Dvouletá pije UM i přes zákaz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78489
12.2.21 17:04
@Florimo píše:
No, nase 12ti leta dopiji a dojida po synovi 😂
Proc z toho delas takovou aferu? Kdyz uz to mimco nechce :nevim:

no protože se dcera ve dvou letech NEDOVOLILA, možná kdyby napsala kolkovanou žádost, tak by dopíjet mohla :nevim: raději to hystericky vylijeme a děláme dusno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.21 17:04

@Markéta80 To uz vim taky, ze odbourat jsem mela driv.. Ale chci ji dat cas, treba odboura sama. Nechci na ni tlacit..

• Citovat
  • Upravit
7228
12.2.21 17:05
@Anonymní píše:
Prave proto sem pisu. Chci to orobrat zde s dalsimi maminkami.

Jako ano, je to jidlo. Ale nemela by v tomto veku uz mit i jinou stravu? Vsude se oise jak ma mit na obed masozeleninu a spravne pripravenou.

Ja ji to mleko po obede samozrejme zase muzu vratit.

Dekuji za radu :kytka:

Mleko po obede nevracej, když dopije mléko po mimimu, tak jí pak dej o to méně, nepřijde mi to jako problém…

Nebo zkus té 2 lété vyměnit UM za kravské mleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.21 17:09

@welovefashion Mne nevadi kupivat UM. S financemi neni problem.

Jen chci at ji pres den jidlo.. Ono ji prave staci i trochu toho UM a pak uz proste neji :nevim:

Jinak kravske mleko plnotucne pije taky. To dostava nekdy rano misto UM, ale rekne si o nej sama, ze ho chce misto UM.

• Citovat
  • Upravit
6180
12.2.21 17:10

Já bych zrušila noční mlíko, a míň stresovala s dopíjením po miminu. Ona bude víc hladová (noční flaška je pro dvouletý dítě fakt zbytečnost) a zároveň si bude moct cucnout po miminku přes den. Podala jsi to fakt hrozně pedantsky, jakože BEZ DOVOLENÍ dělá něco co ty (celkem mylně) považuješ za konec světa, no jako nevim, moje dcera se ve dvou letech taky na dovolení neptala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.21 17:11

Ona je proste mlecna jak rika manzel. Ja teda taky od mala. Denne vypiju hrnek mleka vecer pred spanim. Proto ji to mleko vecer neberu. Ale chci at pres den ji a nepije (jeste tajne) mleko po miminku.

Je zajimave, jak se to tu rozdelilo na 2 tabory. Jeden by mleko daval a druhy ne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.2.21 17:14
@Lily Evans píše:
Já bych zrušila noční mlíko, a míň stresovala s dopíjením po miminu. Ona bude víc hladová (noční flaška je pro dvouletý dítě fakt zbytečnost) a zároveň si bude moct cucnout po miminku přes den. Podala jsi to fakt hrozně pedantsky, jakože BEZ DOVOLENÍ dělá něco co ty (celkem mylně) považuješ za konec světa, no jako nevim, moje dcera se ve dvou letech taky na dovolení neptala :mrgreen:

Ja vim, ze dvouletak se nepta a proste si to vezme (ale dcera se tedy jinak pta nez neco udela… az na to mleko..).

• Citovat
  • Upravit
Modrásek modrý

Proč to dělá? Protože to je DVOULETÉ DíTĚ.

• Citovat
  • Upravit
13197
@Anonymní píše:
@Markéta80 To uz vim taky, ze odbourat jsem mela driv.. Ale chci ji dat cas, treba odboura sama. Nechci na ni tlacit..

po precteni prvnich hysterickych prispevku od neurotickych uzivatelek, jsem dalsi diskusi ani nemela chut cist, tak mozna to tu uz zaznelo - chapu, o co ti jde a v cem vidis problem - ja na tvem miste bych male vysvetlila, proc ji to mlicko n echces dat a ze kdyz sni obed, bude si moci mlicko po miminku dopit… i takhle male deti opravdu chapou, kdyz je jim to vysvetleno prijatelne veku… schovavani mleka a delat z toho neco zakazaneho bude mit urcite opacny efekt, nez si prejes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
12.2.21 17:16

Zakladatelko, netlač na pilu. Jsem matka jednoho nejedlíka (odjakživa jedl málo a velmi vybíravě) a jednoho extrémisty (ten přestal jíst úplně). S jídlem jsme si prožili peklo na zemi. Být tebou, nechala bych malou, ať si klidně tu trochu mléka po miminku dopije. Ne třeba každý den, ale ob den - každopádně bych z toho doma nedělala aféru, že si to vzala bez dovolení, apod. Dál nabízej jídlo a věř jí, že když bude mít hlad, vezme si. Stačí málo.
Pokud by to bylo na hadičku do žaludku, tak bych to chápala a řešila - my v té situaci téměř byli. Ale jestli prospívá, byť štíhle, zbytečně bych to nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
12.2.21 17:17
@Anonymní píše:
Ona je proste mlecna jak rika manzel. Ja teda taky od mala. Denne vypiju hrnek mleka vecer pred spanim. Proto ji to mleko vecer neberu. Ale chci at pres den ji a nepije (jeste tajne) mleko po miminku.Je zajimave, jak se to tu rozdelilo na 2 tabory. Jeden by mleko daval a druhy ne :nevim:
*

Zkus noční mléko vyměnit za lahev s vodou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
12.2.21 17:20
@Anonymní píše:
Ja vim, ze dvouletak se nepta a proste si to vezme (ale dcera se tedy jinak pta nez neco udela… az na to mleko..).

Protože už ví, že jí ho zakážeš, je chytrá :mrgreen: fakt bych řešila víc to noční (zuby, zbytečný kalorie uprostřed noci), ale pokud nechceš, tak buď velmi striktně vylívej hned, nebo jí to víc vysvětluj. Je to sice furt dvouleté dítě, ale leccos už pochopí. Ne všechno, ne vždy se podle toho bude chovat (spíš ne), ale mně se dlouhodobě osvědčuje vysvětlovat, dávat logické argumenty a s tím dítětem komunikovat. Ne do blba, hranice musí být, ale zrovna tady bych je nenastavovala příliš extrémně, protože je riziko, že poškodíš její vztah se sourozencem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
12.2.21 17:20
@Anonymní píše:

Není hloupá :-)
Ví, že když se zeptá, tak jí to nedovolíš. Proto se neptá.
Z toho vidíš, jak moc to mléko chce, jak moc je to pro ni důležité.
A jelikož to není nic, co by pro ni bylo nějak závadné, dovolila bych.
Můžeš nabídnout obchod - sněz trochu oběda a pak můžeš dopít mléko po miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.2.21 17:22

Nejdřív jsem si myslela, že mu to vzala, to by mě vadilo.. Ale jinak? Já dopijela po ségře úplně běžne, pac jsem milovala Sunar. Občas se pristihnu, že dopijim po maluchovi i ted :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
12.2.21 17:40

Tak horší by bylo, kdyby dojížděla po tatínkovi vychlazenou dvanáctku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí