Dvouletý syn ma ze mĕ dobrý den

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.12.15 08:02

@2012Mex Jo o nocniku mi ani nemluv. :P Jeho nejoblibenejsi slovo je ne, takze mu reknu at si sedne na nocnicek a on jen, ze ne! Jeden den se vycura a na nocniku by sedel furt.Pak treba 3 dny si na nej ani nesedne, pritom si pak rve pleny a zase se vzteka, ze je nechce. Vzteka se prubezne cely den. Nekdy nevi ani kvuli cemu se vzteka.

• Citovat
  • Upravit
jezzz
20.12.15 08:05
@Anonymní píše:
@blobfish Rikam mu porad par veci dokola.At si sedne, ze bude papu.At si sedne poradne, jelikoz kleci, misto sezeni.At nerve, kdyz mu nikdo nic nedela. :mrgreen: To teda rikam spis sobe.Ze ho buzeruju bych nerekla. Venku chciaby stal, kdyz jede kolo a aby mi dal ruku, kdyz jdem pres silnici, ci kdyz jede auto.Pak aby nelezl do louzi, nesbiral vajgly, nedaval spinu ze zeme do pusy.Pak aby nebehal s klackama, hrat si s nima muze. A nesmi behat za psama a sahat na ne. Reknu mu at stoji, ze za hafikama se nebeha a on se co, rozbehne.

Proc nemuze do louze? Je to dite prece, blbne. Podle mne n rachrani v louzi ma narok. To same s tim klackem? Pokud nikoho neohrozuje, tak proc s nim nemuze behat?

Souhlasim s @blobfish, napsala to presne.

Ja osobne se priklanim k nazoru, ze toho po nem chces moc. V kombinaci s obdobim vzdoru ma pak z tebe dobry den. Uber na pozadavcich a ve zbylych bud dusledna :kytka:

Edit: jeste k tem vajglum - zkus mu proste misto prosteho zakazu u kazat, co sbirat muze. Mne 20-ti mesicni sbira zaludy, ve

Příspěvek upraven 20.12.15 v 08:08

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.15 08:07

@svycarka Me maly prave pred tydnem malem vbehl pod auto, takze pro me ta neposlusnost trapi.Ja sem za nej zodpovedna. Stacily cca 2 vteriny a byla by tragedie na svete. Jeloasi 10aut z obou stran. Synek uz mel nakrocino do silnice.On totiz nechodi, ale beha. Takze sem malem nedobehla. :pocitac: Kdyz ho prenesu pres silnici, tak me kope a jeci.

• Citovat
  • Upravit
7626
20.12.15 08:08
@Anonymní píše:
@blobfish Rikam mu porad par veci dokola.At si sedne, ze bude papu.At si sedne poradne, jelikoz kleci, misto sezeni.At nerve, kdyz mu nikdo nic nedela. :mrgreen: To teda rikam spis sobe.Ze ho buzeruju bych nerekla. Venku chciaby stal, kdyz jede kolo a aby mi dal ruku, kdyz jdem pres silnici, ci kdyz jede auto.Pak aby nelezl do louzi, nesbiral vajgly, nedaval spinu ze zeme do pusy.Pak aby nebehal s klackama, hrat si s nima muze. A nesmi behat za psama a sahat na ne. Reknu mu at stoji, ze za hafikama se nebeha a on se co, rozbehne.

at do louzi leze proc ne, mame pracku..vajgly jsou fuj, ale co zu tak si jeden sblajzni a klidne se i po..to same spina ze zeme.to same psi. Neres za nej vsechny pripadne nasledky. jen upozorni. Pobezis za psem. Kousne te…snis vajgl, bude ti zle. Dokud nemame vlastni zkusenost z pocin-nasledek tezko budeme verit, ze se to stane. OK ti psi jsou nebezpecni a tam bych trvala na Tom at za nima nebezi, ale ostatni bych nechala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
20.12.15 08:09
@Anonymní píše:
@svycarka Me maly prave pred tydnem malem vbehl pod auto, takze pro me ta neposlusnost trapi.Ja sem za nej zodpovedna. Stacily cca 2 vteriny a byla by tragedie na svete. Jeloasi 10aut z obou stran. Synek uz mel nakrocino do silnice.On totiz nechodi, ale beha. Takze sem malem nedobehla. :pocitac: Kdyz ho prenesu pres silnici, tak me kope a jeci.

no a co s tim? stahnout gate a narezat. nebo muzes milionkrat prenaset a nosit a nejlip v kocaru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.15 08:11

@jezzz Hrat si s klackem muze, ale kdyz s nim sermuje tak, ze kamaradovi malem vypichne oko, tak klacek zahodim, coz obnasi zachvazpt vztekani a valeni se na zemi.Do louzi muze v gumakach. Ikdyz uznavam, ze asi nerozeznava kozene boty a gumaky. Z toho zase negelam tragedii.Hold kdyz skoci do louze a ma boty promocene, tak jdem dom. Zatim je promocil jednou.To skakalv louzich. :mrgreen: Jinakboty impregnuju o zivot, takze dobry.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.15 08:16

@svycarka Do kocaru ho nedpstanu, kdyt do nej nechce. Prohne se a ja bych ho musela zlomit, abych ho tam dostala. :roll: Jinak se mi dostane z popruhu. Sunda to z ramen a pak si stoupne.Uz mi z kocaru udelal i most na chodnik. :zed: Nikde sem nevidela decko statv kocaru. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9266
20.12.15 08:18
@svycarka píše:
No ja bych zas tak nehrotila.ono deticky dvoulete jsou pekni spratecci a musely by se leda umlatit by poslouchaly :mrgreen:. jsou veci na kterych musis trvat a jine ve kterych povolis.Napr. nepoleti pres cestu i za cenu, ze ho „sfacam“ na chodniku no a zas ho treba vypustim s kocaru at se vyracha v kaluzi. Ty si musis sama urcit, co je dulezite a co ne. Neposloucha? tak nepujde ven s kamosem, neda se mu oplatek, nepusti pohadka a at se klidne urve…On pak velice rychle pochopi ;)

Tak nejak souhlasim, mam ted dvouletaka doma a je to mnohdy divocina. Chozeni za ruku pilujeme pres cestu i kdyz jsou dny kdy to nerespektuje vubec a to i kdybych ho mela tahnou, tak za ruku musi jit. Hodne na naseho plati, ze na ceste jezdi auta a ty by nam mohly ublizit. Zato na chodniku at si lita jak chce pokud neohrozuje nejak extrmne sebe ci okoli :)
Jinak co se tyce poslouchani teticek a tak, tak ty poslechne na slovo a dela ze sebe takovyho vzornaka :mrgreen: a pak jak se za nimi zavrou dvere nas andilek se meni v dablika :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.15 08:22

@Schara To me stve prave, ze poslechne radsi,,tetu" nez mamu. :roll: Pak si pripadam pred kamoskou neschopna.

• Citovat
  • Upravit
7626
20.12.15 08:23
@Anonymní píše:
@svycarka Do kocaru ho nedpstanu, kdyt do nej nechce. Prohne se a ja bych ho musela zlomit, abych ho tam dostala. :roll: Jinak se mi dostane z popruhu. Sunda to z ramen a pak si stoupne.Uz mi z kocaru udelal i most na chodnik. :zed: Nikde sem nevidela decko statv kocaru. :nevim:

uprimne je mi te lito :hug: muj je vztekloun a zkousel co popisujes, ale jak rikam, ja jsem ostra matka a prisna. Dostal sekec na Zadek a pochopil. protoze me by nervy ruply mu to dokola miliardakrat opakovat. Taticka taky poslechne na prvni dobrou. Jenze on kdyz nam pan taticerk zvedne hlas, tak se zvedne Obama v Bilem dome :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.15 08:23

Jinak ma prave tendeci se rozbehnout do silnice.Ted ho fascinuji auta, takze rekne auto a bezi a ja za nim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.15 08:27

@svycarka Fakt jde o to, ze se bojim, aby se mi neco nestalo.Pod auto vbehne jenom jednou.Pes muze zautocit, no lepsi nemyslet.Ale predvidat musim, pak uz bude pozde.Za ruku jit musi kdyz je v dohledu silnice. Takze ho tahnu za ruku, on si lehne a rve, tak ho prenesu narukou no, :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.12.15 08:28

Ma tam byt, ze se bojim, aby se mu neco nestalo.

• Citovat
  • Upravit
5808
20.12.15 08:30
@Anonymní píše:
V tom pripade ho ma cca pul roku uz. :nevim:

už půl roku? :lol: máti říká, že sestře začlo období vzdoru ve třech letech a drží se jí do teď do nějákejch 24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.15 08:32

Tuhle mi lezel na chodniku a vztekal se.Kdyz sem ho zvedla, zacal me skrabat a zase udelal gumove nihy a lehl si. Normalne sem se rozbrecela.Cizi pani mi prisla pomoct.No jak me bylo stydno, ze si neporadim s vlastnim deckem. :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML