Ex sledoval můj pohyb

Napsat příspěvek
Velikost písma:
911
10.5.26 09:51

@Betty MacDonald zadní vrátka, možná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33510
10.5.26 09:57
@PetraOlo píše: Více

Tak to je ujetý ještě víc než jsem myslela. To jsi fakt tak hloupá? Nezlob se na mě, ale tohle je fakt síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33510
10.5.26 09:59
@Hanča1234 píše: Více

A současnej nehlídá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2082
10.5.26 10:03

Takže ty ses ho jela zeptat, on ti to přiznal… a konec? Ty ses ho nezeptala proč? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33510
10.5.26 10:08
@syslomil píše: Více

Vůbec to nedává smysl. Je třetím rokem s jiným a ex se před čtyřmi měsíci rohodl, že jí bude sledovat. To je jak diskuze v týdnu o šmírákovi, kterému zakladatelka řekla že ho nechce, a on jí začal sledovat po třech letech když chodila pro kindr vája :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
10.5.26 10:42
@arinecka píše: Více

Das odkaz na diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
10.5.26 10:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
10.5.26 10:54
@Neboj píše: Více

Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
10.5.26 11:02

Proč by se ptala? Vždyť se právě raději půjde registrovat sem, aby založila diskuzi a zeptala se ostatních :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2082
10.5.26 11:08
@Mall126 píše: Více

Pravda. Není to poprvé, kdy člověk místo toho, aby otevřel pusu a zeptal se, jde sem zeptat se nás, co si ta dotyčná problémová osoba myslí, proč dělá to a ono, jestli jí to má vadit, nebo ne… Ve mně ten příběh nějak nebudí důvěru. Najde sledovátko. Jde za ním a ptá se „dals to tam ty?“ On řekne „jo, před 4 měsíci“. A ona se nezptá, proč to udělal? A ptá se nás, jestli se s ním má dál kamarádit? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
10.5.26 11:17
Že jsou ti trollové tak hloupí a myslí si, že na to skočíme. Kdyby tvrdila, že za ním nebyla a že neví, jestli to tam dal on, ptát se nebude, protože má strach.. tak budiž. Ale hrdinka jde, strach nemám, nechá si od něj ukázat, kde to koupil… Ale na důvod se nezeptá. Já přijít domů a říct manželovi, že mě ex sleduje a mám sledovací zařízení ve voze, odtáhne mě na policajty nebo dotyčnému situaci vysvětlí sám, že takhle teda ne. Zakladatelka neřeší, její chlap neřeší… Ale přesně, jak tu jedna diskutující psala… Tyhle témata jsou na hraně a neměla by být k trollení vůbec využívána. Až někdo bude skutečně potřebovat pomoct, bude mít smůlu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
10.5.26 11:59

Dobrý přítel tě sleduje? Je to magor a duševní mrzák. Poslal bych na něj buď PČR, která bohužel nefunguje, nebo někoho, kdo mu věci vysvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.5.26 12:29
@Mall126 píše: Více

Vy co hejtujete proč jsem se nezeptalala na důvod. To je snad jasné z informace, že se netají tím, že by byl rád abychom se k sobě vrátili. Nečekala bych, že zrovna toto je třeba vysvětlovat. Tak jako lidé, kteří se těžko vyrovnavaji s rozchody, sledují aktivity svých bývalých na sociálních sítích, po nocích leží ve společných fotkách, mnoho lidí po rozchodech vyhledává místa kde by jejich ex partnera mohli jakoby náhodou potkat, snaží se zjistit informace které by mohli využít k tomu aby dotyčného získali zpět. To dělá nespočet lidí. Důvod mi záhadou nebyl a není, já se jen přišla zeptat kdo se s tím taky setkal a jak to řešil. Zda jste odpustili, tak jako lidé odpouštějí přešlapy za hranu v partnerských vztazích. A nemoralizujte, že jste nikdo nikdy nijak nešlápl vedle nebo, že váš partner nešlápl vedle a vy mu neodpustili. Nevěr, lží, násilí je plno ve vztazích a lidé v těch vztazích zůstávají a já se snažím se na to dívat z obou stran. To že mě chce zpět a než abychom se nevídali vůbec, je hlavně i jeho rozhodnutí. Ale o tom to být nemělo, důvodem mého příspěvku bylo pouze jestli by jste se to snažili ustát nebo ne. Protože když vás podrazí partner, rodina, kamarádi, tak taky jistě zvažujete všechna pro a proti než začnete pálit mosty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
10.5.26 12:36

@Zumpa PČR nefunguje? Aha :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
10.5.26 12:41

@PetraOlo Ty ses ale ptala na názor, a tak ho máš. Já ti můžu říct, že bych nebyla v kontaktu s někým, kdo mě sleduje, a nevyhledávala bych společné chvíle s ex, který mě miluje. A to jak kvůli současnému partnerovi, tak kvůli sobě a koneckonců i k ex (dáváš mu tím stále naději).
A mimochodem, dát někomu tři roky po rozchodu sledovací zařízení do auta není normální chování někoho, kdo se rozešel, jak zmiňuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí