ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
29.3.13 09:57

@tiptop @Radunka83 Holky, to jsou nervy, co? Já jsem pochopila, že na UZ mám přijít hned za 14 dní po ET. To se dozvím dnes, co to vlastně bude za kontrolu. Držím vám pěstičky!! Tiptop, už jen 30 minut!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.3.13 09:58

Ty je máš ale o 2 dny starší pokud se nepletu? :D Hele, takový dálnice jsi měla, takže je to všechno v pohodě! Možná je fakt lepší už netestovat, protože pak akorát zkoumáš tloušťku tý čárky a když bude jeden test najednou trošku světlejší (a třeba jen kvůli tomu, že je míň napuštěnej)tak budeš plašit. Já to znám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.3.13 10:05

@Tofik Je to psycho :lol: A proč já mám přijít kdyžtak až za 3 týdny? To už se vidím jak jednou týdně klušu do nemocnice na odběry jako samoplátce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 10:06

@Tofik - počkej ty už mám po všem, nebo v kolik? Dneska máš mít import né? :lol: No prdlajs, asi nejdřív ta krev, mě taky zarazilo až za 14 dní - aspon si můžou pozvat dřív a vidět dutinky né?
Raduš, no pakárna to je, a jo - moje jsou starší o 2 dny - takže asi by ta hodnota měla být krapet větší než u tebe že---prdlajs se v tom vyznám, no každopádně at tam nějaké číslo hlavně je :lol: Holky, hypnotizuju hodiny a do toho mi už rodina píše co a jak - jsme hold všichni ujetí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 10:08

@Radunka83 Říkám to porád - vlastní ultrazvuk to chce - neprodává se něco v mikro provedení? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
29.3.13 10:09

Já jdu teprve dnes na transfer a za 14 dní se mám hned objednat, tj. na 12.4. Ale co mi budou dělat nevím. To se dnes dozvím.
@tiptop z toho důvodu jsme to rodičům neřekli, aby se pořád nevyptávali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 10:12

@Tofik tak jsem si to myslela správně - a v kolik? jak ses na to vyspala? já před transferem kupodivu spala jako zabitá, mám to porád v hlavě - od rána až po odchod, pamatuji si skoro každou minutu toho dne :) Hlavně uvolněně dýchej u toho importu ;) No jo, já jsem se prokecla, ženská no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
29.3.13 10:16

@tiptop Mám tam být ve 12:45. Hodně napitá :D To jsem ještě nezažila jít na zákrok s plným močákem. Všude chtějí prázdný a tady plný. Já spala dobře. Víc jsem se nervovala v průběhu píchání hormonů. Jestli tam něco bude a když jo, aby to bylo použitelný…Teď jsem v klidu. A jsem zvědavá co všechno mi zakážou dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 10:21

@Tofik vidíš, tak to mě říkali nepít! To je mazec jak jsou v různých centrech odlišné postupy 8o No každopádně to už je taky za pár…mě teda říkali ležet ležet ležet a vše nechat na chlapovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
29.3.13 10:24

@tiptop tak to jestli budu muset ležet, tak to asi nedám, jelikož ám doma dvouleté dítě :mrgreen: No uvidíme co mi řeknou.
Už tam zavolej! Už by mohli mít výsledky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.3.13 10:27

Tak co, tak co? Jsem napnutá jako špagát!!! @Tofik Tak tfuj tfuj, ať se hezky zavrtá! Já taky měla být napitá a trochu jsem to asi přehnala a málem jsem to nepřežila. Měla jsem pak ještě 30 mi nut ležet, ale po 25 jsem musela vstát, už se to proatě nedalo vydržet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 10:30

TAK HOLKY - JSEM V TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!! :pankac: :pankac: :pankac: HODNOTA 1714??? nemáte tucha zda-li se z toho dá něco vyvěštit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
29.3.13 10:31

Huráááá huráááá :hug: :* Hodnotám nerozumím, ale podstatné je, že je tam!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
29.3.13 10:32

:potlesk: Super!!!Tak to já tipuju 2, to je dost velká hodnota si myslím :-) :D Jeee, to je super, já chci taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
29.3.13 10:40

DĚKUJI HOLKY MOC, jsem vyklepaná jak ratlík v -20C :) Raduš, neboj - vím že to je u tebe taky jasný!!!A Tofíku, ty se k nám přidáš za 14 dní - to já zase budu mít po ultrazvuku - páč mám přijít 12.4. - a jak to mám asi jako do tý doby zase vydržet to mi je záhadno :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí