Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Holky nestačím žasnout nad švagrovou.
Zjistila jsem, že nevaří a kupované jídlo z obchodu nebo restaurace vydává za vlastní. A sama mě co uvařím nebo upeču zkritizuje.
Jak jsem to zjistila? Kupované chutná a vypadá úplně stejně jako údajně to její.
Kdyby mi někdo kritizoval jídlo a nosil jídlo z restaurace a vydával ho za vlastní, tak bych asi taky zasla. Nechápu, proč dělá. Asi bych se tomu jen smála.
@Hlaholice píše:
Kdyby mi někdo kritizoval jídlo a nosil jídlo z restaurace a vydával ho za vlastní, tak bych asi taky zasla. Nechápu, proč dělá. Asi bych se tomu jen smála.
ono taky asi zavisi jakym tonem to svagrova rika
… ja kdyz dovezu pizzu, tak doma s usmevem na tvari rikam „deti, tak jsem vam uvarila veceri“. a fakt si nikdo nemysli, ze se chlubim nebo povazuji za sve dilo:-)
a fakt, ktera svobodna, mlada zenska bude doma vyvarovat pro rodinu bratra?
@Anonymní píše:… ja v urcitem veku sve spoluzacky, ktere toto mely, spise „litovala.“…
@Keyllah víš něco ti napíšu. . Já mám své bydlení svůj dům, dvě děti.
@markytka3 píše:
ono taky asi zavisi jakym tonem to svagrova rika… ja kdyz dovezu pizzu, tak doma s usmevem na tvari rikam „deti, tak jsem vam uvarila veceri“. a fakt si nikdo nemysli, ze se chlubim nebo povazuji za sve dilo:-)
a fakt, ktera svobodna, mlada zenska bude doma vyvarovat pro rodinu bratra?
Tak já vycházím z toho, co píše zakladatelka. Samozřejmě je možné, že to myslí v legraci, ale to by snad zakladatelka poznala. A taky by to asi švagrová nosila zabalené z restaurace a ne z nádobí z domova. Nevim, jak moc je to běžné, ale já jsem vařila a pekla, i když jsem byla svobodná, bezdětna a bydlící sama a občas jsem něco nabídla třeba rodičům, prarodičům. Stejně tak mé kamarádky. Vlastně jsem v té době vařila a pekla mnohem víc než teď.
@markytka3 píše: … ja v urcitem veku sve spoluzacky, ktere toto mely, spise „litovala.“…
A já jim zase děsně závidela. Teda hlavně ty děti. Každý to má jinak.
@Hlaholice píše:
A já jim zase děsně závidela. Teda hlavně ty děti. Každý to má jinak.
jj, to ma, o tom zadna, ja se teda bavim o veku 18+
kdy jsem studovala, litala po svete, uzivala svobodny, mladistvi zivot, bydlela flat mate, vecery s prateli…
Zakladatelko a teda ten barák je tvůj a manžel se k tobě přistěhoval? A ta jeho prolhaná, nemajetná a zoufalá sestra ti tam leze??
@markytka3 píše:
jj, to ma, o tom zadna, ja se teda bavim o veku 18+kdy jsem studovala, litala po svete, uzivala svobodny, mladistvi zivot, bydlela flat mate, vecery s prateli…
Taky se bavím o tomto věku. Akorát, že já to období vyloženě protrpela. Já studovala, protože jsem to považovala za rozumné, ale na nějaký ten studentský život nejsem. Byla to nejhorší doba v mém životě.
Děvčátka, podle vás výborné švagrové je 32. Mě je 35.Co bych já ji měla prosím vás závidět?
Vždyť nemá nic. ![]()
@Anonymní píše:
Děvčátka, podle vás výborné švagrové je 32. Mě je 35.Co bych já ji měla prosím vás závidět?![]()
Vždyť nemá nic.
a proč je z ní takový frustrát, že jídlo z restaurace vydává za své? By mi bylo spíš líto, kdyby jinak nebyla zákeřná nebo tak
@neila já nevím, nenapsala jsem všechno. Hodně se povyšuje, že ona je někdo a ty proti ní nejsi nic. Jedná s tebou tak nějak z vrchu. Ona si může všechno dovolit, ty nic. Řeč těla, vystupování, gestikulace apod.. Ten kdo u toho osobně není a nevidi to, tak neví.
@Anonymní píše:Že je švagrová výborná tu nikdo nepsal. Ale jediný, kdo si na ni honí tričko jsi ty… A je vidět, že ti to hodně vadí… Jinak bys to tolik neřešila. A že ji není co závidět? To nakonec tobě nejspíš taky ne
Děvčátka, podle vás výborné švagrové je 32. Mě je 35.Co bych já ji měla prosím vás závidět?![]()
Vždyť nemá nic.
@Anonymní píše:
@Ernais ty si tomu nasadila korunu.![]()
Můj vlastní život je v pohodě, neboj
![]()
Tvrdit muzes co chces, ale skutecne spokojeny clovek nema potrebu kopat do sveho okoli, at uz je jakekoliv. Tak se chytni za nos a prestan tu shazovat svagrovou, je to nechutny a o tobe same to vypovida jen to nejhorsi.
@neila potkaly jsme se v nákupním centru, šly naproti sobě. Řekla jsem ji ahoj, že se s ní zastavím a pokecám. Ona se ti na tebe jen dlouze dívala DO OCI, nic neřekla a ani se nezastavila.To bylo nějak před rokem.