Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@rehe píše:
Dobré ráno Dukanky, tak po víkendu a týdnu stagnace váhy hrdě hlásím, že jsem zářivýpříklad toho, že to funguje. Po týdnu trápení na váze kolem 68 dnes ráno 66,5 a už je mi vážně všechno veliké
Přeji všem krásný den
No ahoj Rehouši, kdybych tě neměla tak ráda, tak už s tebou fakt přestanu kamarádit!
Jsi hvězda, na koilik že teda finálně chceš zhubnout? Matně si vzpomínám, žes kdysi psala něco o 68..? Chm chm..
Já dneska 69,3, takže moje dukaní minimum. Od minulého pondělka skok o 80 dkg, týden předtím to bylo o 70 dkg, takže v téhle fázi (skoro 9 kilo dole od začátku hubnutí) mi to přijde pořád vcelku o. k. Leze to pomalu, ale pořád. ![]()
@Janicka 22 Ty jsi byla v 1f.,že? Víš co, já před Dukanem chodila spáchat něco většího vcelku nepravidelně, jednou za dva tři dny… zdravotní problémy žádný, prostě zřejmě strávím i hřebík.
Pak jsem v rámci dukanky střídala 5/5 - a v zeleninových dnech jsem chodila pravidelně každý den, v bílkovinových zas tak za dva tři… no a teď jsem zpřísnila, ať mi váha nestagnuje, jedu 5BD/2BZ a zas už se na wécku vyznamenávám ve větším stylu třeba po třech dnech. Ale podotýkám - žádný křeče, pak ve finále žádný problém, jen je prostě zřejmě míň odpadu, no. Dřív, ještě dávno před Dukanem, jsem se někde překvapeně dočetla, že třeba Masajové, kteří se živí v podstatě jenom krví a mlékem zvířat, latríny jako takové v podstatě nepotřebují, protože nic většího defacto nedělají. Stráví všecko do mrtě.
Takže já tak nějak na každodenním výkonu netrvám, pokud nemám nějaké břišní problémy, křeče nebo trabl se pak na WC „vymáčknout“, když už na mně opravdu přijde potřeba. Což nemám. Kde je psáno, že se musí každej den? A pak ta radost na váze, když se dílo konečně podaří, no ne?
Do projímadel bych moc nešla, ani Dukan je nedoporučuje a člověku to dá zdravý rozum.
@JaniceB píše:
@darsina Mléko susene odtucnene. A skrob solamyl se nemuze…ten je bramborovej. Takze Gustin - kukuricnej…asi taky zadna vyhra no…ale nedava se ho moc.
ok - díky
@JaniceB píše:
Tak ja jsem vcera zkusila metodu sacharidoveho soku:) A vaha mi zase stoji. Takze to tak budu delat az v te treti fazi a ted si to proste budu hlidat:) Takze je to tak, ze do 50 g denne a hubne se krasne. Jakmile se to prestreli, tak vaha stoji a kdyz se to presahne o dost, tak leze nahoru…Alespon u me to tak je:) Ale jsem na 56 kg. Takze no stress:)
no tak já jsem dnes teda nějaká špatná:-( depky… holky včera 85,3kg a dnes 87,2 kg po EE… mám průjem jako hrom:-(… a víš co kjsem si dala k snídošce:-))) udělala jsem si sladkou mufinu:-)a vyšlehala trochu tvarohu se slad. a trochu van. aroma… a je mi dobře… všeho bylo jak má… trošku… já si myslím, že asi vím, co mi to včera udělalo:-( koupila jsem si sušené hovězí v pepři… dala jsem si jen tak bez ničeho… za chvilku křeče do žaludku… a bylo:-( toho pepře tam bylo opravdu moc… takže já opět houpi hou… s váhou
Holky já dneska vlezla na váhu a měla jsem 88,5 kg (začínala jsem před 9 dny s 91 kg - ne-li o trochu více)
Líbí se mi jak tahle dieta funguje
Do konce roku budu jak proutek ![]()
@denikbaculky Skvělé, tak to má být ![]()
@darsina to bude v pohodě. Dej si dnes poctivý bílkovinový den a uvidíš jak váha půjde dolů.
Já se o víkendu moc nehlídala a váha ukazuje stále stejně. Jsme ráda, že i udržovací fáze funguje ![]()
@sirikit No jsem také ráda, že se mi to pohnulo. Já vím, že jsem říkala 68, ale když mi to tak pěkně jde, tak dojedu 2F do dovolené a přejdu do 3F a potom se uvidí. Teď už je to fakt paráda a jsem spokojená, jenže Dukan mě fakt baví. Konečně mohu hodně jíst, včera jsem snědla celou dávku moravských koláčů, kus kuřete, pizu, tvaroh… ![]()
@Janicka 22 Já tam nic špatného nevidím. Ale to pití, 2 litry je málo, asi zde bude zakopaný pes. Vypiju určitě přes 3 litry a když ne, tak hned mám zácpu nebo mi vyleze váha. Tak se pokus ![]()
@JaniceB píše:
@darsina Ty jo…a ty sacharidy si hlidas?
Holka hlídám… vůbec nevím, co se děje… vúbec… jsem z toho v šoku… a to se fakt nepřejídám… jim snídaně, svačina, oběd, svačina a večeři v 17 hod… piju 3 litry… a takhle jsem teda stoupla… nechápu
@darsina píše:
Holka hlídám… vůbec nevím, co se děje… vúbec… jsem z toho v šoku… a to se fakt nepřejídám… jim snídaně, svačina, oběd, svačina a večeři v 17 hod… piju 3 litry… a takhle jsem teda stoupla… nechápu
kolikjrát se do jídla musím nutit, abych dodržela nějakou pravidelnost:-(
@darsina píše:
A vylezla jsi na tu váhu ještě jednou? Já mám digitální a taky se mi občas stane, že to najednou ukáže o kilo blbě, já se zaraduju nebo zděsím…nečež váha napíše „C“,nevím, co to má znamenat - asiže curva… A pak už mně zváží normálně. O víkendu jsem takhle málem vyhlašovala poplach, protože můj už tak dost štíhlej chlap mi nezvózně oznámil, že od Vánoc (žádnou dietu samozřejmě nedrží) shodil 6 kilo, takže má odpoledne najedenej 67. Na cca 180 výšky. Kouří jak prokoplý kamna, žádnej abstinent není a tak jsem dost znervózněla - to nikdy není dobrý, když člověk začne nekontrolovaně hubnout. A druhý den měl nalačno 69,což sice taky žádná hitparáda, ale na preventivku ho ženu, až bude mít volno v květnu, a ne akutně, jak jsem v tu sobotu předpokládala. Taky co vidí, to musí mít. ![]()
@sirikit ano, taky se mi to stalo u digitální. Neukázala dobře a já začala panikařit. 2× ukázala špatnou hodnotu a po třetí správnou. Mrška! ![]()