Emimino a la bulvar?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37134
7.6.19 13:51

Jinak reklama je nějaká všude, ty weby musí z něčeho fungovat. Tak se odstraní reklama a může se to tu zpoplatnit, to by bylo mnohem víc keců než na srazenyho daňka že?? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik

Já žádný reklamy nemám. Ani dole. Ale kdybych měla, taky mi to není příjemný :think:

@Aduš8 píše:
Chtělo by to méně hysterie, takovéhle reklamy jsou snad úplně všude, těm labilnějším(a to nemyslím nijak zle), bych doporučila nezapínat internet.

No jo jenže to by jsme MY úzkostnější nemohly ani vylízt z baráku že? :mrgreen:
A jak jako reklama na mrtvýho daňka? 8o

• Citovat
  • Upravit
116202
@smurfka píše:
však koukat na to nemusíš..si to nepouštěj ne.. :nevim: :think:

já si to nepouštím, ale ten obrázek toho daňka např. je tam vidět, pod každou diskuzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
7.6.19 13:52
@Kriss Tina píše:
Jinak reklama je nějaká všude, ty weby musí z něčeho fungovat. Tak se odstraní reklama a může se to tu zpoplatnit, to by bylo mnohem víc keců než na srazenyho daňka že?? :nevim:

Taky pravda :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Štofik
7.6.19 13:53

@Kriss Tina Ale zas všichni si ten net přece platíme :think:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
7.6.19 13:54
@Lana25 píše:
@Kriss Tina Ale zas všichni si ten net přece platíme :think:

ale ne za tuhle konkrétní stránku..ti admini to taky nedělají zadarmo..kdyby tu nebyly reklamy, museli by vybírat prachy za vstup na stránky asi..aby nechcípli hladem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
116202
7.6.19 13:55
@Kriss Tina píše:
Jinak reklama je nějaká všude, ty weby musí z něčeho fungovat. Tak se odstraní reklama a může se to tu zpoplatnit, to by bylo mnohem víc keců než na srazenyho daňka že?? :nevim:

klidně já bych byla pro, aspoň by se zlepšila celková kvalita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116202
7.6.19 13:56
@Lana25 píše:
Já žádný reklamy nemám. Ani dole. Ale kdybych měla, taky mi to není příjemný :think:No jo jenže to by jsme MY úzkostnější nemohly ani vylízt z baráku že? :mrgreen:
A jak jako reklama na mrtvýho daňka? 8o

prostě fotka daňka zakousnutýho vlky, asi ve videu je vidět víc krve, nepouštěla jsem to :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6735

A jó, já jsem si toho ani nevšimla :lol: Nesjíždím až dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Štofik
@smurfka píše:
ale ne za tuhle konkrétní stránku..ti admini to taky nedělají zadarmo..kdyby tu nebyly reklamy, museli by vybírat prachy za vstup na stránky asi..aby nechcípli hladem :nevim:

Pravda. Mě je to jedno :nevim: Reklamu nemám.

@aiwwa píše:

Tak to bych teda neplatila. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8596
@aiwwa píše:

Ja taky. Nezaplatila bych to a furt sem nelezla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116202
7.6.19 13:59
@Miriana píše:
Ja taky. Nezaplatila bych to a furt sem nelezla :lol:

přesně :mrgreen: mohlo by se to účtovat po minutě, aspoň bych tu zbytečně neprokrasinovala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18013
7.6.19 13:59
@Kriss Tina píše:

Ano, to chapem, z reklamy a z jeho citanosti emimino zije.
Ale aj reklama moze byt rozna, tato je vyslovene zamerana na nestastia a katastrofy…ja osobne sa takym spravam vyhybam, nepozeram ich, bulvaru sa vyhybam.. radsej citam a pozeram o dobrych veciach, ktore sa na svete deju a ony sa naozaj deju…preco mam aj tu na emimine, kam chodim relaxovat, pozerat na fotky ukazujuce nestastia, nehody, katastrofy?

Skratka, aj reklama moze byt taka, alebo onaka, mozu to by uputavky na vesele, humorne videa, alebo nejake zaujimavosti, alebo hocico pozitivne, preco sa mam pozerat na zrazenu zenu a chlapca v kome? Inak, som uvazovala, ci by ten chudak chlapec bol rad, ze ho ako atrakciu ukazuju v mediach… :(

Příspěvek upraven 07.06.19 v 14:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
7.6.19 14:00
@Lana25 píše:
@Kriss Tina Ale zas všichni si ten net přece platíme :think:

Platíš si připojeni, to platis tomu, kdo ti to zprostředkuje, k adminum emimina se z toho co platis nedostane ani halir 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
7.6.19 14:02
@aiwwa píše:
přesně :mrgreen: mohlo by se to účtovat po minutě, aspoň bych tu zbytečně neprokrasinovala :kytka:

Bych se nedoplatila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová