Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Efulka já bycho počkala na ovulaci a pak začala brát prášky, tým se nic nepokazí asi bych je brala tých 10dní at si cyklus moc nerozhodíš…odky ho beru já tak mám pravidelně MS i ovulaci a to mi dr chtěla taky nejdříve zkrátit cyklus jako u tebe
@lucka87
No, Dr. mi to dala také na zkráceni cyklu. Tak uvidím, co to udělá. Ještě beru gynex.
Ty bereš jen ten Duphaston?
Já totiž mívala ovulaci až cca 30 den cyklu. A teď ji mám „už“ teď (nebo tedy zítra, pozítří) 20. DC - to mi pomohl Gynex ![]()
Já nejdřív myslela, že nemám ovu vůbec…ještě beru listovku a ted jsem si koupila femibion 800 tak ho chci zkusit, jinak my už s manželem půjdeme na spermiogram když se nám nepovede do vánoc
ale stále doufám, že se zadaří ![]()
Listovku beru taky, ale to je spíš proti vývojovým vadám. A jak jsi zjistila, že máš ovulaci? Přes Dr. na UTZ?
Ahoj holky. Potřebuji radu. Včera jsem byla 9DPO a začala jsem špinit, do dobrání Duphastonu mi chybí ještě 3 dny a do menstruace mi chybí 5 dní. Asi to je rozjiždějící MS a ted nevím jesti mám dobrat ten Duphaston (ještě mi chybí tři dny a beru ho 1-0-1) nebo se na to už vykašlat. Nějak se mi to ještě nestalo. BT včera byla 36.9 a dnes 37.0.
@sofia3 pokud to bylo takhle brzo. tak si myslim ze jsi těhotna. Těhotenský test jsi si dělala???
@Pear84 Nedělala bo jsem včera byla teprve 9DPO a dnes 10DPO. Ovulaci vím na den přesně bo si měřím BT. A pořád trochu špiním a ráno i krev. To těhotenství by bylo super, ale já už tomu nechci věřit bo pak jsem zklamaná. Nevíš jestli mám dobrat ještě tan duphaston? Ve čtvrtek večer mám dobírat poslední tabletu.
@sofia3 ano klidne to dober nic se nestane.. Je to jen hormon. ![]()
@Pear84 Děkuji. Doberu to a uvidím jestli se MS rozjede nebo ne. Myslíš, že i při Duphastonu se mi muže MS rozjet? Zítra uvidím jestli mi stoupne BT a pokud ano, tak zkusím test. Třeba to bylo jen zahnízdění nebo něco podobného. Hodně holel to prý má. Já mám i ovulační krvácení, takže možná i při zahnízdění špiním.
Taky si myslím, že to může být zahnizďování
Moc ti to přeji!!
Já ještě 4 tabletky a pak budu čekat, jestli něco příjde nebo ne
Ale začíná mě pobolívat podbřišek, takže asi se mrcha blíží ![]()
@effulka tak u me taky bylo krvaceni začalo to večer a pak ráno trochu. Myslís že by to mohlo byt taky zahnizdovani??? Me jeste chybi dobrat jen dnes a pak zitra a v Nedeli posledni. ![]()
Mohlo
Ježíš, já bych nám to tááák přála!!!
Já dobrala včera, tak teď čekám, jestli dorazí nebo ne. Ale asi jo, bolí mě pořád podbřišek.
I když malá naděje tu je
jsem si dělala teď test a vidím tam neviditelného ducha
Jako možná je to také sugesce, žeee?
Ale je to 25 kový test, tak odpo jak pojedu ještě s malým ven, tak skočím koupit 10kový test - ten je přesnější a ráno testnu a ihned ti písnu ![]()
Ale také ten neviditelný duch může být to, že budu mít MS
čert ví ![]()
Ty už bys také mohla pomale testovat
Kolikátý den jsi po ovulaci?
Strašný, každý měsíc se touto dobou měním v testovacího šílence
i když jsem pak zklamaná, ale lepší vědět než doufat ![]()
Ahoj holky. Tak u me to zahnizdovani bohuzel nebylo. Dnes se mrcha rozjela a pořádně. Tak dnes začínáme 1DC. Ale budu to špinění, které trvalo 4 dny řešit s dr. Asi mi DUP nesedí.