Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@maity-star píše:
Propustena k domacimu lezenizitra 34+0, jeste aspon dva tydny!! Pri lezeni me boli zada :-/ tak uvidíme, spani bude orisek…
Drž se!!! Máš za sebou další metu, ukončený 34tt
a ostatní už dáš. Jak moc musíš ležet? Stačí v klidu, třeba sedět s narovnanými nohami, anebo fakt ležet?
Já už ležet nemůžu ani na jednom boku, takže dneska v noci změna asi 10 poloh, pak jsem to vzdala, podložila záda a spala v sedě ![]()
Dnešní noc opět super! Ve 23h mě opět začalo děsně bolet v podbříšku…už jsem sledovala hodiny, po 20 min to uplně odeznělo, ale holky se uplně hrozně hýbali do jedné. Potom jsem do tří usnula, než jsem šla opět na wc. Chudák manžel se neustále ptal, jest-li nepojedem, v 5 vstával a šel do práce, tak se asi moc nevyspal! Zatím mě ani jednou neztvrdlo břicho a to včera to bylo více jak 20×, někdy tvrdne i když jsem jen v klidu v polosedu a to dneska musím vytřít, tak se zase před nocí budu strachovat!
@maminka201 Proč už po 2měsících prodáváš autosedačku? Není to škoda?
@AlibabaA8 Ráda vysvětlím
Máme kočárek Roan Marita a nejstarší dcera chodí do školky, tzn.,že jsem musela koupit autosedačku, která je přímo na kočárek. Doma nikoho nemám, takže by neměl, kdo hlídat mimčo a mladší dceru než bych přišla ze školky tzn. že je musím brát sebou.Tak mám autosedačku nacvaknutou a vždy před školkou odcvaknu a jdeme do školky. Nevím jak jinak bych to dělala…korba je moc těžká a mimčo jen tak do ruky vzít nemužu, protože malá se ještě neumí sama převléct. Takže tuto už nepotřebuji
Jen mi zavazí. Už i tak prodávám pod cenou ![]()
Holky znovu nabízím věci pro miminko..Celkem 53kusu za 450kč. vč poštovného máte někdo zájem? potřebuji místo ve skříni.
@kpiskacova Práve na léto. Mám pro kluka i holku, vel od 50/68.Mrkni mám to v izerátu, ale tam jsem cenu zatím nezměnila, první jsem chtěla nabídnout tady Vám ![]()
Jsem také těhotná 18tt, čekám dvojčátka. Ráda bych s vámi sdílela radosti i starosti. Daniela
Tak holky věci zatím v rezervaci, kdyby to nevyšlo písnu ju..
@maity-star
ty se máš, že už jsi tak daleko, snad je vše v pořádku