Důvody vašich rozchodů s partnery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
ncc1701
9.10.13 16:25

Prvni byl fajn, ale po dvou letech jsem ho zacala brat spis jako kamaradku, byl moc zzenstilej. Druhej za dobu naseho vztahu osoulozil vsechny kolegyne a treti byl namyslenej pitomec. :)

• Citovat
  • Upravit
6388
9.10.13 18:53

1.po narození syna si uvědomil, že rodinu vlastně nechce a odešel za jinou
2.Hodnej, hodně mi pomáhal, ale neměla jsme žádnou svobodu a lhal, díky tomu jsem s odmilovala.Pak jsme se dozvěděla že mě podvedl, ještě jsem s ním byla, ale ne z lásky, spíš sem nechtěla být sama. Nakonec jsme se s ním rozešla kvůli
3.Zatím je to lepší a lepší, snad to vydrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
10.10.13 12:06

Tak ja - prvni kluk 2,5 roku, spolecne bydleni u rodicu, vyplynulo na povrch, jak je sebestredny, utracel porad jen za sebe, nasim prispival pakatel, chodil do hospody a nevazil si me - ukoncila jsem to, protoze jsem se zamilovala do jeho kamarada. - pul roku - alkoholik, ukoncila jsem to z hrdosti, i kdyz jsem ho milovala, dalsich x vztahu ztroskotalo na mem ponicenem sebevedomim a nulove sebehodnote. Bala jsem se byt sama a chtela jsem mit nekoho, abych se necitila menecenna. Pak vztah rok - sportovec, porad miloval svou byvalku, ani ja ho nemilovala, kraceni casu, at nejsem sama. Pak pul roku - zacal pracovat pro velkou firmu a hrablo mu, videl jen prachy, pak akce pres internet, ani jsme se nevideli, ale docela me to polozila a posledni cerstve rozvedeny s dvema detma, jeste jsme si to nerekli, ale uz to vlastne krachlo, duvody jsou nasnade - nema srovnany zivot. takze tak. A ted jsem vlastne sama:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
11.12.13 18:25
@Anonymní píše:
Tak jsem přemítala nad svým životem i nad svým současným partnerem-se kterým se rozejít nechci i když by to leckterá v mé situaci udělala,ale hlavně jsem tak zavzpomínala na ty vážnější doposud prožité vztahy, které jsem nakonec ukončila a nad důvody,které mě k tomu vedly a podělím se s vámi stručně a ráda bych se dozvěděla,jak jste to například měly vy..ty hranice,co ještě ano a co už ne..snad to není příliš vlezlé,myslím to spíš jako odlehčení.Děkuji a já tedy začnu:
1.chodil se mnou jen pro to,že jsem mu vzhledově připomínala jeho bývalou,kterou pořád miloval..když zjistil,že mám ale jinou povahu a chování než ona,tak se snažil to nenápadně ukončit..tohle jsem se dozvěděla od kamarádky a ukončila to sama..to bylo v útlém mládí :-x

2.šest let jsem ho uháněla a bezmezně milovala až se mi to povedlo a za měsíc jsem z toho byla vyléčená-ukázalo se,že je to impotentní narkoman :roll: :poblion:

3.velké vzplanutí lásky, ani 300km vzdálenost nebyla překážkou..když se ke mně nastěhoval,zjistila jsem,že je to nesebevědomá fňukna, navíc nesnášel mého syna, o kterém ale dobře věděl..mimoto jeho druhým domovem byla sázková kancelář :cert: :pocitac:

4. tak trochu starší a tak trochu ženatá známost, nejdříve jen kvůli sexu,ale velice brzo se z něj stalo štěně,které mi tisickrát denně volalo a nemohla jsem se ho zbavit :pankac:

5.magor,kterého zajímala jen kariéra a sebezdokonalovávání,absolutně z jiného světa,bez špetky bezprostřednosti, emocí nebo přirozenosti..navíc absolutní nezájem o sex :pocitac:

6.impotentní alkoholik,který hledal vzhledově dokonalou ženu,přitom byl vysoce inteligentní,takže jsem si vedle něj připadala jako blbka :jazyk:

Tak to je asi tak vše,vlastně nikdy se nikdo nerozešel se mnou :nevim: ,teď mám už 5 let jednoho,který má také chyby,ale jak to tak po sobě čtu,je nejpřijatelnější a mám ho ráda.
Dávám to radši anonymně,člověk nikdy neví kdo si to přečte.Díky :huban:

jejda, kde na takové týpky chodíš? 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí