Dukanova dieta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
489
12.4.14 08:50
@denikbaculky píše:
Holky mě taky umřel nedávno pejsek, v březnu, bylo mu už skoro 16. Tak se holky držte vím, jak vám je… :,(
Jinak děkuju za rady ohledně počítání vajíček. On to podle mě nenaridil Dukan ale doktoři všeobecně kvůli cholesterolu… No uvidím. Budu je používat jen na pečení. :-)

vajíčka opravdu používej na pečení… ale bílků můžeš zdlábnout kolik chceš… pokud se nemýlím… bílek je neomezeně… já si ho dám do hrnku… na chvilku do mikrovlnky a hotovo… nakrájím na Duk. housku… a mám snídošku :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
12.4.14 09:15

@darsina Ja davam hodne zeleniny a nezahustuji…proste to rozmixuju, jsem lina pasirovat, a necham podle potreby huste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
12.4.14 09:15

@Janicka 22 Jukni do fotek. Helen tam davala odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
12.4.14 09:16

@Helen77 Dekuju…no uvidime zitra, az se telo vzpamatuje:) Zatim to ale vypada na ubytek 1,5 kg za tenhle tyden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
12.4.14 09:17
@darsina píše:
vajíčka opravdu používej na pečení… ale bílků můžeš zdlábnout kolik chceš… pokud se nemýlím… bílek je neomezeně… já si ho dám do hrnku… na chvilku do mikrovlnky a hotovo… nakrájím na Duk. housku… a mám snídošku :-)))

Pouzivam ho v B dnech stejne…akorat jako prilohu k masu:) Uz me nebavilo samotny kure:) A do nej pridavam koreni podle chuti. Je to takove lepsi na tu prilohu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
12.4.14 09:48
@allusacz píše:
Ahojky holky, hrozne probuzeni, prisla jsem
z hospody ve 2 v noci nebot jsem nemohla
hosty dostat domu, ve 4.20 rano mi volala
maminka, ze nas labrador Saminka ma
zase zachvat a umira. Ted tady sedime a
bulime, cekame az se rozedni a jdeme
kopat hrobecek. Je mi hrozne, ale nemuzu
v tom maminku nechat samotnou, tak to
musime zvladnout nez budu otvirat. Vzpo-
mente si dnes na nas, brzy se ozvu paa :andel:

je mi to strašně líto :,( opět brecim a jsem s tebou :,(
Včera jsme slavili 3 narozeniny našich pejsků a zároveň breceli nad stratou nasi milované Laurynky která nepřežila porod. Porad to jeste moc boli. Drz se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
12.4.14 10:05

@darsina to jsou rana vid, jdu se ti pochlubit s dortem a tady takové smutné zprávy.
Tak jo… Dortik se moc povedl a pejskům chutnal…ale stačí ho delat z poloviční dávky, protože je opravdu velký :lol:
Jinak holky, odhodlala jsem se a vlezla na váhu - 5,3 za necelý měsíc a to bez cvičeni…v pondělí konecne začínám s rehabilitaci, tak to bude zase o neco lepsi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75801
12.4.14 10:09

Ahojte ženy, to je tu truchlivo dneska po ránu… všem po ztrátě pejska držím palce, ať se dokážou přenést - a stejně jako Rehe si honem rychle začnou shánět nového štěňoucha.
@JaniceB Jsi prostě úžasná, jak ty s tou váhou cvičíš, to nemá v této diskuzi historické obdoby! Takže 15. jdeš přesně dle Dukanových rad do třetí, jo? :potlesk: :potlesk:

A na odlehčení foto našeho Kerouše včera zvečera. Je to teda Carrie, ale víte, jak to chodí s oslovováním pejsků - a vlastně i členů rodiny. Keruška totiž byla v minulém životě buď kočička, nebo přímo jaguár, takže vyžaduje vyvýšená místa co pozorovatelny a taky na nich spí: proč myslíte, že máme neustále tak blbě odsunutou záclonu, viz foto? Přece aby pejsek viděl z okna!
Včera jsem ji fotila a smála se, že hotovej gepard na větvi akácie… a muž zamilovaně odvětil, že Keroušek je ovšem mnohem hezčí než gepard! Málem jsem se počurala - představte si to africký safari, kdyby se tam po větvích stromů v buši povalovalo tohle. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51
12.4.14 10:31

Já tradičně nestíhám číst… :( Ale po týdnu ve 3. fázi, před menses mám 51,6! Hurá :) jde to hezky dolů, od té doby, co se tím tolik nestresuju… Když si zapomenu dukanní sváču doma, prostě koupím celozrnnou bagetku a kuřecí dětskou šunku a je to :) je to fajn… plus jablečná vláknina asi zabrala, takže je to skvělé.

Jinak je mi smutno z toho, co se tu psalo. Úplně chápu všechny pocity. Máme fenku kokršpaněla, 11 let a teď má problémy se vstáváním a do schodů a ze schodů :( Takže se o ní bojíme celá rodina, už to má po několikáté a vždycky dostala injekci a byla ok… ale je to častější a častější :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
12.4.14 10:47

@sirikit :mrgreen: Hele presne 15.4 asi ne…ja se chci dohrabat trochu pod tech 55 - at je tam rezerva. Ale uz fakt moc nechybi k me spokojenosti…navrch fakt cvicim jak blba…takze i ten rozestup se mi uz o centrimetr zlepsil..a tem 1 blbej centimetr svalu od sebe znamenal 8 cm v pase 8o Stale mi ale zbyva navic 15 cm…coz uz teda asi fakt nedam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
12.4.14 10:48

@majajilk No super! Sikulka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
12.4.14 11:30

Ty jo @JaniceB fakt super výsledek ;-) Gratulace!
Abychom odlehčili trochu téma - co plánujete dnes k obědu? Mám dnes BZ, takže budu dělat kuřecí špízy s paprikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
12.4.14 12:01

@denikbaculky Ja taky…ale jelikoz jsme doma jak u vyzraneho zubu a chystame se na nakup az odoledne, tak si dam tofu pizzu…vcera jsem tu veceri vynechala, protoze po cviceni jsem do sebe hodila proteinak a pak uz jsem fakt nemela hlad - jeste kdyz jsem do sebe nalivala to vino :oops: - takze si ji dam k obedu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
12.4.14 12:08

Holky pro odlehceni:

Trefte tucnaka…nejvyssi skore bylo 590:) Ja mela 587,7:))))))))))))

http://www.obrazovka.cz/…/tucnak.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13473
12.4.14 12:11

A nasla jsem si boticky:)
http://www.moderni-boty.cz/…a-klinu-7648

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek