Emimino a la bulvar?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6534
7.6.19 14:05

Mám adblock a viditelný reklamy můj mozek ignoruje a nevnímá. Nezajímá mě to, nikdy jsem na žádnou reklamu neklikla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18023
7.6.19 14:06
@SAJ píše:
Hele, kočko, to bude kontextová reklama - aneb co sleduješ jinde, to se ti zobrazuje i tady. ;) :mrgreen: :nevim:

Nic inde nesledujem, obcas si precitam reflex, obcas aktuality a zpravy zo Slovenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.6.19 14:14
@SAJ píše:
Hele, kočko, to bude kontextová reklama - aneb co sleduješ jinde, to se ti zobrazuje i tady. ;) :mrgreen: :nevim:

nene…to jsou ty zboku…to vím, že se objevuje co sleduješ..ty zespoda ne..protože tam taky nechodím na ty stránky.

• Citovat
  • Upravit
4650
7.6.19 14:29

Já tu žádného daňka nemám. :,( Ale včera mi dítě začalo znakovat „boty“,tak jsem si říkala, co blbne, a pak mi došlo, že mi tu skáče reklama na nějaké sandálky, ani jsem si toho nevšimla, dítě má fakt oči všude. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20852
7.6.19 14:55

Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu ohledně nových reklam, které se zobrazují uživatelkám a uživatelům na PC. Jedná se o videa, která jsou přímo nahraná na idnesu, tedy nejde o žádný nebezpečný nebo neověřený obsah. Samozřejmě chápeme, že tématicky s diskusemi neladí a pokusili se nastavit pravidla pro témata tak, aby to bylo lepší :).

Po víkendu uvidíme, zda uděláme s technickým týmem další změny.

Děkuji všem za pochopení i trpělivost a hlavně za zpětnou vazbu!

Krásný víkend :mavam:

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18023
7.6.19 15:29
@admin píše:
Dobrý den,

děkujeme za zpětnou vazbu ohledně nových reklam, které se zobrazují uživatelkám a uživatelům na PC. Jedná se o videa, která jsou přímo nahraná na idnesu, tedy nejde o žádný nebezpečný nebo neověřený obsah. Samozřejmě chápeme, že tématicky s diskusemi neladí a pokusili se nastavit pravidla pro témata tak, aby to bylo lepší :).

Po víkendu uvidíme, zda uděláme s technickým týmem další změny.

Děkuji všem za pochopení i trpělivost a hlavně za zpětnou vazbu!

Krásný víkend :mavam:

Josefina

Dakujem za odpoved :kytka:
Islo mi najme o to, aby neboli na reklamu vyberane prevazne negativne zpravy. Rozne studie opakovane preukazali dopad nagativnych zprav z medii na mentalne, ale aj fyzicke zdravie, mozu zposobovat uzkost, depresie, nespavost… proste, bolo by fajn, aby emimino, kam chodia maminy, ktore maju uz aj tak dost starosti, pripadne sem chodia ludia relaxovat, aby emimno davalo viac povzbudenia a nie aby cloveka negativna reklama podvedome stresovala.

Napriklad mi vobec nevadi ta reklama na spodne pradlo, chapem, ze reklamou si tento web musi zarabat, pokial tu bude taky typ reklam, pripadne odkazy na zaujimave, humorne videa a nie na nehody, umrtia a katastrofy, tak si myslim, ze to nikomu nemoze vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18023
7.6.19 15:33

Tu je napriklad o vplyve nagativnych zprav z medii clanok: https://noizz.aktuality.sk/…prav/s7vvzbz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
7.6.19 15:34

@My Melody myslím že deprese tu má půlka holek, co tu založí nějaké téma, protože většinou ať jde o cokoliv, tak zakladatelka dostane takovou sodu, že má pak úzkost a depresi už jenom z těch odpovědí a je úplně fuk jestli ji přitom na spodní liště běží reklama na vlakovou nehodu nebo na nový film o jednorozcich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20852
7.6.19 15:35

Dobrý den, ještě jednou,

nakonec jsme vám museli dát za pravdu a reklamu v této formě jsme z webu odstranili.

Krásný víkend všem a moc děkuji za zpětnou vazbu!  :kytka:

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18023
7.6.19 15:37
@admin píše:
Dobrý den, ještě jednou,

nakonec jsme vám museli dát za pravdu a reklamu v této formě jsme z webu odstranili.

Josefina
:) Dakujeme. :kytka: :kytka: :kytka:

Příspěvek upraven 07.06.19 v 15:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18023
7.6.19 15:41
@Kriss Tina píše:
@My Melody myslím že deprese tu má půlka holek, co tu založí nějaké téma, protože většinou ať jde o cokoliv, tak zakladatelka dostane takovou sodu, že má pak úzkost a depresi už jenom z těch odpovědí a je úplně fuk jestli ji přitom na spodní liště běží reklama na vlakovou nehodu nebo na nový film o jednorozcich :lol:

Ja viem, ale je to v podvedomi, ono, clovek si to ani neuvedomi, ze nejaka fotka zrazenej zeny mu stresuje mozog…soda v dizkusiach, ano, tiez to nie je nic prijemne, v tom s tebou suhlasim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.6.19 15:45
@admin píše:
Dobrý den, ještě jednou,

Josefina
:dance: :potlesk: děkujeme :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
26747
23.6.19 13:12
@Kriss Tina píše:
Já žádné reklamy nemám, mám je vypnuté a když mi nějaká skočí v mobilu, tak je to reklama, která nějak souvisí s historií v prohlížeči, takže mi sem občas skočí reklama na kočárek, nebo nějakou blbost co sem předtím hledala, ale žádný bulvár tu nemám…

Taky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
23.6.19 13:16
@Bubla_Bučková píše:
Taky :nevim:

Uz to konecne zrusili, hned po tech stiznostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20852
26.6.19 12:05

Ano, zrušili jsme zatím. Hledáme lepší formu, která bude pro vás uživatele přívětivá a přínosná. :kytka:

Krásný den všem,
Moni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová