Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pear84 píše: @petula prý ano.. Tvůj stav by tomu odpovidal…
pockej ted nevim jak to myslis? ![]()
@petulla tak jde o to že když se bere dříve nežli začne ovulace tak to může nepustit vajíčko. No a jinak to ma vliv na udržení žlutého těliska.
![]()
@Pear84 píše: @petulla tak jde o to že když se bere dříve nežli začne ovulace tak to může nepustit vajíčko. No a jinak to ma vliv na udržení žlutého těliska.
no ale to by mi teda nevylezla BT ne, kdyby se neuvolnilo?
![]()
Upřímně ano asi máš pravdu. S měřením BT nemám moc zkušenosti. ![]()
Efulka
Mala ma 2roky a 4mesice zkoušime 5mesicu, No ja mám cyklu každy meisc jinak, třeba 26,24,27,25 to mam od prvniho Ms co jsem dostala že jsem to mela nepravidelne.Mala se nam podařila hendka na poprve ale druhe nam trva vubec nevim ty jo z čeho vytaminy beru, chlap taky ovulku mam každy mesic bud 12,13den. Gynex neznam a to je na co? No ja Duphaston budu brat od pondelka 6dni tak uvdime tedkom poprve. A ty maš jak stare ditko?
Gynex je bylinny extrakt, který je na podporu těhotenství…
Co takhle jsem zjistila tak je velmi učinny a jeho učinky jsou skoro okamžité. Stačí prý jeden cyklus a jsi v tom. ![]()
Fakt a kde ho koupim v lekarne nebo v bilinkařstvi nevite kolik to stoji?
Da se prý objednat v lekarnách Dr. max. a v bylinkařství taky.. No a pohybuje se kolem 400kč.. číhni na netu..
A jak se ma brat to nevadi třeba že beru vitaminy kysl. listovou gs mamavit a třeba tedkom ješte do toho ten gynex?
Ne nevadí to na nic.. Jsou to jen bylinky a je to komplexní jsou tam všechny možné vytažky. Bere se to jedno kapátko sobě ale klidne partnerovi… To přesné dávkování je prý u toho… ![]()
Kukni zde http://www.lekarna.cz/gynex-30ml/?fg=1 nebo si to vygoogly
Buď se dá koupit přes net nebo ho mají i v některých lékárnách.
Ale fakt ho doporučuji ![]()
Já jsem ho brala 3 x denně 7 kapek. Jsem si to vždy nakapala do vody a vypila. Půl hodiny před a půl hodiny po se nesmí jíst (je to něco jako homeopatika). A doporučuje se hodně pít.
Jsem aspoň dodržovala i pitý režim ![]()
Po jedno cyklu - bere se to od 1 DC po tři týdny a pak je týden pauza.
Mě po tom jednom cyklu zbylo asi čtvrt lahvičky - to jsem dala kamarádce (bylo mi líto to vyhodit, když to bylo tak drahý). Tak jsem zvědavá, jestli jim to pomůže ![]()
Efulka
Jinak děkuji za info tento tyden si to koupim at to mam doma když mam dostat mesičky tento tyden, a kdo vám poradil ty bylinky Gynex? A vy jste se jak dlouho snažily.
Kamarádka brala Femigard - to je něco podobného jako Gynex, akorát je to jako by sirup. Mě přišel sympatičtější Gynex
Cena je podobná. Pokud bys nesehnala Gynex, tak se klidně kukni i na ten Femigard - http://www.hemann.cz/…igard-i.html.
S tím ale nemám zkušenosti.
Ještě jsme měli doma pyl perga - http://www.vceli-produkty.eu/…l-perga-100g To jsem brala já i manžel. Jednu lžičku denně.
Snažili jsme se jako by tři cykly a ten třetí se to podařilo (skrz Gynex, pyl perga, Duphaston - co pomohlo nejvíc netuším
).