Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@denikbaculky píše:
Holky mě taky umřel nedávno pejsek, v březnu, bylo mu už skoro 16. Tak se holky držte vím, jak vám je…
Jinak děkuju za rady ohledně počítání vajíček. On to podle mě nenaridil Dukan ale doktoři všeobecně kvůli cholesterolu… No uvidím. Budu je používat jen na pečení.
vajíčka opravdu používej na pečení… ale bílků můžeš zdlábnout kolik chceš… pokud se nemýlím… bílek je neomezeně… já si ho dám do hrnku… na chvilku do mikrovlnky a hotovo… nakrájím na Duk. housku… a mám snídošku ![]()
@darsina Ja davam hodne zeleniny a nezahustuji…proste to rozmixuju, jsem lina pasirovat, a necham podle potreby huste…
@Helen77 Dekuju…no uvidime zitra, az se telo vzpamatuje:) Zatim to ale vypada na ubytek 1,5 kg za tenhle tyden…
@darsina píše:
vajíčka opravdu používej na pečení… ale bílků můžeš zdlábnout kolik chceš… pokud se nemýlím… bílek je neomezeně… já si ho dám do hrnku… na chvilku do mikrovlnky a hotovo… nakrájím na Duk. housku… a mám snídošku
Pouzivam ho v B dnech stejne…akorat jako prilohu k masu:) Uz me nebavilo samotny kure:) A do nej pridavam koreni podle chuti. Je to takove lepsi na tu prilohu.
@allusacz píše:
Ahojky holky, hrozne probuzeni, prisla jsem
z hospody ve 2 v noci nebot jsem nemohla
hosty dostat domu, ve 4.20 rano mi volala
maminka, ze nas labrador Saminka ma
zase zachvat a umira. Ted tady sedime a
bulime, cekame az se rozedni a jdeme
kopat hrobecek. Je mi hrozne, ale nemuzu
v tom maminku nechat samotnou, tak to
musime zvladnout nez budu otvirat. Vzpo-
mente si dnes na nas, brzy se ozvu paa
je mi to strašně líto
opět brecim a jsem s tebou ![]()
Včera jsme slavili 3 narozeniny našich pejsků a zároveň breceli nad stratou nasi milované Laurynky která nepřežila porod. Porad to jeste moc boli. Drz se ![]()
@darsina to jsou rana vid, jdu se ti pochlubit s dortem a tady takové smutné zprávy.
Tak jo… Dortik se moc povedl a pejskům chutnal…ale stačí ho delat z poloviční dávky, protože je opravdu velký ![]()
Jinak holky, odhodlala jsem se a vlezla na váhu - 5,3 za necelý měsíc a to bez cvičeni…v pondělí konecne začínám s rehabilitaci, tak to bude zase o neco lepsi ![]()
Ahojte ženy, to je tu truchlivo dneska po ránu… všem po ztrátě pejska držím palce, ať se dokážou přenést - a stejně jako Rehe si honem rychle začnou shánět nového štěňoucha.
@JaniceB Jsi prostě úžasná, jak ty s tou váhou cvičíš, to nemá v této diskuzi historické obdoby! Takže 15. jdeš přesně dle Dukanových rad do třetí, jo?
![]()
A na odlehčení foto našeho Kerouše včera zvečera. Je to teda Carrie, ale víte, jak to chodí s oslovováním pejsků - a vlastně i členů rodiny. Keruška totiž byla v minulém životě buď kočička, nebo přímo jaguár, takže vyžaduje vyvýšená místa co pozorovatelny a taky na nich spí: proč myslíte, že máme neustále tak blbě odsunutou záclonu, viz foto? Přece aby pejsek viděl z okna!
Včera jsem ji fotila a smála se, že hotovej gepard na větvi akácie… a muž zamilovaně odvětil, že Keroušek je ovšem mnohem hezčí než gepard! Málem jsem se počurala - představte si to africký safari, kdyby se tam po větvích stromů v buši povalovalo tohle. ![]()
Já tradičně nestíhám číst…
Ale po týdnu ve 3. fázi, před menses mám 51,6! Hurá
jde to hezky dolů, od té doby, co se tím tolik nestresuju… Když si zapomenu dukanní sváču doma, prostě koupím celozrnnou bagetku a kuřecí dětskou šunku a je to
je to fajn… plus jablečná vláknina asi zabrala, takže je to skvělé.
Jinak je mi smutno z toho, co se tu psalo. Úplně chápu všechny pocity. Máme fenku kokršpaněla, 11 let a teď má problémy se vstáváním a do schodů a ze schodů
Takže se o ní bojíme celá rodina, už to má po několikáté a vždycky dostala injekci a byla ok… ale je to častější a častější ![]()
@sirikit
Hele presne 15.4 asi ne…ja se chci dohrabat trochu pod tech 55 - at je tam rezerva. Ale uz fakt moc nechybi k me spokojenosti…navrch fakt cvicim jak blba…takze i ten rozestup se mi uz o centrimetr zlepsil..a tem 1 blbej centimetr svalu od sebe znamenal 8 cm v pase
Stale mi ale zbyva navic 15 cm…coz uz teda asi fakt nedam.
Ty jo @JaniceB fakt super výsledek
Gratulace!
Abychom odlehčili trochu téma - co plánujete dnes k obědu? Mám dnes BZ, takže budu dělat kuřecí špízy s paprikou.
@denikbaculky Ja taky…ale jelikoz jsme doma jak u vyzraneho zubu a chystame se na nakup az odoledne, tak si dam tofu pizzu…vcera jsem tu veceri vynechala, protoze po cviceni jsem do sebe hodila proteinak a pak uz jsem fakt nemela hlad - jeste kdyz jsem do sebe nalivala to vino
- takze si ji dam k obedu:)
Holky pro odlehceni:
Trefte tucnaka…nejvyssi skore bylo 590:) Ja mela 587,7:))))))))))))
A nasla jsem si boticky:)
http://www.moderni-boty.cz/…a-klinu-7648