Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@tiptop @Radunka83 Holky, to jsou nervy, co? Já jsem pochopila, že na UZ mám přijít hned za 14 dní po ET. To se dozvím dnes, co to vlastně bude za kontrolu. Držím vám pěstičky!! Tiptop, už jen 30 minut!!
Ty je máš ale o 2 dny starší pokud se nepletu?
Hele, takový dálnice jsi měla, takže je to všechno v pohodě! Možná je fakt lepší už netestovat, protože pak akorát zkoumáš tloušťku tý čárky a když bude jeden test najednou trošku světlejší (a třeba jen kvůli tomu, že je míň napuštěnej)tak budeš plašit. Já to znám ![]()
@Tofik Je to psycho
A proč já mám přijít kdyžtak až za 3 týdny? To už se vidím jak jednou týdně klušu do nemocnice na odběry jako samoplátce ![]()
@Tofik - počkej ty už mám po všem, nebo v kolik? Dneska máš mít import né?
No prdlajs, asi nejdřív ta krev, mě taky zarazilo až za 14 dní - aspon si můžou pozvat dřív a vidět dutinky né?
Raduš, no pakárna to je, a jo - moje jsou starší o 2 dny - takže asi by ta hodnota měla být krapet větší než u tebe že---prdlajs se v tom vyznám, no každopádně at tam nějaké číslo hlavně je
Holky, hypnotizuju hodiny a do toho mi už rodina píše co a jak - jsme hold všichni ujetí ![]()
@Radunka83 Říkám to porád - vlastní ultrazvuk to chce - neprodává se něco v mikro provedení?
![]()
Já jdu teprve dnes na transfer a za 14 dní se mám hned objednat, tj. na 12.4. Ale co mi budou dělat nevím. To se dnes dozvím.
@tiptop z toho důvodu jsme to rodičům neřekli, aby se pořád nevyptávali ![]()
@Tofik tak jsem si to myslela správně - a v kolik? jak ses na to vyspala? já před transferem kupodivu spala jako zabitá, mám to porád v hlavě - od rána až po odchod, pamatuji si skoro každou minutu toho dne
Hlavně uvolněně dýchej u toho importu
No jo, já jsem se prokecla, ženská no ![]()
@tiptop Mám tam být ve 12:45. Hodně napitá
To jsem ještě nezažila jít na zákrok s plným močákem. Všude chtějí prázdný a tady plný. Já spala dobře. Víc jsem se nervovala v průběhu píchání hormonů. Jestli tam něco bude a když jo, aby to bylo použitelný…Teď jsem v klidu. A jsem zvědavá co všechno mi zakážou dělat.
@Tofik vidíš, tak to mě říkali nepít! To je mazec jak jsou v různých centrech odlišné postupy
No každopádně to už je taky za pár…mě teda říkali ležet ležet ležet a vše nechat na chlapovi ![]()
@tiptop tak to jestli budu muset ležet, tak to asi nedám, jelikož ám doma dvouleté dítě
No uvidíme co mi řeknou.
Už tam zavolej! Už by mohli mít výsledky
Tak co, tak co? Jsem napnutá jako špagát!!! @Tofik Tak tfuj tfuj, ať se hezky zavrtá! Já taky měla být napitá a trochu jsem to asi přehnala a málem jsem to nepřežila. Měla jsem pak ještě 30 mi nut ležet, ale po 25 jsem musela vstát, už se to proatě nedalo vydržet
TAK HOLKY - JSEM V TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!
HODNOTA 1714??? nemáte tucha zda-li se z toho dá něco vyvěštit?
Huráááá huráááá
Hodnotám nerozumím, ale podstatné je, že je tam!!
Super!!!Tak to já tipuju 2, to je dost velká hodnota si myslím
Jeee, to je super, já chci taky ![]()
DĚKUJI HOLKY MOC, jsem vyklepaná jak ratlík v -20C
Raduš, neboj - vím že to je u tebe taky jasný!!!A Tofíku, ty se k nám přidáš za 14 dní - to já zase budu mít po ultrazvuku - páč mám přijít 12.4. - a jak to mám asi jako do tý doby zase vydržet to mi je záhadno ![]()