Je mi 48, mám 165/69,5 teď, začínala jsem na 78. Dukan mi to spočítal na 64,3, já jsem samozřejmě už od začátku chtěla míň, takže 62…a podle BMI mi ideálně vychází 60.. :nevim: Taže jsem sama zvědavá, kam až mi to půjde. Rozumíš, dřív bych někdy touhle dobou končila a byla spokojená, stejně ze mně okolí padá do mdlob, jak jsem krásně shodila. S touhle výškou je 8 kilo docela vidět, ale já se rozhodně chci dostat aspoň na tu váhu spočítanou Dukanem. Takže běh na dlouhou trať a po dvou a půl měsících najednou mám potřebu tu knížku mít, na rozdíl od Janice mám po odstěhování dcery jednu knihovnu doma volnou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75759
9.4.14 14:35

@Janicka 22 Volský oko hozený na dva plátky krůtí šunky udělané na teflonu. Pannacotta z tvarohu, jogurtu a želatiny, slazeno sladidlem + aroma, tuňák v konzervě (ve vlastní šťávě), salát ze šmakouna ála vlašák a kousek Dukanova chlebíku (šmakoun na kostky,2 plátky krůtí šunky nakrájet nadrobno, 1 vejce natvrdo taktéž na kostky, 1 sterilovaná okurka nastrouhat, vmíchat zálivku: nízkotučný jogurt, maličko dijonské hořčice, sladidlo, špetka soli, pepř, kapka octa.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
9.4.14 14:41
@sirikit píše:
No, já si na začátku taky myslela, že už je mi princip jasný a že nic víc, než co mi dá tahle diskuze, beztak nepotřebuju. V zásadě asi většinu věcí dělám dobře - hubnu pomalu, ale pořád… jak říkám, 8 kilo dole. Jenže s hubnutím roste chuť, už jsem to tu říkala. Je mi 48, mám 165/69,5 teď, začínala jsem na 78. Dukan mi to spočítal na 64,3, já jsem samozřejmě už od začátku chtěla míň, takže 62…a podle BMI mi ideálně vychází 60.. :nevim: Taže jsem sama zvědavá, kam až mi to půjde. Rozumíš, dřív bych někdy touhle dobou končila a byla spokojená, stejně ze mně okolí padá do mdlob, jak jsem krásně shodila. S touhle výškou je 8 kilo docela vidět, ale já se rozhodně chci dostat aspoň na tu váhu spočítanou Dukanem. Takže běh na dlouhou trať a po dvou a půl měsících najednou mám potřebu tu knížku mít, na rozdíl od Janice mám po odstěhování dcery jednu knihovnu doma volnou. :mrgreen:
:potlesk: :palec:
super díky za motivaci, já měřím 158cm tak snad to bude taky vidět :-) koupím si ji, dlouho jsem si žádnou knížku /když nepočítám večerní pohádky pro dcerky/ nepřečetla jinak dneska jsem 3 den IF v práci se to drží lépe, než doma :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
9.4.14 14:43

@gapple jo, to znám. Já vždy trpím o víkendu :twisted: To mám u pusy furt něco a už nevím, co bych z těch zdravých věcí snědla :mrgreen: Někdy to beru už vážně s humorem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
9.4.14 14:47
@Helen77 píše:
@gapple jo, to znám. Já vždy trpím o víkendu :twisted: To mám u pusy furt něco a už nevím, co bych z těch zdravých věcí snědla :mrgreen: Někdy to beru už vážně s humorem :lol: :lol:
:-))) víkendy budou vražedné, ale na druhou stranu v sobotu můžu první zeleninu. jupí! a teď jsem se koukala na netu složení tofu a jak uzené, tak marinované také obsahuje olej. tak pořád nvím, jestli ho můžu v 1F. věc se má tak, že ho mám v práci v lednici a pokaždý, když si jdu do kuchyňky pro vodu, tak na mě z tý lednice řve, MÍÍŠOO MÍÍÍŠOOO TADY JSEM, DEJ SI MĚ!.-) asi už mi hrabe
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková