Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jinak reklama je nějaká všude, ty weby musí z něčeho fungovat. Tak se odstraní reklama a může se to tu zpoplatnit, to by bylo mnohem víc keců než na srazenyho daňka že?? ![]()
Já žádný reklamy nemám. Ani dole. Ale kdybych měla, taky mi to není příjemný ![]()
@Aduš8 píše:
Chtělo by to méně hysterie, takovéhle reklamy jsou snad úplně všude, těm labilnějším(a to nemyslím nijak zle), bych doporučila nezapínat internet.
No jo jenže to by jsme MY úzkostnější nemohly ani vylízt z baráku že? ![]()
A jak jako reklama na mrtvýho daňka? ![]()
@smurfka píše:
však koukat na to nemusíš..si to nepouštěj ne..![]()
já si to nepouštím, ale ten obrázek toho daňka např. je tam vidět, pod každou diskuzí
@Kriss Tina píše:
Jinak reklama je nějaká všude, ty weby musí z něčeho fungovat. Tak se odstraní reklama a může se to tu zpoplatnit, to by bylo mnohem víc keců než na srazenyho daňka že??
Taky pravda ![]()
@Lana25 píše:
@Kriss Tina Ale zas všichni si ten net přece platíme
ale ne za tuhle konkrétní stránku..ti admini to taky nedělají zadarmo..kdyby tu nebyly reklamy, museli by vybírat prachy za vstup na stránky asi..aby nechcípli hladem ![]()
@Kriss Tina píše:
Jinak reklama je nějaká všude, ty weby musí z něčeho fungovat. Tak se odstraní reklama a může se to tu zpoplatnit, to by bylo mnohem víc keců než na srazenyho daňka že??
klidně já bych byla pro, aspoň by se zlepšila celková kvalita
@Lana25 píše:
Já žádný reklamy nemám. Ani dole. Ale kdybych měla, taky mi to není příjemnýNo jo jenže to by jsme MY úzkostnější nemohly ani vylízt z baráku že?
A jak jako reklama na mrtvýho daňka?
prostě fotka daňka zakousnutýho vlky, asi ve videu je vidět víc krve, nepouštěla jsem to ![]()
@smurfka píše:
ale ne za tuhle konkrétní stránku..ti admini to taky nedělají zadarmo..kdyby tu nebyly reklamy, museli by vybírat prachy za vstup na stránky asi..aby nechcípli hladem
Pravda. Mě je to jedno
Reklamu nemám.
@aiwwa píše:
Tak to bych teda neplatila. ![]()
@aiwwa píše:
Ja taky. Nezaplatila bych to a furt sem nelezla ![]()
@Miriana píše:
Ja taky. Nezaplatila bych to a furt sem nelezla
přesně
mohlo by se to účtovat po minutě, aspoň bych tu zbytečně neprokrasinovala ![]()
@Kriss Tina píše:
Ano, to chapem, z reklamy a z jeho citanosti emimino zije.
Ale aj reklama moze byt rozna, tato je vyslovene zamerana na nestastia a katastrofy…ja osobne sa takym spravam vyhybam, nepozeram ich, bulvaru sa vyhybam.. radsej citam a pozeram o dobrych veciach, ktore sa na svete deju a ony sa naozaj deju…preco mam aj tu na emimine, kam chodim relaxovat, pozerat na fotky ukazujuce nestastia, nehody, katastrofy?
Skratka, aj reklama moze byt taka, alebo onaka, mozu to by uputavky na vesele, humorne videa, alebo nejake zaujimavosti, alebo hocico pozitivne, preco sa mam pozerat na zrazenu zenu a chlapca v kome? Inak, som uvazovala, ci by ten chudak chlapec bol rad, ze ho ako atrakciu ukazuju v mediach… ![]()
Příspěvek upraven 07.06.19 v 14:01
@Lana25 píše:
@Kriss Tina Ale zas všichni si ten net přece platíme
Platíš si připojeni, to platis tomu, kdo ti to zprostředkuje, k adminum emimina se z toho co platis nedostane ani halir ![]()
@aiwwa píše:
přesněmohlo by se to účtovat po minutě, aspoň bych tu zbytečně neprokrasinovala
Bych se nedoplatila ![]()