Nutriční poradna (3-18 let)
Michaela Boukalová Tomešová DiS.
@Mikca2002 píše: Více
Já osobně brčka nepotřebuju, protože si na cestách koupím PET flašku a piju přímo z ní, akorát teď u nových musím silou urvat víčko od flašky a dávat bacha, abych si tím dementním proužkem nevypích oko… Ale co mám dělat s malým děckem, který z flašky pít neumí a ani třeba nemá sílu na to, aby flašku udrželo v pacičkách… ![]()
Takže musím myslet na to, abych u sebe pokud možno měl plastové kelímky ze starých zásob, kelímek pak vyhodím místo onoho brčka a jelikož kvůli brčkům už nekoupím děcku šíleně drahý /pro mě, pro děcko to normálně obětuju/ jednorázový pitíčko, vyhodím kromě malýho sáčku nebo krabičky ještě velkou nedopitou PET flašku s půlkou nebo 2/3 nedopitýho obsahu… ![]()
@bse.pedro píše: Více
Ahaa, trollík…skoda, doteď jsem te brala aspoň trochu vážně ![]()
@Snorlaxik píše: Více
Proč se furt se*eš zpět do tyhle diskuze?
A ještě ti tečou nervy
zkus nejdřív zapracovat na své psychice a pak se snaž přesvědčit jiné o své pravdě ![]()
@Snorlaxik píše: Více
A nikoho nehodlám přesvědčovat
tahle diskuze je pro holky co se o ekologii zajímají, to ty ses sem bůhví proč vetřela ![]()
Aha, ekotrotlík. kterej nevidí dál, než za humna… ![]()
Evidentně to nevadí ani těm zemím, co to moře mají (a mnohdy jde přitom o země mnohem vyspělejší než jsme.my, kde žije několikanásobně víc obyvatel než v ČR).