Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Určitě bych si udělala těhu test a pokud budou jasné //, pak bych navštívila gynekologa. Je totiž možné, že třeba úplně jinak upraví dávkování nebo dokonce předepíše do 12tt. jinou hormonální stimulaci. Každopádně sama bych se bála do užívání pouštět. Jedna maminka v jiné diskusi psala že taky na 10 dní vysadila a nic se nestalo.
Vilusa:
no já si matně pamatuju že u druhé dcery jsem ho nasadila sama a řkel mně brát 2 denně já si vzala jen večer
no na příští Ko jak tam půjdu se ho zeptám já sem se na tak důležitý poznatek zapomněla zeptat ![]()
Já mám cyklus normálně 28. Takže až do dnešního dne tj. 28 bych se vůbec normálně nevzrušovala, ale jelikož už mi je vážně týden špatně a před 3 dny už byl na testu duch, tak jsem mu volala. Nicméně trval na svém, že musím vydržet zda opravdu dojde ke zpoždění. V případě že bych totiž nebyla těhu a duphaston užívala dál, udělala by prý nepořádek v hormonech a rozhodila celou MS včetně další ovulace. Proto je vždy bezpečnější raději na několik dní vynechat a opravdu čekat na zpoždění a pozitivní test. ![]()
Dobrá a kdyby byl jako test a nějaký spoždění sama by sis ho dala ono těhu pozná dle ulz až za 1 týden a t ještě ne uplně. No já se ho musím na příště zeptat takový to na víkend MS to je opravdu paráda.
Duch zda myslíš naklenění není snad pozitivní test ne musíš tu čárku aspon nafotit. A právě řeším zda musí být čárka pořádná nebo stačí obyčejná.
No já mu na další pokus zavolám at sem informovaná
Já jsem měla 1. dne menstruace 1.9., takže tam plánuji jít 1.10. ![]()
Já mu zítra brknu
tak pak ti poreferuju co mně řekl.
Držím ti palce at ti to dobře dopadne.
Tak jsem si dnes ráno udělala těhu test 29. den a jsou tam //. Hned jsem navštívila gynekologa, který mi místo Duphastonu předepsal vaginální zavádění Urogestanu 2× ráno a 2× večer. Prý je to Duphastonu podobné, ale raději dává Urogestan. Tak dnes začínám brát. ![]()
No ty seš teda rychlík gratuluju 4 tablety denně? mně z těch 3 utrogestanu bylo zle jak psovi mj dává duphaston ale kdoví co vymyslí příště
Ahoj. Chci se zeptat. Včera jsem dostala od doktorky na srovnání MS Duphaston. Ráno jsem ho nasadila a ve dvě začala dost krvácet. Mám ho ted vysadit?
@zatáčka zavolala bych si k dr
a kolikátý jsi den cyklu? krvácíš hodně?
@Muflu píše:
@zatáčka zavolala bych si k dra kolikátý jsi den cyklu? krvácíš hodně?
Na volání už právě bylo pozde. Včera jsem šla na gyndu s tim z že mám koncem měsíce operaci nohy a nesmím Mít ms. Tak mi predepsala duphaston aby se to vse stihlo. Mivam velmi nepravidelném cyklus. Dnes ráno jsem si dala první tabletku a kolem jedné přišla ms. Mam si vzit ted další nebo počkat na konec ms a pak si vzít až 16. Den cyklu?
Pockala bych na konec ms
a v pondeli s urcite zavolej co s tim
Nebue to bránit případnému odchodu špatného miminka?