Fakt se dneska už v devíti letech malují?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Katchulina
1.3.25 21:25
@KKK85 píše: Více

Jo, užívala, mě to matka zakazovala, dělala jsem to tajně. Vždy jsem se těšila, že jí to budu učit, že to nebude muset dělat tajně, jako já. Nepřijde mi nic divného na tom, když jsou holky ve druhé třídě pěkně a decentně namalované, pokud samy chtějí. Některé jsou od přírody parádnice, jiné ne, musí to mít v sobě.

• Citovat
  • Upravit
7566
1.3.25 21:26
@Jahudka82 píše: Více

noo to sice joo… ale stejně.. já bych raději kdyby to ještě nechtěla a byla více dětská ještě chvíli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 21:27
@Katchulina píše: Více

Joo tak mi to příjde staršné u sedmiletých holčiček i decentně namalované…je to příšerné.. jsou to malé děti. V kolika letech jsi to dělala potají? V 7-8mi ltech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
1.3.25 21:30

Ty jo, tak to je husťák! Strašně bych chtěla potkat dítě, co zná Monty Python :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
1.3.25 21:30
@KKK85 píše: Více

Možná ještě dříve. Vypadala jsem jak šašek.

• Citovat
  • Upravit
9877
1.3.25 21:31
@stinga píše: Více

Přimlouvám se za dcerku, pokud chce, kup jí je. Mojí matce to taky přišlo zbytečné ještě na nižším gymplu, protože jsem neměla prsa. Ale já se cítila při převlékání na tv úplně strašně. Teď mi to přijde vtipné, ale v těch 11 letech to bylo vážně příšerné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
1.3.25 21:32

S papouškem jsem do divadla jít odmítla :mrgreen: Jo, šatičky ona ráda. Nejlíp až na zem, a musí se u nich točit sukně. Já jako malá zas měla podmínku, „aby s nima šlo dělat túto“ (takové to přizvednutí a pukrle ala princezny z pohádek;)) Tak to má asi po mně;) Když sem sebou práskla na schodech venku, zajímalo mě jen, jestli jsem si neroztrhla tu novou sukni. Uf, vydržela, pohoda;) Na 1. školní den (A. je podzimní, takže teď v 1. třídě teprve) sem jí koupila takové ty červené kostkované ala školní uniforma, fakt jí sekly. No měla je asi 2×, nejsou dostatečně rozevláté. To by ses picla taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 21:32

tak to dceru dříve tedy ani nenapadlo… jen doma… rozhodně ne do školy. Noo já myslím že ty holky na to mají čas… chápu pak třeba ve 12-13ti právě to lehké decentní malování… ale v 7-8mi letech to prostě nepochopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
1.3.25 21:33
@KarlKarlson píše: Více

Tak to má od nás, my je s chlapem milujem :D ale pustili jsme mu to celkem nedávno. Je tam super angličtina :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 21:34

oblečení to je kapitola… my třídili skřín… jsem ji řekla že vyřadíme vše co nenosí, co se ji nelíbí… dneska jsem to házela na vinted… u většiny mám vzaté jednou, nenošené… mám tam toho moooc.. to jsem říkala že už bez ní nic nekupují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879

U nás se zatím chytlo jen Always look on the bright side of life. Ale věřím, že to jednou zlomím a pak bude Python a Červený Trpaslík. Ty geny se přece projevit musí! :mrgreen:

Příspěvek upraven 01.03.25 v 21:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9296

Už jsem to tady kdysi psala. Moje starší dcera přešla na budovu druhého stupně ve čtvrté třídě. A vzor měla osmačky, deváťačky. Chtěla být stejná. V páté se to začlo lámat. Roky jsem dělala na jiné budově, odcházela jsem ráno dřív. Ten den jsem viděla, jak je oblečená, učesaná, když jsem odcházela. Pak jsem dovedla na oběd děti a družinu. V jídelně seděla dcera. Normálně jsem „mžourala“, kolegyně jsem se ptala, jestli je to naše holka, jestli dobře vidím nebo blbnu. Byla úplně jinak oblečená. Stejně oblečená, učesaná byla, jak byly ty starší holky (legíny, upnutý nátělník a crop mikina, vyčesaný drdol). Mikinu si sama střihla, že vznikla crop mikina. Ona neřekla doma, že by chtěla takovou mikinu. Když byla dcera v osmé, deváté. Tak jsem slyšela od těch maličkých holek, že je hezká. Je hezky učesaná. Zas ona byla pro ty menší vzor. Teď je teda móda širokých kalhot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17974
1.3.25 21:37
@KarlKarlson píše: Více

Aneb jak mi říkala moje maminka v těch 15-18 když jsem měla první lásky, „meze jsou ještě studený“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7566
1.3.25 21:38
@Kelsey1 píše: Více

tak to dcera má čtyři crop mikiny, i trika… do školy tedy takové delší noo ale upnuté, zářoven k riflím… uplně nechci at nosí trika že leze břicho… Toto řešíme, aby nosila co se ji líbí prostě… ale ono taky páte třída už je rozdíl oproti třetí… A to dcera si řekne co chce :D toho se nebojím… jako řešíme, hledáme kompromisy samozřejmě… neseřvu ji na první dobrou že nesmí a hotové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85544
1.3.25 21:38

@KKK85 ja tady psala, ze desetileta to prede mnou zatim vubec nezminila a nezajima ji to. Mozna geny. Me totiz sminkovani taky nikdy nezaujalo, malovala jsem se myslim od 16-ti a to jen chvili. Pak se teda pridaly alergie, tak mam vymluvu pred manzelem. A teda vubec nevim, kdy bych to po ranu mela stihat, nestiham i bez toho :) Ja si myslim, ze na to jeste maji cas, taky to vidim az tak od 12-13, ale doted jsem nad tim popravde nepremyslela, jde to mimo me doted … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí